Общо показвания

вторник, 30 август 2011 г.

ИИСИИДИ 2 - 6-та част


В зависимост от качеството и интензивността на тези излъчвания, Същностите на СВУУ-СЛИИ, “сверявайки” се с генокода (Съдбата) на познатата Им ЛУУ-ВВУ, вземат едни или други мерки за привеждането на всички системи на човешкия организъм в уравновесено състояние. 
 
При нарушаване на баланса между качеството на взетите “в тази минута” решения на личността във физическото състояние, предписано й според „сценария на въплъщението й”, заложен в нейния биогенетичен код, Те правят съответните психически настройки за вземане на НУЖНИТЕ решения, като изпращат в определени участъци на мозъка енергийни импулси под формата на няколко варианта с готови решения на дадения проблем и с това стимулират функционалната активност на съответстващите органи и системи на физическия организъм.

В Колективното Съзнание на СВУУ-СЛИИ в закодиран вид се пази най-пълната информация за дадения индивид и за развитието на цялото човечество изобщо, която постоянно се попълва с нови сведения, кодира се и, при необходимост, се разпределя по различните участъци на мозъка на ЛУУ-ВВУ.

Именно благодарение на творчеството на Същностите СВУУ-СЛИИ, хората могат мислено да си спомнят и даже психически да проследяват някакви събития, станали някога с тях в Живота им или във всяко от паралелните въплъщения на тяхната ГООЛГАМАА-А, като преместват Фокуса на съвкупното Съзнание по главната времева ос в която и да е посока: било в „миналото” , било в „бъдещето”.

Колективното Съзнание на СВУУ-СЛИИ е най-важния механизъм на всички кармически (психически и физически) взаимодействия на всеки човек с обкръжаващата го среда и с различни реалности на Космоса; ето основата на човешката способност за ориентация във всякакви енергоинформационни потоци, а също и това, което се нарича „интуиция”.

Импулсите, изхождащи от „ядрото” на СВУУ-СЛИИ, съдържат в себе си абсолютно цялата информация, натрупана от всички Прототипи на дадената ГООЛГАМАА-А във всичките й ЗЕМНИ реинкарнационни цикли.

СУУ-ЛУУ („ядрото на импулсния пръстен”) – това е този енергоинформационен Център на съвкупното Съзнание на ЛУУ-ВВУ, който обезпечава координация та на всички психически (астрални и ментални) и кармически взаимоотношения между всички Прототипи на един земен инкарнационен цикъл, и направлява еволюционното развитие на всяка ГООЛГАМАА-А в съответствие със задачите, предвидени от общия План на развитие на Колективното Съзнание на ГРЕИЙСЛИИСС. 
 
В някои контактьорски материали СВУУ-СЛИИ чисто схематично се изобразява като две окръжности, съединени помежду си подобно на „пясъчен часовник”, долната част на който е разположена в средната зона на главата на човека и служи като своеобразен „биоекран” за неговата ГООЛГАМАА-А.

Повтаряме, че подобно схематично-опростено възприятие на СВУУ-СЛИИ е твърде примитивно и не отразява цялата динамика на финоенергийните процеси, които се извършват в тази най-важна структура на нашето съвкупно Съзнание. 
 
Но очевидно е, че ако имаше реална възможност поне за миг да се спре безкрайното въртене на СВУУ-СЛИИ по всички вертикални и хоризонтални оси, то, може би това би могло по своята Форма да напомня нещо от типа на „лентата на Мьобиус” или пясъчен часовник.

Специфичната Форма на СВУУ-СЛИИ се образува в резултат от непрекъснатото циркулационно въртене (строго по собствените си орбити!) около СУУ-ЛУУ на огромното множество Космически Същности – Творци на синтетически астрално-ментални Форми, вече в пълна степен синтезиращи в себе си всички висши нива на Качества на реалностите на Ссаассфати-ииссииди и Улглуу-ииссииди. 
 
Именно това са “Същинските” Те (звуков Космически Код - „ООЛ-ГЛОО”), Които сферално моделират в менталната обвивка на ЛУУ-ВВУ всички типове висококачествена Материя на Мисълта и формират от тях възвишени Мисловни форми и Мисловни идеи в СВУУ-СЛИИ. 
 
Колективното Съзнание на ООЛ-ГЛОО е призвано да обезпечава за всяка въплътена духовно устремена личност, чрез различните чакрамни структури на нейното съвкупно Съзнания, достъп до филтрираните от всичко несъществуващо (за даденото конкретно въплъщение!) “файлове” на еволюционния опит, придобиван от нейната ГООЛГАМАА-А на всички реинкарнационни нива.

Пазители и носители на този опит са Колективните Космически Съзнания на Творците, синтезиращи в Себе си АБСОЛЮТНО ЦЕЛИЯ ОПИТ от съществуването на Съзнанията в човешка форма (и не само човешка!) в условията на всички нива и типове реалности на Физическия, Астрален и Ментален Планове на ГРЕИЙСЛИИСС. 
 
Космическите Същности, реализиращи динамиката на развитието на Творението на Вселената на планетарни нива, имат Космически Код, който може да се озвучи като „СЛАА-СС-МИИ”. 
 
Сред дадената категория „несъвършени” Творци съществува своя собствена (вътрешна) обширна йерархическа градация по нивата за допуск и направленията за качествена самореализация в общокосмическото Творчество на ФОРМОобразуване на Материята на Мисълта и Материята на Чувствата.

Като образуват със своето планетарно Творчество многоизмерната Форма СВУУ-СЛИИ, Съзнанията на тези Космически Същности се групират вътре в дадената Форма по множество нива на затворени енергоинформационни потоци, които в езотериката е прието да се наричат „Постоянни Атоми” (звуков Космически Код – „ПРИ-И-КСГЛ-И”. 
 
Отстрани този динамичен формообразуващ процес много силно напомня ускореното много пъти движение на елементарните частици около ядрото на атома или (схематично) орбиталните движения на планетите около централната Звезда. 
 
Но истинската еволюционна Същност на СВУУ-СЛИИ се заключава, разбира се, не в специфична Форма, а в това информационно съдържание, което съдържат в себе си Колективните Съзнания на Космическите Същности на Творците от различно ниво: 
 
ПРИ-И-ССМ („Постоянен Атом” на физическата Форма),
ПРИ-И-СВУ-У („Постоянен Атом” на астралната Форма),
ПРИ-И-ГЛИ-И („Постоянен Атом” на христалната Форма),
ПРИ-И-КСВ („Постоянен Атом” на луталната Форма),
ПРИ-И-Г-СЛИИ („Постоянен Атом” на менталната Форма).

Чрез целенасоченото колективно творчество на Същностите на ООЛ-ГЛОО Колективната Духовна Същност на ГООЛГАМАА-А (а чрез Нея - ССМИИЙСМАА-А и ТЛААССМА-А!) има възможност активно да въздейства практически на всички низши нива на Съзнание на Енерго-Материята на Физическия План, като ги принуждава да конструират и моделират именно такива конкретни Форми, които биха съответствали на нужните на Нея физически реакции на определени психически вибрации, съставляващи Нейната СЛУИ-СЛУУ, а също така биха могли да образуват (по Нейно желание) всички специфични типове феноменални Форми, присъщи на всяко от дванадесетте поднива на всяка от дванадесетте разновидности на физическата реалност на ГРЕИЙСЛИИСС. 
 
ВСИЧКИ развиващи се във Физическия План на ГРЕИЙСЛИИСС разновидности на Формите, а както и всичките им качества, разцветки, вибрации и свойства, присъщи на всеки тип реалности на земната физическа Природа, - всичко това е Цел и Резултат на СЪЗНАТЕЛНОТО Творчество на Космическите Същности на СЛАА-СС-МИИ, реализиращи се посредством последователната реализация на качествата на СЛУИ-СЛУУ, еволюционно групирани в милиарди Колективни Съзнания на ГООЛГАМАА-А. 
 
Чрез Съзнания ПРИ-И-КСГЛ-И всяка ГООЛГАМАА-А може да проявява Себе си като СЪЗНАТЕЛЕН отклик на вътрешния стремеж на всички нива на Енерго-Материята към самопознание и самореализация, тъй като най-индивидуалните качества, образуващи Нейната СЛУИ-СЛУУ също са образувани от творческото взаимодействие между дуалните нива на Колективното Съзнание на Енерго-Материята и резултатите от тяхното целенасочено въздействие едно на друго.

След освобождаването на ГООЛГАМАА-А от биологичната й обвивка и пълния саморазпад на нейната етерна съставляваща (Смъртта на човека), абсолютно всеки от всичките резултати от прижизнените избори направени от Нейната ЛУУ-ВВУ, под формата на практически опит, ще се филтрира на съответстващото по качество ниво на ПРИ-И-КСГЛ-И и става неотменима част от целия еволюционен багаж на дадената Духовна Същност.

За да можем по-пълно да осъзнаем казаното по-горе, трябва ясно да разбираме и нито за миг да не забравяме за това, че всички нива на Колективното Съзнание на „нашите” Духовни Космически Същности (ССМИИЙСМАА-А и ГООЛГАМАА-А) са били „сътворени” едномоментно, в едно единно Излъчване на Разумен Живот от ТЛААССМА-А, в един и същи “миг” на дадения Цикъл на Творението. 
 
Ето защо по отношение на КАЧЕСТВЕНОТО Съдържание на Душите, и още повече на Космическия Дух термините „млад”, „стар”, „зрял” или „неопитен” губят всякакъв смисъл. И не следва също така да се забравя за това, че всеки ТЛААССМА-А, на свой ред, също е самоосъзнаваща съставна част на друг Космически Колективен Разум от Галактически (АССВААТ) или Вселенски (АЙФААР) „мащаби”. 
 
Зад всеки от многобройните “аз”, образуващи съвкупното Съзнание на ЛУУ-ВВУ, винаги стои още едно, по-високоразвито ниво на самосъзнателноcт и разумност, творчески регламентиращ и духовно направляващ развитието и самореализацията на всички предишни нива, а на самия този връх на крайно УСЛОВНАТА, пронизваща всички измерности на Пространството, йерархическа Стълбица, се намира обединяващото КОЛЕКТИВНО Висше “АЗ” на ССЛУУ-Л-ЛУУ, примерната Същност и Роля на Който може “реално” да се осъзнава само от немного от хората, защото в нашия Свят няма нито ментални средства, нито чувствени възможности Той да се усети и предаде вербално или поне някак да Го преведем в нашите стереотипни човешки понятия. 
 
Също така не бива да се смесва и отъждествява Колективното Съзнание ТЛААССМА-А с Това, Което, Само по Себе си, е само не много съществена част от това ВСЕЛЕНСКО ниво на Колективния Разум и Което хората, крайно примитивно и неясно, наричат с думата “Душа”. 
 
Духовната Същност на всеки човек е имала (И ИМА!) Свое творческо космическо Съществуване доста преди появата на най-фините от реалностите на ГРЕИЙСЛИИСС (макар че ВСИЧКИ понятия, отнасящи се до ВРЕМЕТО и всичките му свойства течливост, времетраене и продължителност, спрямо Духовните Същности също стават безсмислени!). 
 
Но ние все пак ще бъдем принудени и по нататък да употребяваме тези термини, доколкото, заедно с безбройно множество други типове Духовни Космически Същности, ГООЛГАМАА-А на всеки човек също е била духовен инструмент при изначалното внедряване на енергиите на Космическия Разум във физическата форма на дадената планетарна система, снабдявайки най-първите цивилизации на земните хора с чисти ментално-астрални Образи и високодуховни Идеи, за да може на основата на тези съвършени Мисълсъщности хората постепенно да се усъвършенстват и да се учат да формират свой собствен стереотипен свят. 
 
ГООЛГАМАА-А на човека – това е потенциална енергоинформационна основа на неговото съвкупно Съзнание. Но това не е НЕЩО абстрактно и не способно за други (освен „човешката”) Форми на самопроявление, а този, практически неизчерпаем по Качества и безкраен във Времето и Пространството, Творчески Потенциал, на различните енергийни ниени от всички активни самосъзнателни елементи на дадената ММААА-А на всички нива на Нейното творческо проявление в Пространство-Времето не само на дадената планета, но и в други условия за развитие на Колективния Разум на Вселената.

Няма коментари:

Публикуване на коментар