Общо показвания

неделя, 21 август 2011 г.

ИИСИИДИ 1 - 18-та част


За сметка на подобно ментално и астрално разкрепостяване на съвкупното Съзнание на личноста се освобождават нови благоприятни възможности за продуктивна самореализация на чакрамни Учители от значително по-високо ниво на развитие. Въз основа на своя опит ще отбележа, че едва след пълна активизация на енергията на този канал в мен за пръв път в цялата ми практика на осъзнати астроизлизания се появи възможността за свободно духовно изследване отвъд границите на всички съществуващи земни реалности.

С отварянето на третото енергоинформационно ниво на ААНИ-ИИСИИДИ човек започва много бързо да се преобразява вътрешно (духовно) и става вече просто неспособен да мисли и осознава себе си само като дадената пространствено ограничена физическа личност. Цялото му внимание се привлича към непрекъсващото се нито за миг търсене на възможности за активно самопознание на други множества от проявления на “самия себе си” в условията на други финоматериални реалности
 
Но едва с отварянето и устойчивата активизация на четвъртото ниво на тета-вибрации на каналите на ААНИ-СЪЗНАНИЕТО човек придобива способността да осъществява осъзнат Контакт с други Съзнания с идентично по качества ниво и привнася от тези реалности в нашия тип физически светове разкодирана (вибрационно адаптирана към качествата на низшия Ментал на Земята) информация.

Следва особено да отбележим, че най-високия диапазон от дванадесетте вибрационни нива на Енерго-Материята на ААНИ-реалностите изцяло принадлежи на Колективни Съзнания от съвършено определен род, Които никога не са преминавали развитие в хуманоидната еволюционна клонка и не са привързани към нито една от съществуващите на Земята Форми ААСМИИ-СЛИИ. Те образуват своя собствена енергоинформационна ниша в каузалното поле на Земята. На Съзнанията на Тези Същности от Слънчевия Логос е възложена най-важната функция за контрол на качеството и измененията в динамиката на усъвършенстването на каузалната Материя, съставляваща кармичната основа на Колективното Съзнание на човечеството.

Няма коментари:

Публикуване на коментар