Общо показвания

събота, 20 август 2011 г.

ИИСИИДИ 1 - 1 част


ИИСИИДИ
УЧЕНИЕ ЗА ТОВА, КОЕТО „НЕ СЪЩЕСТВУВА”,
НО КОЕТО Е ПО-РЕАЛНО ОТ ВСИЧКО,
КОЕТО „СЪЩЕСТВУВА”.

Ако се почувствате привлечени от тази книга, значи сте готови за индивидуален квантов скок.” - Орис

В тази книга, от първата до последната страница, влезе най-уникалната по смисъл и най-важната по своето значение информация, приета от Орис по време на неговите последни (от периода 2000 г.-2002 г.) Контакти с Духовните Учители и Творци на човечеството. По-подробно Знание от будхичното ниво, поради множество еволюционни причини никога досега не е ставало достояние на хората – то не е духовен духовен прерогатив даже на Посветени с по 3-4 Планетарни Инициации.

Едва във връзка с интензивно започналите на Земята духовни преобразувания и подготовката на Колективното Съзнание на човечеството за Акта на Преображението, това Знание днес е предадено на тези от земните хора, които ВЕЧЕ са духовно съзрели за неговото правилно разбиране и осмисляне и сега жадуват с негова помощ колкото може по-стремително да продължат своя понататъшен Път по усвояването и натрупването на целия опит от въплътеното земно съществуване.

В нито един от астралните или писмени източници на нашата планета няма даже повърхностни намеци или някакви аналози на това Учение, защото степента на допуск до него изисква от духовния изследовател активно саморазкриване и продължително осъзнато съществуване на каузално-будхично ниво, както и продължително оставане извън физическата си обвивка.

Орис преднамерено е интегрирал цялото получено от него Знание “Учение за чакрамните личности” само на висшите аджно-вишудхови нива на Колективния Разум на планетата, тъй като понататъшната адаптация на тези високодуховни кодове - с цел общодостъпно разбиране, би довела до значително понижаване на степента на тяхната достоверност. Затова да усвоят продуктивно тази информация са способни само хора с активно развити и проработени НАДдиафрагмени психични центрове. За тях и САМО ЗА ТЯХ Духовните Учители от Плеядите дават това най-ново духовно Учение.

Някой слушал далечни гласове, някой, виждайки го, участвал в действията на Етерния Свят, някой светел, някой се издигал във въздуха, някой ходел по водата, някой ходел по огън, някой можел да вижда през твърди тела, някой пишел с две ръце, някой можел да привлича животни, някой можел да разбира език без да го знае, някой можел да чете мисли, някой можел да чете със затворени очи затворена книга, някой не чувствал болка, някой сред снега си повишавал температурата на сърцето, някой можел да не чувства умора, някой можел да помага с лечение, някой можел да дава знание за бъдещето...

За миг съберете всички тези качества в едно тяло и ще получите новото човешко преображение, посочено в множество Учения. Главното в споменатото Преображение е това, че всички негови отделни части вече са проявени даже сред несъвършеното съществуване. Значи, при наличието на определен стремеж, човечеството може да бъде придвижено към преобразяването на целия живот.“
Агни-йога.

В другоизмерните реалности съществуват други, напълно съзнателни и самостоятелни части (фрагменти) на нас самите, които в едни случаи са многократно по-съзнателни и информирани, отколкото самите ние, а в други случаи могат да бъдат просто потресаващо невежи, тъмни и крайно несимпатични.
  
Това, за което пиша тук, няма да го намерите в него един друг източник, защото тази информация самият аз овладях едва след като придобих Право на съзнателен допуск до Съкровищницата със Знания за Будхичния План, до която малцина въплътени личности имат разрешен достъп. Честотата на вибрациите на информацията в тази книга е много висока и затова далеч не е достъпна за всяко въплътено Съзнание. Но ако човек е успял да разпознае в нея собствените си вътрешни импулси и не мисли за себе си и за понататъшното си съществуване без енергията на даденото ниво, това говори, че той се намира в решаваща точка от своята еволюция, от която вече става възможно да се извърши индивидуален “квантов скок.”

Нека Радостта и окончателното Освобождение дойдат при тези, чиито Души, измъчили се от копнеж по Любовта и Светлината сред Илюзиите на материалния Свят, са почувствали жажда за Вечен Живот.
ОРИС.

3 коментара:

  1. Преводът на книгата "ИИССИИДИ" 1 ми е предоставена за публикуване от преводачът й ЕМИЛИЯ МАНОЛОВА.

    Благодарности за предоставената информация и за положения труд при превода на тези книги. :)

    Предстоят да се пуснат две книги от "Иисиидите", разделени на части. :)

    Приятно четене. :)

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря, че ти е било интересно. :)

    ОтговорИзтриване