Общо показвания

вторник, 30 август 2011 г.

ИИСИИДИ 2 - 5-та част


На най-грубите нива на синтез на тези „торсионни вихри” дадената структура има собствен индивидуален космически код, който в специфичния диапазон на вибрациите на Физическия План на ГРЕИЙСЛИИСС може да бъде озвучен като „ИЛГРИИ-ТО-О” (сред приетите от хората понятия това звукосъчетание е най-близо до това, което се подразбира под „БИОМАХАЛО”). 
 
Функционално ИЛГРИИ-ТО-О е привързан към най-„външните” - ЕТЕРНИ (СЛАИИЛИ-СВУУ) – мембрани на астралната, христалната, луталната и менталната обвивки („тела”)на ЛУУ-ВВУ, а пространствено основните елементи на управлението на системите на това финоматериално образувание са организирани в зоната на непосредственото разклонение на синтезиращите структури О-ССОО на Аиглилиаа и ГЛООА на Орлаактор-ииссииди.

ИЛГРИИ-ТО-О позволява на всички активни нива на ЛУУ-ВВУ (в това число и на всички Колективни Съзнания на ПРИ-И-ССМ (СТОЙИ-ЛИ, ССММИ-И и ДВОО-О отделни части на физиологическия организъм), в течение на целия период на въплъщение на ГРЕИЙСЛИИСС на дадената личност, ясно да се ориентира във всички свои текущи физически състояния и ставащите във всичките пет (физическо, астрално, христално, лутално и ментално) „тела” психоментални изменения на вече съществуващия базисен опит на дадената ГООЛГАМАА-А, който се възприема от всички Нейни Прототипи като „еталон”.

Именно ИЛГРИИ-ТО-О определя и координира момента на проявление във всеки от типовете физическа реалност на ГРЕИЙСЛИИСС на всеки Прототип на ГООЛГАМАА-А, а също така помага и на всяка личност повече или по-малко ясно да се ориентира в обкръжаващото я пространство, като интуитивно използва опита „по-рано” придобит от другите Прототипи на дадената Духовна Същност. 
 
ИЛГРИИ-ТО-О носи в себе си не само всички енергийни МАТРИЦИ за генетичните кодове на ДНК, но и абсолютно ЦЯЛАТА информация за исторически създалата се общност на хората и човечеството на ГРЕИЙСЛИИСС като цяло, за всички основни планетарни и даже за някои космически събития, имащи пряко отношение към развитието на човека като един от начините на Висшия Разум за самопознаване. 
 
ИЛГРИИ-ТО-О генерира в диапазоните на активност споменатите вече пет „тела” специфични излъчвания (полета), които притежават свойството или да се затварят в своеобразна по-малко развита личност), или да се разполага под формата на затворена „ноовремева спирала”, разположена вътре в „капсулата” на Аурическото Пространство покрай основната времева ос (в съвкупните Съзнания на високоорганизираните Форми на ЛУУ-ВВУ).

Целият централен скелет на тази структура се задържа покрай главната времева ос на съвкупното Съзнание с помощта на излъчвания, излизащи от зеленикави нервни окончания, които служат като своеобразни свръхздрави „обтяжки”, които позволяват на Аурическата „капсула” (извън Полето на Времето на ВУОЛДТМ) да издържа въздействието на колосални гравитационни натоварвания и високи температури от порядка стотици хиляди градуса.

Степента на натягане на тези „обтяжки” е толкова огромна, че на Земята не съществува даже приблизителна система от единици, в които да могат да се изразят тези сили. При това величината на тези сили изобщо не зависи от физическото развитие на човека. 
 
Именно те придават на цялата полева „капсула” на ЛУУ-ВВУ не само фантастична здравина, но и потресаваща пластичност, която я дарява с най-удивителната за традиционното разбиране способност мигновено да приема различни форми в зависимост от въздействието и замисъла на действията на човека. 
 
Но много „твърдото” космическо и силно радиоактивно излъчване с техногенен характер могат в значителна степен да повлияят на работното състояние на „капсулата” и ИЛГРИИ-ТО-О ще бъде принудено да прекрати физическото съществуване на дадената въплътена личност.

Още една, много важна за човека задача на ИЛГРИИ-ТО-О е да предпазва биополето на ЛУУ-ВВУ от разрушителното въздействие на отрицателни и деструктивни за него Енергии, произхождащи както от всевъзможни външни космически източници, така и от агресивно настроени против него други личности, а също така и от преждевременно унищожаване на физическата Форма.

ИЛГРИИ-ТО-О е едновременно и генератор, и оператор (диспечер) при взаимодействието на всичките 27 типа Енергии, които образуват всяка биологически-мислеща система. Под прякото влияние на дадената структура се намира творчеството на всяка СТОЙИ-ЛИ и нейното ядро, което се състои от ССММИ-И молекулите на ДНК (дезоксирибонуклеиновата киселина) и РНК (рибонуклеиновата киселина). Ще ви напомним, че съответното ССММИ-И на ДНК съдържа в себе си пълна база с информация за ЛУУ-ВВУ и за начините на неговото размножаване. 
 
Всяка молекула ДНК има кристална структура и се състои от мъничките носители на информация, наричани гени. Всеки ген е тясноспециализираща се в колективното творчество по формообразуването СЛАА-СС-МИИ Космическа Същност (звуков Космически Код – „КЛАИ-КСС”), Която носи в Себе си не само цялата специфична информация за качеството на наследствения материал на дадения ЛУУ-ВВУ, но също така и пространствено-времева програма за развитие както на нея самата, така и на целия биологически организъм (т.нар. „задача на въплъщението”).

При наличието на кристалите и техния колебателен характер, свързан с постоянния обмен на вещества между живата клетка и средата на нейното обитание, всички гени на ДНК, при възникване в клетката на електрически заряд, се превръщат в миниатюрни лазерни установки и започват активно да изучават вибрациите на свойствените за тях Качества.
Под въздействието на подобен заряд едната от спиралите на ДНК ще се зареди „положително”, а другата – „отрицателно”. Поради микроскопичния размер на тези генератори на ДНК (КЛАИ-КСС), Енергиите на „положителната” и „отрицателната” зареденост се сливат в анихилииращи кванти, които имат електромагнитна природа. 
 
Индивидуалната творческа активност на КЛАИ-КСС е онова, което земните учени наричат "биополе" – разновидност на проявлението на космическото творчество на еволюционно образувалите се групи от Колективното Съзнание на отделните Космически Същности. Само биополето има вълнова основа, а неговият генератор - ДНК е достатъчно материален, за да бъде подробно изучен от учените. 
 
Вече е доказано, че всеки орган или система на човешкия организъм функционират нормално само в строго определени вибрационни режими и активно генерират в обкръжаващото пространство свои специфични „биополета”. 
 
Така, например, импулсивната психическа (емоционална и ментална) активност на човека създава около него различни типове радиационни полета; функционална дейност на пикочоотделителната, сърдечно-съдова система и стомашно-чревния тракт генерират електрически полета; работата на дихателната и кръвотворната системи се обезпечава от наличието на електромагнитни полета, а половата система и петте органа на чувствата са източници за възникване в организма на човека на магнитни полета с различна сила и плътност.

Тези полета се формират индивидуално около Колективното Съзнание на всеки от вътрешните органи на човека, като образуват на финоенергийно ниво информационната основа на всеки физически организъм и представляват (чрез дейността на своите структури) колективното творчество на милиарди Космически Същности, самореализиращи се по такъв начин чрез тясноспецифичните функции на отделните елементи (органите и техните системи), образуващи биологическата структура на дадената ЛУУ-ВВУ.

Именно ЦЯЛАТА съвкупност от тези АКТИВНИ полета образува биополето на всяка ЛУУ-ВВУ, въплътена в условията на физическата реалност на ГРЕИЙСЛИИСС, което на екстрасензорно ниво се възприема като повече или по-малко активно излъчване, разпространяващо се в обкръжаващото човека Пространство под формата на незатворена елипса и трансформиращо се вътре в него в различни геометрични форми. 
 
Тази лъчиста Енергия, образуваща около всеки човек специфичната Форма на неговата Аура, се състои от 27 вида полета, които, при качествената характеристика на всяка ЛУУ-ВВУ, винаги трябва да се възприема само в цялата им съвкупност и времева цялост.
Това означава, че даже ако се опитате някъде в лабораторията от 27-те източника на излъчване просто да започнете да генерирате в една точка на Пространството всички тези 27 полета, то никакво биополе, явяващо се творческа и информационна основа на всяка биологически мислеща система, просто няма да се получи. 
 
В своята главна информационна основа биополето на всеки човек генотипно и еволюционно се образува още по време на неговия вътреутробен период на развитие в утробата на майката и не е способно да запази своята програмирана цялостност отделно от неговата биологическа форма или ЛУУ-ВВУ. 
 
Доколкото в състава на биополевата съставляваща на ЛУУ-ВВУ влизат достатъчно груби типове физически полета, то подчинявайки се на физическите закони на дадената реалност на ГРЕИЙСЛИИСС, биополето на всеки човек е подвластно на действието както на космически, така и на гравитационни Закони, свързани с трансформирането на Енергии между Колективните Съзнания на физическите Глобуси на отделните Планетарни Същности и някои плътноенергийни участъци „родствени” на Звездните Системи или даже Галактики.
Най-важната функционална част на цялата структура на ИЛГРИИ-ТО-О във всяка ЛУУ-ВВУ е т.нар. „централна комуникационна система”, Космическият Код на която в параметрите на нашата физическа реалност може да бъде озвучен като специфично съчетание от звуци: „СВУУ-СЛИИ”. 
 
Тази централна част от Колективното Съзнание на ИЛГРИИ-ТО-О, по качеството на енергиите, съставляващи нейните Същности и техните конфигурации, значително се отличава от всички останали структури „биомахало” и конструктивно се намира СЯКАШ извън системата на техните многобройни и многосложни разклонения в човешката Аура, но функционално е много тясно свързана с всички най-фини процеси, които стават в нашето биополе.

СВУУ-СЛИИ е не само най-важният механизъм на всички формообразуващи процеси, създавани от СЛАА-СС-МИИ в биофизическия организъм на ЛУУ-ВВУ, но също така и главен координиращ фактор на цялата ментално-психическа творческа дейност на всеки от хората, определящ целия инелектуално-психически потенциал на всеки човек много преди раждането му в този или онзи тип физическа реалност на ГРЕИЙСЛИИСС.

Тези Съзнания са не само главни Хранители на целия еволюционен опит, натрупан от дадената ММААА-А в процеса на Нейното развитие в Колективното Съзнание на ГРЕИЙСЛИИСС, но също така и основните Организатори на Съдбата на всеки от хората, дълго преди физическото раждане на човека, определящи всички главни времеви моменти на осъществяването от него на задачата на всички нива на енергоинформационни взаимовръзки между всички структури на биологическата система на ЛУУ-ВВУ и тези духовно-практически навици, които е запланувано да се използват за дадената въплътена личност с цел максимална проработка чрез нейното съвкупно Съзнание на някакви НЕОБХОДИМИ конкретни качества.

Главно средство за творческо самоизражение за всички нива на Колективното Съзнание на СВУУ-СЛИИ на Физически План е мозъка на човека с неговата разклонена централна нервна система.

В качеството си на съставляващата Енерго-Материята на СВУУ-СЛИИ е най-близо до енергиите на висшите кармически канали на ССААССФАТИ-ииссииди и затова за повърхностния астрален наблюдател е много трудно да открие тясна функционална взаимовръзка между постоянно въртящата се по всички свои векторни оси “геврекообразна” конструкция, в статично състояние напомняща „лентата на Мьобиус”, и останалите спираловидни структури на ИЛГРИИ-ТО-О. 
 
Още повече, че Енерго-Материята, съставляваща функционалните Форми на ИЛГРИИ-ТО-О и СВУУ-СЛИИ, има във всяка от своите „точки” различни нива на измерност, като постепенно преминава от 4 („обтяжкииремъци”) към 7,5 (в централната част на СВУУ-СЛИИ, която звучи като „СУУ-ЛУУ” и изпълнява функциите на „ядро” на цялата система).

Като се върти непрекъснато в зоната на предните вихри на Ссаассфати-ииссииди, СУУ-ЛУУ постоянно генерира импулси с различна честота и конфигурация, които се възприемат не само от всички функционални системи на физическия организъм на дадената въплътена личност, но и от всичките й активни СЛУИ-СЛУУ, а също и от комуникационни системи на другите ММААА-А, разгръщащи своето Творчество в Плановете на Колективното Съзнание на ГРЕИЙСЛИИСС. 
 
Поради това излъчващо свойство и специфична Форма, СВУУ-СЛИИ е прието да се нарича „импулсен пръстен”. Между другото, абсолютно всички биологически (а какво остава за психическите и менталните!) излъчвания на организма, генерируеми във всяка от структурите на ИЛГРИИ-ТО-О, също намират своето отражение в Колективното Съзнание на СВУУ-СЛИИ. 
 
Даже микрополетата, излъчвани от живеещите във физическото тяло бактерии и вируси, а да не говорим за излъчванията на косите или ноктите, отделни органи или системи, - всички, абсолютно всички, до най-малките подробности се фиксират и отразяват на този своеобразен „биоекран” ММААА-А.

Няма коментари:

Публикуване на коментар