Общо показвания

неделя, 21 август 2011 г.

ИИСИИДИ 1 - 21-ва част


Описанието на функционалните особености и качества на 12-ия център просто е лишено от всякакъв смисъл и не е възможно поради трудности от чисто смислов характер, тъй като всичко, свързано с дадената честота на вибрация, излиза извън пределите на понятията форми, архетипи и стереотипи на мисленето, свойствени за Колективния Разум на нашата звездна система. Висшите канали ЕЙЯАА- ИИСИИДИ дават възможност за безпрепятствено проникване в Колективните Съзнания на ГЛИИ-И-реалностите на много милиони други Вселени, също използващи дадения диапазон, обхващащи тридесет и шест(!) измерности на Пространството с безкрайно множество от т.нар. “времеви ординати”.

По време на един от Контактите с Брат Проогусктр той отбеляза, че “обикновено Космическите Същности от подобно ниво на развитие не могат никак да проявят Себе си (да се самореализират) чрез въплътена земна личност, доколкото даже най-съвършения тип Енерго-Материя, образуваща физическата обвивка на човека, просто не е в състояние да понесе (издържи) преминаването през нея на Енергиите на това най-високо (за Земята) ниво на вибрации. По-просто казано, хора с подобна активна степен на Космическо Самоосъзнаване на Физическия План на Земята (а и въобще в материалните Светове на нашата Слънчева система) все още не са се въплъщавали.

ВЪВ ВЪПЛЪТЕНО състояние (в привичното за хората разбиране на процеса на “въплъщение”, като проявление на творческата активност на Колективното Съзнание на Душата-аспект в нивата на Енерго-Материята на Физическия План) на САМАТА Душа-аспект (под формата на т. нар. “човек”) не може да достигне такова най-високо ниво на развитие, доколкото, поради различието на енергийните потенциали между активизираните Енергии на висшите реалности на ИИСИИДИ и Колективните Съзнания на низшите центрове (обезпечаващи чисто физическото съществуване) в индивидуалното Поле на Времето на въплътената личност възникват (между активните полюси на съвкупното Съзнание) много мощни сили на динамично напрежение
 
Та нали, за да може поне някак да поддържа своето физическо съществуване (да пие, яде, да се движи, говори и т.н.) човек трябва поне за известно време да понижава фокуса на своето съсредоточено Внимание (Съзнание) на, - макар и най-високите! – нива на енергията АРГЛААМУНИ, като (едновременно!) продължава ЯСНО да осъзнава себе си като Галактическа Космическа Същност (т. нар. “Душа-аналог”). Именно тази постоянна (и непроменлива!) двойственост между Космическите и земните нива на самовъзприятие създава това най-високо напрежение на психическите Сили, което не позволява продължително (и ефективно!) да се осъществлява на Земята подобно ниво на Духовно Творчество. 
 
Освен това е нужно също така да се отчита това мощно деструктивно влияние на ТАКАВА личност върху всички типове проявление на земната Илюзия и грубите външни вибрации на Физическия План (резки и дисхармонични звуци, т.нар. “музика”, викове, целенасочени (и неосъзнати) въздействия на грубата енергетика на обкръжаващите хора и т.н., които просто не дават възможност на ТАКЪВ високоразвит човек да съществува НОРМАЛНО и ПЪЛНОЦЕННО в условията на подобно разнопланово общество
 
Имайки естественото правото на осъществяване на свободата на своя избор и реалните способности ВЪВ ВСЕКИ МОМЕНТ ДА НАПУСНЕ агресивната за него среда на обитание, такъв човек ЧИСТО ФИЗИЧЕСКИ няма да може продължително и активно да съ-съществува редом с тези, които не са в състояние нито да разберат неговата самопожертвувателност, нито да оценят цялата важност на внасяното от него Знание, нито даже просто със своите високи енергии на Любв поне за кратък период да облекчат неговото пребиваване в земно въплъщение
 
Положението на даже не толкова високоразвити хора във вашето общество винаги е еднакво: последователи и ученици интензивно изтощават дефицита на своята низша енергоемкост на нивото на чисто егоистичното ментално потребление (непрекъснато вампириране на Знания чрез посредничеството на ОРЛААКТОР-ИИСИИДИ), практически нищо не давайки в замяна, докато цялата останала маса от критично, скептично или просто агресивно настроени хора ще се старае с мощни деструктивни енергийни атаки да изведе от строя цялата (и без това слаба) система на неговото физическо оцеляване.

Да вземем “твоя собствен” пример. Предварително знаейки абсолютно всички нюанси от осъществяването на възложената на “теб” земна мисия, Ние предприехме всичко, за да може към момента на нейното изпълнение изцяло да освободим “твоето” съвкупно Съзнание (десет низши канала на Арглаамуни и Инглимилиса, а също и седем канала на Орлаактор) от енергиите, способни да създават в бъдеще деструктивни напрежения в днешната “твоя” духовна дейност. Отчитайки интензивността на понататъшните ти чисто физически натоварвания (необходимостта по-дълго да седиш и работиш над бъдещите книги), Ние се погрижихме и за повишаването на “твоята” издържливост, достатъчно мощно укрепвайки “твоето” физическо тяло по време на продължителните занятия по изучаването на бойните изкуства и практиките на “дза-дзен” медитациите
 
Такава планирана работа над “тебзапочна от самото детство и продължи до навършването на 42 години от твоя земен Живот. Едва след пълното усвояване на този ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН етап от подготовка на изпълнението на “твоятабъдеща мисия, Ние пристъпихме към последователно разтваряне на по-високите нива на “твоето” съвкупно Съзнание, следейки за това да запазваме в Космическото тяло вътрешния баланс на различните типове енергии (чакрамни личности) и да не създаваме сериозни дисфункции в “твоя” физически организъм. Благодарение на двата Акта на най-високите за Колективния Разум на дадената планетарна Същност Инициации, Ние постепенно изведохме активния фокус на “твоето” Съзнание на нивата на синтетическите ОЛГООЛЛОНИ, ААНИ и РААКЛИМА реалности.

На дадения етап от земното съществуване на “твоята” въплътена личност Ние преднамерено сдържаме вибрациите на висшите нива на УЛУУГУМА-ИИСИИДИ, доколкото последователния пренос на активността на “твоето” съвкупно Съзнание на енергията на реалностите на СВААГАЛИ-ИИСИИДИ просто би направил невъзможно понататъшното въплътено “пребиваванена синтетичната група на “твоите” чакрамни личности във физическата реалност на дадения тип. 
 
Уникално за успешното развитие на цялото Колективно Съзнание на човечеството Знание в тази книга, дешифрирано и интерпретирано от “тебот среднобудхичното качествено ниво, прави равносметка на “твоето” ПОСЛЕДНО земно въплъщение и съвсем не е далеч този ден, когато всяка от съставляващите “теб” чакрамни личности, добросъвестно изпълнила на Земята своята собствена задача, ще може окончателно да прекъсне всички енергийни връзки с дадената физическа реалност. 
 
Ние с “тебвече подробно обсъждахме този ВЪЗМОЖЕН вариант на “твоето” развъплъщаване, който ще послужи на всички искрени последователи на внедряваната чрез “теб” Идея за Любовта и Светлината, както и на милиони други хора, като още един нагледен пример за осъществяване на практика на действието на Универсалния Космически Закон “Отивайки си, да останеш”. Но достатъчно за това, скъпи Братко, тъй като ние с теб вече подробно обсъдихме и решихме всичко. Възложената на групата “твои” чакрамни личности мисия успя и това е главното.

Всички ние много се радваме на благополучното завършване на този много важен за развитието на цялата Земя духовен проект. Та нали във връзка с огромната ценност на тази високодуховна мисия за проявление на Земята на въплътена личност от подобно ниво на самоосознаване беше подготвена много внимателно от нашите най-добри специалисти в дадения отрасъл посредством специален подбор и подготовка на отделни чакрамни личности, способни да поддържат помежду си устойчива и хармонична взаимовръзка по многоизмерната енергоинформационнаверигаот канали на ООЛ-ГОО-ЛТР и УУН-ГЛИИРИДА даже в най-суровите условия на вибрационна “разделеност” един с друг. 
 
Този синтетически процес може грубо да се сравни с това, което вие наричате “селекциониране”, когато посредством целенасочен отбор на “елитни” семена с нужните признаци, по метода на многократнотокръстосано опрашване, се достига получаване в растението (животното, човека) на необходимата устойчивост именно на тези качества, които могат да обезпечат успешното достигане на поставената пред селекционера цел.

Може да се каже, че цялата чакрамна система на човека представлява огромна по своите мащаби междугалактическа Лаборатория, проявена и задействана в много измерности на Единна Космическата Реалност, в която протича естествения процес на разгръщане на “ядрена реакцияна синтез на многобройни качества, с цел получаване на абсолютно друга, НУЖНА за Космическия Селекционер “сплав”, притежаваща съвършено нов състав и свойства, радикално отличаващи го от качествата на всеки от изходните материали.

Няма коментари:

Публикуване на коментар