Общо показвания

сряда, 24 август 2011 г.

ИИСИИДИ 1 - 29-та част


9. КАУЗАЛНО-БУДХИЧЕСКО ТЯЛО
(СООСООЛМА-СУУ)

Това е неголяма (в сравнение с диапазоните на вибрации на другите тела) качествена “прослойка” в общата структура на интегралното Космическо тяло на човека, свързваща енергийно съвкупното Съзнание на въплътената личност с низшите Планове на Галактическите реалности, а информационно – с всички нива на Каузалния План, всепроникващо вкоренени в причинно-следствените взаимовръзки (КАРМАТА) не само на ВСИЧКИ Колективни Съзнания, които със своето творчество образуват всички Светове и реалности на нашата планета, а и в самата КОЛЕКТИВНО-КАРМИЧЕСКА СЪЩНОСТ, която обединява всички планети от дадената Звездна система в ЕДНО Колективно Космическо Съзнание.

Вибрациите на това специфично само в пределите на реалностите на дадената Слънчева система тяло, образувани от синтетическите енергии на канали 6-12 на АджнаСААССФАТИ) и канали 6-12 на Сахасрара (ОЛГООЛЛОНИ), чрез висшите качества на които Същностите от ААНИ-реалностите провеждат към всички хора на Земята Волята на Висшия Разум на Логоса на нашата Слънчева система – “РААГУУЛМ”. 
 
Изцяло активизирано е само при хора, които изпълняват високи общопланетарни духовни мисии. Души-аспекти с такова високо ниво на развитие имат възможност да се въплъщават на Физическия План на дадената земна реалност не по-често от веднъж на половин хилядолетие - за създаване и поредно обновяване на духовните ориентири в посоката на развитие на човечеството, а също и за коригиране на Кармата на дадената цивилизация.

Цветове – предимно виолетово-златисто сияние, ориентировъчно привързано към най-външната (“горна”) “точка” на т. нар. “земно Аурическо Яйце” на човека. Ако във въплътената личност, която стои в центъра на реализацията на глобалния мисионерски план е активизирана връзката с Учителите на Будхи-Атмическото Тяло, то цялото виолетово-златисто сияние на неговото Каузално-Будхическо Тяло е като покрито (пронизано) и с равномерно ултравиолетово “блещукане”, което показва неговата най-висша за Земята духовна мисия.

10. БУДХИЧНО ТЯЛО
(ГЛООГСМИИ – ССЛАА)


В настоящото въплътено състояние на човечеството на Земята то не се активира, с изключение на случаите, когато будхическите РААКЛИМА-Същности колегиално с Колективното Съзнание на ААНИ-Учителите взимат решение да изменят радикално цялата парадигма на по-нататъшното развитие на Колективното Съзнание на Самата Планетарна Същност. Тогава във Физическото Тяло на дадената Същност (в нужния на Нея тип реалност) се внедрява (въплъщава) специално подготвена само за осъществяването на дадена конкретна мисия, т. нар. «биологически-мислеща система» със строго зададени реализационно-динамични параметри, специално комбинирани за това с енергийни свойства и с индивидуално моделирана само за нея система от условни взаимовръзки (т.нар. «Карма на въплъщението»). 
 
Подобни «дисонансни инкарнационни инжекции» се използват от нашите Учители много рядко - не повече от един път на хилядолетие, а понякога и още по-рядко.Те винаги водят след себе си мощни и глобални резонансни проблясъци в Колективния Разум на Планетарната Същност, които аналогично на човека можем да сравним единствено само със състоянията на внезапно духовно озарение или Просветление («самадхи»).

Цветът на това тяло е чист ултравиолетов лъч без някакви вътрешни компоненти, но „обкантен” по продължение на целия външен диапазон с нежно-златисто светене. Този великолепен и величествен Лъч пронизва отгоре-надолу цялата Аура на въплътената личност и с двата си «края» отива в Безпределността.

КАТО ЧЕ ЛИ «смесвайки се» (наслагвайки се) с цветовете на всяко от останалите девет тела, на всяко от техните вибрационни нива той придобива някакъв специфичен оттенък, който сред въплъщаваните на Земята духовни Учители е известен като «Знака на Месията». По този скрит за очите на непосветените Знак, различим само във фините структури на личността, само и единствено ИСТИНСКИТЕ Посветени могат да разпознаят ИСТИНСКИЯ въплътен Аватар, за да се подчинят във всичко на предаваната чрез Него Воля на Звездния Логос и да му помагат във възложената му духовна Мисия.

11.БУДХИ - АТМИЧНО ТЯЛО
(ИНГССМИИ-ССЛАА)
То се активира само в редките случаи на специално провокирана активизация на Будхическото тяло, за да подсигури чрез Съвкупното Съзнание на въплътения Месия непрекъсната духовна връзка с УЛУУГУМА-Учителите, които непосредствено наставляват всички Духовно-Кармични Потоци на нашата Звездна система, с ААНИ-Учителите, които разпределят (разсейват) тези Потоци на отделни Лъчи и служат като главни съставляващи на всяка от планетарните Карми (в това число и на т. нар. «Земи»).

Без подобна връзка въплъщаващата се личност и (и цялата й земна Съдба) би била активно завързана в най-високата «точка» на Фокуса на своето Съзнание за Разума на един от Дванадесетте Слънчеви Логоса, които в голяма степен са подложени на «външно» духовно влияние от страна на т. нар. «Несъвършени Творци» от Космическата Система, която УСЛОВНО наричаме «Тъмния Пръстен». По отношение на «Светлия Пръстен» той се явява противоположен «Полюс на Активност» в Колективното Космическо Съзнание на т. нар. Пръстен на Великото Светене”.

Цветът на това тяло е чисто ултравиолетово светене (равномерно «блещукане») без каквито и да било други цветови (енергийни) примеси. Именно този съвсем неуловим и неразличим на Астралния и Менталния План «цвят» е характерен за всички Форми на Въплъщение, заимствани от нашите Духовни Учители от най-високо развитите космически цивилизации от Плеядите, Андромеда и Сириус.

Ще отбележим, че нито една друга цивилизация от проявените на Земята и в Контактите си с хората приспособяващи себе си към дадени «точки» от Пространството, няма подобен отличителен Знак, тъй като всички те все още се намират на много по-ниски нива в Космическата Еволюция, което ясно показват характерните цветове на техните Фини Форми – розово-светлолилави, изумрудено-сини, салатено-тюркоазени, розово-светлосини, светлолилаво-аметистови, сребристи с различни оттенъци и т. н.


12. АТМИЧЕСКО ТЯЛО
(ГЛЛИИ-ССАА)

То присъства потенциално в Космическото Тяло на човека, но никога не се проявява в неговото Съвкупно Съзнание така активно, както предходните Тела. Защото Същността на Енергиите, съставляващи духовната основа на даденото ниво на Колективно Съзнание на човечеството на Земята се изразява не във възможността за самореализация на някоя земна личност чрез реалностите на Атмическия План, а в направляващата роля на развитието на целия хуманоиден Клон без значение на Расата: “човешка” (“хора”), “човекоподобна” (“слуунги”, “ваанни”, “ссатланди” и “дроосси”), “строонхова” (“строонхи” и “ссмии”), “клуубероидна” (“клууби” и “роидди”), “стериична” (“стериици” и “злонци”) и много други разклонения на цивилизациите от дадения Клон с различна степен на развитие на Колективното Съзнание.

Ако на това ниво на Колективно Съзнание може да е присъща поне някаква Форма на образуване на Енерго-Материя, то тя може да се моделира в съответствие с «желанието» по целия диапазон от Форми на Въплъщение, свойствени за всички изброени по-горе цивилизации на дадения хуманоиден Клон, доколкото абсолютно цялата информация (и опит от развитието), заработена от Колективните Съзнания на тези цивилизации за всички периоди от Космическото Съществуване, ще се концентрира именно тук, в Атмическото Тяло. 
 
Ако се е осъществила активизация на поне някои от нивата на даденото тяло, това съвсем не означава, че някое важно събитие задължително трябва да има място във висшите диапазони на интегралното Космическо Тяло на земната човешка личност, доколкото множеството Колективни Разуми на Звездни Системи и даже Галактики, в които се развиват Същностите от хуманоидното направление на развитие, са информационно и комуникационно завързани за специфичните структури на Атмическото Тяло.

Именно оттук във всички реалности на тридесет и шест измерното Пространство на нашата Вселена се разпространяват Дванадесетте Лъча на Космическите Канали, организирани на съвсем друг Принцип в сравнение с всички изброени по-горе Тела. Това тяло няма никакъв конкретен цвят, тъй като потенциално съдържа в себе си всички цветове и оттенъци на дадения разширен диапазон от вибрации на Енерго-Материята на нашата Вселена.

Това ниво на Колективния Разум бихме нарекли най-близкото (от посочените по-горе) до ограниченото от нашия ум Явление, Което наричаме «БОГ». Напомняме ви, че и това най-високо ниво на развитие се явява САМО междинен етап, безкрайно отстъпващ на Колективния Разум на по-развитите Космически Същности, сътворили (отделили от Себе си) от Съзнанията на всички тези Колективни Същности, Които признаваме за «БОГ».

Няма коментари:

Публикуване на коментар