Общо показвания

вторник, 30 август 2011 г.

ИИСИИДИ 2 - 10-та част

Принципите на нашето Космическо Творчество в качество по-близко, по аналогия, към нивото на обучение във вашите висши учебни заведения: това са онези нива на колективни Съзнания, които служат за вас като „чакрамни личности” за нашето Космическо Съзнание са само елементарна енергоинформационна база, която всеки от нас (и всички ние заедно!) използва за по-задълбочено изучаване на едни или други страни на безкрайното Космическо Знание”.

И по-нататък: „Като активизираме в себе си „точка” след „точка”, ние по такъв начин все повече и повече се разширяваме като все по-пълно се приближаваме към първонивата на Колективния разум, който при вас е прието да се нарича „Първотворец”, включващ в Себе си милиарди Колективни Разуми на Вселенските всевозможни еволюционни нива и типове развитие…”.
Едва сега, като разглеждам тази информация от нивата на Самопознание на Сслааиингса - Духовната Същност на Орис – на мен ми става абсолютно ясно и понятно това, което не можеше да изрази Брат Проогусктр по отношение на по-нататъшното развитие на нашите ССМИИЙСМАА-А.

И така, всичките дванадесет Същности ССМИИЙСМАА-А на един ТЛААССМА-А обединени в ЕДИН Колективен Разум или КОСМИЧЕСКА ТРИАДА – ССТУУ-КСТ-МА-А, - Която, собствено, е „Висш Разум” на ДАДЕНИЯ Космически Дух.

Структурно ССТУУ-КСТ-МА-А е образувана от три Космически Същности ММААА-А, Всяка от Които се състои от две двойки ССМИИЙСМАА-А (звуков Космически Код – „СМАА-АА-СМАА”).

Всяка от двете съединени двойки СМАА-АА-СМАА („СС-ММА-АА”, Която не може да се нарече „ММААА-А” дотогава, докато не се извърши пълен СИНТЕЗ на Качествата на всичките четири ССМИИЙСМАА-А!) синхронно резонира само с Енерго-Материята на идентичните диапазони на СИНТЕЗА на различните аспекти на ДВЕ Чисти Космически Качества – в случая с ЛУУ-ВВУ тези Качества са ни добре известни – „Божествена Любов-Мъдрост” (Качеството – „ЙИЮ-УЛУ-ЙИЮ”) и „Божествена Воля Разум” (Качеството – „КРА-АГГА-АГГА”). 
 
Това означава, че всяка от тези шест двойки ССМИИЙСМАА-А въплъщава в себе си един цялостен (което означава – вече дълбоко синтезиран) диапазон на ЕДИН ОТ ДВАНАДЕСЕТТЕ аспекта на ВСЕКИ от тези две Качества.

Следователно, за да има ПЪЛЕН набор от ВСИЧКИ аспекти на дадените Чисти Космически Качества, е нужно да се съединят в едно Колективните Съзнания на ДВЕ ССТУУ-КСТ-МА-А, в резултат ще се извърши ПЪЛНА ТРАНСМУТАЦИЯ НА ДВАТА ТЛААССМА-А и ще се получи ЕДНА СИНТЕЗИРАНА КОСМИЧЕСКА СЪЩНОСТ - СВОО-УУ, Която съществено се отличава от ТОО-УУ по това, че в Нея на определено ниво на вибрации на Енерго-Материята напълно са синтезирани аспектите на две или повече Чисти Качества.

Именно цялото многообразие от ИДЕНТИЧНИ по резониращите си аспекти Качества двойки СВОО-УУ образуват Колективните Разуми на ССВА-СС-УУ.

Но, спомнете си, че Същностите ССВА-СС-УУ – това са „само” КАНАЛИ за саморазпространение на Чисти Космически Качества в различните нива на ЙЮ-ИИ УССЛИ-ИИ на Колективния Разум! 
 
Сега разбирам КАКВО ИМЕННО имаше предвид нашият Брат Проогусктр, когато съобщаваше, че основните Принципи за самопознание на ССМИИЙСМАА-А ориентират еволюционното развитие на всяка от Космическите Същности на даденото ниво на самосъзнание в посока на по-задълбочено и пълно самоусъвършенстване в някой индивидуален диапазон от Качества.

За да се слее в едно с някой от 248832 КАНАЛА на Чисти Космически Качества на ССВА-СС-УУ, Всяка от ССМИИЙСМАА-А трябва да намери сред седемдесет и двата милиона други ССМИИЙСМАА-А абсолютно идентична по вибрации ДВОЙКА, за да може по такъв начин, като още повече усилва вече проработения и синтезиран в себе си аспект на някое Качество, да устреми своята Еволюция на понататъшния Път за разширяване на Самосъзнанието на следващите нива на СЪЩОТО ТОВА Качество.

По-нататъшният Творчески Път на всяка СВОО-УУ ще трябва ДВАНАДЕСЕТ пъти да прониже всеки от ДВАНАДЕСЕТТЕ ССВА-СС-УУ, КАТО ЧЕ ЛИ последователно „поглъщайки” в себе си в дадения диапазон всичките ДВАНАДЕСЕТ аспекта на даденото Качество.

Подобeн „спираловиден” възход трябва да продължава дотогава, докато Всяка от СВОО-УУ не премине през всички нива на 248832-те Качества на ССВА-СС-УУ. 
 
Едва след това СВОО-УУ ще може да премине към нов етап от собствената си Еволюция и да започне Пътя на самопознание на нивото на Колективните Разуми на Аспектите на Лъчите на Чистите Космически Качества - УУ-ИССМ-УУ. Този Цикъл на развитие също може примитивно да се сравни с “придвижване нагоре по спирала”: само като усвоява в пълна степен ВСИЧКИТЕ ДВАНАДЕСЕТ Аспекта на който и да било Един Лъч на Качеството, можеш да започнеш последователно да синтезираш в Себе си ДВАНАДЕСЕТТЕ Аспекта на следващия Лъч, и т.н.

Това “движение“ към самоусъвършенстване става ЕДНОМОМЕНТНО и ВЕДНАГА на всичките нива на Качествата на ЙЮ-ИИ УССЛИ-ИИ на Колективния Разум АЙФААР.

Сега, след като разгледахме Принципите на развитие на ССМИИЙСМАА-А и ТЛААССМА-А в по-съвършени типове Колективни Разуми, ще отбележим, че структурата на саморазпространение на Всяка от ССМИИЙСМАА-А, на всяко от нивата на самосъзнание на дванадесетте Нейни ГООЛГАМАА-А, почти буквално повтаря всички Принципи на ТРИАДНОТО построение, с единствената разлика, че на задълбочен синтез се подлагат напълно различни един от друг аспекти на най-грубите нива на Енерго-Материята на две или повече Чисти Качества.

Така, например, Всяка ССМИИЙСМАА-А отделя от „вътрешните” аспекти на Самата Себе си три разновидности сдвоени по синхронен принцип двойки ГООЛГАМАА-А, които динамично образуват КОСМИЧЕСКАТА ТРИАДА на ССМИИЙСМАА-А – „КВОО-ЛК-ТАМАА-А”.

Всяка от тези двойки също разпространява своите собствени ВВУ-Прототипи в идентичните диапазони на ДУАЛНИТЕ реалности на ЕДИН И СЪЩИ ПЛАН(!), в процеса на последователното усвояване на които дадената двойка ГООЛГАМАА-А се синтезира в единна Същност, еволюираща в този диапазон на Качества, който беше усвоен от Нея с помощта на ВВУ. 
 
И така, вече изяснихме, че ВСЯКА ТОО-УУ (чрез Своя ТЛААССМА-А) има възможност да изразява Своята съзидателно-творческа активност чрез дванадесетте Свои ССМИИЙССМАА-А, Всяка от Които, в периода на своето целенасочено творческо самопроявление и многоизмерно саморазпространение в различните реалности на Мирозданието, също има възможност да създава още дванадесет други гешталта - ГООЛГАМАА-А (холографски дубли за разширяване на своите Качества), имащи възможност КАТО ЧЕ ЛИ за самостоятелно еволюционно развитие, в това число И ВЪВ ВСЕКИ от трите типа низши Планове на Единната Реалност – физическа, астрална и ментална. 
 
Сега нека още веднъж да си спомним за това, че общият диапазон на активност на Чистите Космически Качества, чрез специфичните вибрации на всеки от дванадесетте Плана, се подразделя „вътре в себе си” още на дванадесет нива на Качества или „подпланове”, във всеки от които всяка от дванадесетте ГООЛГАМАА-А (една и съща ССМИИЙССМАА-А!) постоянно моделира в Съзнанията на всяко от своите обвивки по дванадесет собствени Прототипа: НУУЛ-ВВУ (сред тях и ЛУУ-ВВУ – ние с вас!), СВУУЛ-ВВУ, СТООЛ-ВВУ, ЛУУД-ВВУ, УОЛД-ВВУ и НИИССЛИИ-ВВУ, с помощта на които тя осъществява творческа работа с присъщия само за нея специфичен набор от СЛУИ-СЛУУ и благодарение на които се извършва интензивно натрупване на опит от съществуването в дадените конкретни (материално-енергийни, културно-исторически, интелектуално-творчески, социално-обществени, нравствено-морални, религиозно-политически, държавно-икономически и много, много други) условия, свойствени за всеки от подтиповете реалности.

Всеки от тези ВВУ-Прототипи, като се реализира творчески в “своята собствена“ реалност и съществува КАТО ЧЕ ЛИ в “свой собствен“ Живот, строго ограничен от тези цели и задачи, които поставя пред него НЕГОВАТА ГООЛГАМАА-А, постоянно Й “изхвърля” сумирания от нея опит от своето съществуване.

Този опит внимателно се „филтрира” в синтетичните системи СВУУ-СЛИИ от Колективните Съзнания на Същностите на ООЛ-ГЛОО, като здраво се закрепва под формата на индивидуален опит на Колективните Съзнания на ПРИ-И-КСГЛ-И, и едва след това се трансформира в индивидуална клетка на Паметта от своята ССМИИЙССМАА-А, която, на свой ред, също се споделя от постъпващата към Нея информация, преработвана от останалите единадесет ГООЛГАМАА-А, което ПО ПРИНЦИП, обезпечава постоянността на целия процес на Космическа Еволюция на Разума на всеки от тридесет и шестте измерения на Пространството, образуващо НАШИЯ ДВАНАДЕСЕТКАЧЕСТВЕН тип Мироздание.

Така всяка от 12-те ГООЛГАМАА-А, със своите собствени 144 ВВУ-Форми (по 12 реализационни Форми на личностите на всеки от 12-те подплана), се влива в своята ССМИИЙССМАА-А, Която, на свой ред сливайки се с 11-те останали ССМИИЙССМАА-А, образува на всички нива на Космического Съществуване на ТЛААССМА-А по Същество ЦЯЛОСТЕН (колкото и разнопланов и разнокачествен да Ви изглежда!) Поток на Живота, еволюиращ като 20736 (144 типа ВВУ умножете по 12 типа ГООЛГАМАА-А и още веднъж умножете по 12 типа ССМИИЙССМАА-А) ОСНОВНИ типа Колективни Космически Съзнания.

Защо основни? Ами защото в нашата сметка е напълно невъзможно да отчетем тези безбройни видове и типове Колективни Съзнания на Творците на Формите с различно ниво на развитие (СЛАА-СС-МИИ, ССЛОО-СС-СНАА и ССУИ-СС-СФАА), Които със Своята Космическа Творческа дейност обезпечават непрекъснато функциониране на милиарди разнообразни реализационни системи за еволюционен тренинг на Космическия Разум.

Всяка от милиардите реализационни Форми се състои от Колективно Съзнание, включващо в себе си милиарди други Космически Съзнания, отнасящи се към разнообразните типове Единна Космическа Реалност. 
 
Да вземем за пример най-грубоматериалната от всички Форми на интегралното Космическо тяло на човека - НУУ-ВУУ – Колективното Съзнание на физическата обвивка. 
 
Само за да обезпечи най-примитивното съществуване на физическия организъм, са необходими непрестанните усилия на милиони Колективни Съзнания на Творците от 28 космически цивилизации от различните Галактически Сектори. Например: 
 
ГРГЛОЙГЛИ и СТООЙЛИСТРИТИ (Космически Кодове – ИИ-И-ГМ, И-ММ-ИИ, изход само през двадесет и втория, единадесетия и седмия гама-канали 5, 9, 11 или 16 (резервен) „сцил-кул-инкли”) наблюдават работата на всички Колективни Съзнания на органите на храносмилателната система, включително хранопровода, стомаха, апендикса и дванадесетопръстника);

ЦМЕРИИРРГМИ, РЛООРГКИ и ООЛДТМИ (Космически Кодове – С-СС-ТМ-М, К-КУ-УУ-РК-М и УСС-ОИ-С, изход през пети-осми алфа-участъци на 1, 7, 18 и 24-ия „сцил-ил-инкли”) – функционално направляват работата на Колективните Съзнания на органите на пикочоизвеждащата и потоотделящата системи, а също така и части от Колективното Съзнание на чревния тракт (правото, дебелото и сляпото черво);

ЦЕФКТРИ, ЛУУРСФИДИ, СПИИЛГСЦИ и КРООЙКЛТИ (Космическият Код на СПИИЛГСЦ-ите е ИУ-МПЛ-ООК, а Космическите Кодове за излизане до три други цивилизации лично на мен не ми се отдаде да дешифрирам напълно, доколкото тази група Творци е тясно свързана с образуването на най-важните елементи от земната родова Карма, но да се излезе до тях е възможно през 12 и 21 бета-участъци на 1, 8 и 13-ия „тиинг-ти-инглии” или 3, 4, 6 алфа-участъци на 17-ия канал „сцил-кул-инкли”) – отговорни за работата на Колективното Съзнание на кръвотворната и сърдечно-съдовата системи.

Няма коментари:

Публикуване на коментар