Общо показвания

неделя, 21 август 2011 г.

ИИСИИДИ 1 - 19-та част


Подобна енергийна мутация (прекодировка) на нишките на ДНК позволява на земната личност по-свободно и осъзнато да интегрира “в себе си” и да пропуска “през себе си” уникални Потоци (Лъчи) На Светлината (Знания), генерирани във всички многоизмерни реалности на Космоса от различни високодуховни Космически Галактически информационни Центрове
 
Получаването от личността на санкциониран Достъп за включване, с помощта на честотите на 5-8 тета-канала на РААКЛИМА-ИИСИИДИ към обширни блокове извънпланетна информация й дава изключителната възможност ПЪЛНОЦЕННО да осъзнава себе си не само като “земен човек”, но и я дарява с уникалната за Земята способност да умее едновременно да ПРЕЖИВЯВА САМАТА СЕБЕ СИ и като множество други извънземни многоизмерни индивидуалностиъвкупни Съзнания на Прототипи, принадлежащи към същата реализационна структура на единната Душа-аналог).

При активизация на честотите на 9-12 нива на деветия център на своето съвкупно Съзнание, човек автоматически придобива способността свободно да приема и без изкривявания на дешифрира (разкодира, идентифицира) информацията, непрекъснато кодирана в диапазона от вибрации на Енерго-Материята на Будхическия План от нашите Водещи Галактически Учители, а също така и свободно да общува (на супраментално-будхическите информационни нива) с други Колективни Съзнания, принадлежащи към космическите цивилизациии на други звёздни и галактически системи
 
Благодарение на осъзнатото взаимодействие с Колективните Съзнания на Същностите от РААКЛИМА-реалностите и според това, как все по-дълго и свободно човекът ще може да се настройва и удържа фокуса на съсредоточено Внимание на своето съвкупно Съзнание на честотата на тези извънпланетни енергии, много висококачествени Знания от други звездни системи ще могат все по-ясно и отчетливо да се проявяват в неговото Съзнание, адаптирайки се (дешифрайки се, перекодирайки се) със специфичните понятийни и стереотипни нива на високото земно Знание.

Активизацията на тета-каналите на фрагментираните личности, образуващи в съвкупното Съзнание на човека десетия психодуховен център – УЛУУГУМА-ИИСИИДИ (наричат го ощеслънчев”) - става само в резултат от получаването от него на ТРЕТА планетарна Инициация (Посвещение). Тази Инициация става в Присъстствието и при Участие на Главния Планетарен Посветителедно от дванадесетте Съзнания на Слънчевия Логос. Заложеният от Него импулс установява в супраменталните (НИИСЛИИ-СЛИИ) нива на активност на Съзнанието на човека пряка връзка с всяко от 12-те нива на Съзнание на Логоса на нашата Слънчева система, периодически подхранвайки Посветения с необходимата информация (и енергия) от Неговите центрове
 
От момента на ОСЪЗНАТОТО усвояване на диапазона от вибрации на УЛУУГУМА-ИИСИИДИ, се появява реална възможност “личнода се общува с Всеки от нашите Духовни Учители-плеядианци, тъй като фрагментираните Съзнания на най-“грубите” от Техните (дванадесет!) обвивки пребивават именно на нивото на вибрации на будхическата Енерго-Материя от този тип. 
 
Още веднъж ви напомняме, че всяка от дванадесетте будхични обвивки на интегралното Космическо тяло на човека се явява едно от дванадесетте най-“низши” тела на самото Тяхно “плътноматериално” проявление на ТЕХНИЯ СОБСТВЕН План от днешното Космическо Съществуване. Това е както най-грубата форма на нашето физическо тяло се явява за нас с вас най-големият допустим предел при днешното потопяване на нашето съвкупно Съзнание в плътната Материя.

Възможността за съзнателен преход към “будхическо вижданес помощта на фрагментираното Съзнание на един от дванадесетте свои будхически Прототипи, дава възможност не само ясно да се видят цвета и конфигурацията на Аурата на будхическото тяло на човека (ако изобщо има такава!), но и свободно да се общува с всякакви представители на Световете на този тип, отчетливо възприемайки “визуално” и “чувствено” всички отличителни детайли на Техните индивидуални обвивки
 
Между другото, именно по специфичната структура на будхическата мембрана (обвивка) на Аурата (по наличието в нея на енергии с определени цветове и конфигурации) може да се определи от каква космическа цивилизация се е въплътила на Земята една или друга звездно-родена личност. В Аурата на т.нар. “допотопни” форми на въплъщение подобни специфични конфигурации от енергии въобще отсътстват, доколкото те (тези форми) са били създани на Земята от Творци, които нямат допуск до свободното моделиране на енергии от такова високо (за тях!) качество.

Именно разтварянето на каналите на висшите нива на УЛУУГУМА-ИИСИИДИ в съвкупното Съзнание ми даде възможност през юли-август 1999 година в будхичната сиобвивказа пръв път да посетя плеядианската база и да пообщувам с нашите скъпи Брат Албелик и Сестра Рамасанта. За всички подробности на тази първапоради това незабравима за мен) среща аз подробно писах в “Дневник по Трансмутация”.

Ще добавя също, че Всеки от ДВАНАДЕСЕТТЕ Галактически Учители на УЛУУГУМА-ИИСИИДИ е духовен Наставник и непосредствен Веодещ за Всеки от дванадесетте Космически Същности на ААНИ-ИИСИИДИ, също развиващи се, напомняме, чрез познание и усвояване на Качествата на енергоинформационните потоци от “низходящата” спирала, които определяме като “Божествена Любов-Мъдрост”.

Сега ни се ще да внесем известна яснота в традиционно приетото при хората разбиране на понататъшната класификация на „телата”, съставляващи висшите нива на Съзнание на т. нар. “интегрално Космическо Тяло ” на човека, като започнем с “будхическото”. Традиционно е прието да се смята, че след него, по повишаване на качествата на Енерго-Материята, са т. нар. “духовно тяло” и “монадическо тяло”. Ето в това е въпроса и има сериозни разлики между представите на хората и тази Космическа Класификация, която ни дават нашите Духовни Учители.
 
Съгласно информацията, полученна от Будхичния План, такова ясно разграничение в дадения диапазон от развитието на Енерго-Материята, както смятат хората, НЯМА. Има само УСЛОВНО ИДЕНТИЧНИ, моделируеми само в много тясноспецифичен диапазон на вибрации, типове на т. нар. “СЛАА-реалности”, качеството на будхичната Енерго-Материя на които (СООСООЛМА-НАА), в по-голяма или по-малка степен степен, може да се съотнесе с тези свойства, които, в общеприетото човешко разбиране, се наричат “Духовен План” и Монадически План” (съответно също и по отношение на интегралното Космическо Тяло на човека - “духовно тяло” и “монадическо тяло”). 
 
Тези диапазони от вибрации са качествено съзвучни с такива звукосочетания, като “ЛООГСМИИ-СЛАА” (“духовно тяло”) и “ИНГСМИИ-СЛАА” (“монадическо тяло”), но, по принцип, те отразяват не отделни Планове на Единната Реалност, а само по-качествени нива на вибрации на Будхичния План, тоест на СООСООЛМА-НАА. При това, хората имат тази потресаваща способност постоянно и неизменно да поставят начело ЦЯЛОТО Космическо Съществуване всичко това, което е свързано с тяхното НЕПОСРЕДСТВЕНО земно съществуване
 
Никога не трябва да забравяме, че всички т. нар. „Фини Планове”, с техните многобройни Светове и реалности, в Енерго-Материята на които се извършва процеса на самопознание на нашите чакрамни личности, са далеч не най-качествените и “високи”, както хората са свикнали да си ги представят - те само, по повече или по-малко груб начин, „дублират” (копират, проецират) в дадения тип на Мирозданието Качества на Енерго-Материятасъставляващите я Колективни Съзнания!) с несъизмеримо по-високо, отколкото в нас и нашите Духовни Учители, ниво на развитие.

Напомняме ви, че ако ЕДИННИЯ Колективен Разум на нашата Вселена условно се раздели на ДВАНАДЕСЕТ Галактически Сектора, то във всеки от тези Сектори ще се окажат МИЛИАРДИ Галактики с ниво на развитие на Колективния Разум с много превишаващо нивота на Колективния Разум на нашата с вас Галактика “Млечен Път”. 
 
Ако във всеки от дванадесетте Сектора условно се отделят още по ДВАНАДЕСЕТ Звездни Области, ще видим, че във всяка от тях осъществяват своето безкрайно “индивидуално” Космическо Съществуване милиарди Звездни Системи от всевъзможен тип и с всевъзможни нива на развитие и светоустройство, всяко от които, на свой ред, също се “дели” на ДВАНАДЕСЕТ Планетарни Системи (от типа на нашата Слънчева система) и образува на своето собствено ниво подобни вътрешни дванадесет диапазонни “разделения” на Колективните Космически Съзнания по специфически качествени различия.

Затова напомняме ОТНОВО: когато ние с вас говорим за Плановете и реалностите, с които най-“плътно” влиза в съприкосновение нашето съвкупно Съзнание и когато употребяваме такива условни сравнения като “низш”, “среден” или “Висш”, никога не трябва да забравяте за това, че приетата от хората сравнителна методика за оценка на проявлението на всяко Качество е ВИНАГИ УСЛОВНА до такава степен, до каквато ни позволява да я направим нивото на нашего собствено развитие и тези ограничителни рамки, които образуват в нашия ум специфическите особености на активно използваната от нас в мисленето Материя на Мисълта.

Няма коментари:

Публикуване на коментар