Общо показвания

сряда, 24 август 2011 г.

ИИСИИДИ 1 - 35-та част


Да се научим целенасочено да активизираме космическите Сили ЛААНГХ-КРУУМ и да придобием умението безпрепятствено да ги издигаме на нужната висота можем единствено благодарение на богатия опит, получен от Духовната Същност в предишни инкарнационни цикли. Когато овладеете това изкуство, ще разберете, че та не е ваше главно духовно постижение. Целият проблем е в продължителността на задържането на тази Енергия на качествено достигнатото от вас високовибрационно ниво.

Ако при висока реинкарнационна резултативност на вашата Душа-аспект вие сте получили от родителите си (с въплъщаването си) огромно количество низкокачествени чакрамни Съзнания на Инглимилисса, то преждевеременното прилагане от вас на ЕСТЕСТВЕНО проявилите се във вас духовни способности (без предварително детайлно проработване на всички нереализирани качества на дадения център), може да ви доведе до дилемата: или да умрете от инфаркт или, ако останете да живеете, да се превърнете в сексуален маниак, защото ако ЛААНГХ-КРУУМ се освободят от съзнателния контрол на Учителите от висшите центрове на вашето съвкупно Съзнание, това може уродливо да деформира (качествено да разбалансира) не само вашата физиология (жизнено важните системи и даже паметта), но и цялата ваша низша психична дейност (нещо подобно става в компютъра, когато внезапно падат честотите на тока в електрическата мрежа: вместо обикновения текст вътре във файла се получава пълна безсмислица).

Затова отново и отново обръщаме вашето внимание върху необходимостта от СВОЕВРЕМЕННО, ЦЕЛЕНАСОЧЕНО и ПОСЛЕДОВАТЕЛНО проработване (реализация) на тези качествени нива на нашия земен Живот, от които по някакви причини вие някога сте се отвърнали или отказали надявайки се, че ще можете успешно да се развивате по-нататък и без този «недуховен» опит. За това КАК най-правилно и продуктивно да осъществите този сложен процес на самопознание, ще ви разкажем в специални раздели, посветени на рзакриването на свойствата и особеностите на всяка от чакрите.

Иисус е казал:
"Да имаше сред вас знаещ човек!
Когато реколтата съзрее, той би дошъл набързо със сърп в ръка, -
и би я събрал.
Този, който има уши, за да слуша, нека чуе!"
Евангелие от Тома.

Няма коментари:

Публикуване на коментар