Общо показвания

неделя, 18 септември 2011 г.

"Операция Тера" 2 том, послание 37

Тера 37

ЩЕ ВИ КАЖЕМ ВРЕМЕННО СБОГОМ

15 септември, 2002

Пожелахме да ви говорим днес, защото бе достигнат един определен праг и е време да започнем Жътвата. Ще започнем тази жътва със сравнително малка група хора, а след това ще се върнем за още. Това ще продължава през следващите няколко месеца, докато всички вие, които не сте поели ангажимент да останете на земята бъдете повдигнати на друго ниво, а след това някои от вас ще идват от това място и ще си отиват за остатъка от времето до Изместването на Полюсите. Тази "зона за изчакване" не представлява място на или вътре в планетата, а просто друго място - в друг честотен обхват, където с вас може да се работи по-директно и лесно до приключването на трансформацията ви. Нашата любима посланичка ще бъде включена в тази първа група, но ще бъде една от онези, които ще идват и ще си отиват докато всичко свърши, затова не трябва да се безпокоите за нейната наличност.

Събитието, което ще изиграе ролята на "Ракета Носител" ще се случи по-късно тази година, но някои от вас ще бъдат повдигнати преди това. Съществува точно определено време за всички и всеки един от вас и когато дойде вашия ред, ще го знаете с абсолютна яснота и сигурност. Няма да е необходимо да казвате нищо на никого, защото ако е необходимо да информирате някого, ние ще ви дадем тази възможност щом му дойде времето. Вие виждате, че няма нужда специално да очаквате всичко това. Само вярвайте в потока на своя живот и всичко ще се разгърне с абсолютно съвършенство, без никой да бъде ощетен. Ние имаме възможност да вземаме хората и да ги връщаме до почти същия момент, в който са изчезнали. Щом приключи вашето трансформиране, ще имате възможността да промените формата си, за да съответствате на обстоятелствата, затова ако е необходимо да изглеждате така, както изглеждате понастоящем - ще изглеждате така. Ако ще бъде по-добре за вас да изглеждате като нещо или като някой друг - точно така ще изглеждате. Всички ще бъдете толкова адаптирани към съответните обстоятелства, че докато те текат и се променят, вие също ще "течете" и ще се променяте.

Настоящото повествувание е последното от Том Втори. Ще настъпи известна пауза в настоящите Статии - докато е в ход проекта Жътва - но Том Трети ще бъде даден, когато дойде подходящото време за това. Той ще се различава по съдържание, тон и информация от първите два и това е всичко, което ще кажем по тази тема засега. Затова, молим ви, не настоявайте за следващо послание. Ще има известен период без Послания - това е част от Плана.

Междувременно, много неща ще се разиграват на повърхността на планетата и именно затова за известно време ще замлъкнем. Онези на повърхността трябва да преживеят тези времена по определени начини, придържайки се към плана на своя живот и следва да направят това неподпомагани от нас, за да имат възможно най-пълното преживяване на самите себе си. Ако сме тук и коментираме всичко, това само би намалило интензивността и богатството на тези времена. Настоящите два тома ще бъдат на разположение за онези, които имат "очи да видят" и "уши да чуят". Те ще са достатъчни, за да ви послужат като пътна карта за въпросните времена. След това, след като нещата са се разиграли до известна степен, отново ще чуете от нас - за да подготвим хората за окончателните етапи на драмата и нейното приключване. Нашият съвет към вас е да се вслушвате в себе си през цялото време, по време на всички дейности, с които се занимавате.

Някои животни притежават способността да насочват ушите си в различни посоки едновременно. Предлагаме и вие да направите същото. Насочете едното си ухо навън, за да приемате данните от своето обкръжение, а другото навътре, постоянно вслушвайки се в шепота на своята интуиция и "знаене". Този вътрешен глас е тих и едва доловим през по-голямата част от времето. Той не е нещо, което ви крещи. Той е много по-деликатен така, че вие трябва да сте в състояние да го чувате през шума, който ви заобикаля.

Когато времето ви дойде, ще го знаете. Някои от вас знаят, че ще бъдат на повърхността през предстоящите години, защото специфичната ви роля в драмата изисква това. Всеки е еднакво равностоен по отношение на своята значимост с оглед на Плана. Ничий глас няма да носи повече тежест от другите. Ничий живот не е повече или по-малко важен от ничий друг. Ако мислите или чувствате нещата иначе, това се дължи на отделящото Аз или егото. Някои от вас все още се борят с концепциите си за собствената си значимост и имат нужда да правят тези сравнения, но в края на краищата, вие сте тези, които сте дошли да бъдете и най-доброто нещо е да бъдете най-доброто изражение на това намерение, което можете. Затова сега всички неща ще се приближат към своето начало и ще започнат да се придвижват в посока към своето приключване. Ускорението е надвиснало над вас и ще стане още по-интензивно, докато времето минава и задачите изплуват на повърхността, за да приключат. Можете да си представите всичко като списък от неща, които трябва да се случат. Всяко нещо трябва да стане и всяко нещо ЩЕ стане във възможно най-благоприятния за него момент и последователност.

Изпитваме известно вълнение като си помислим, че денят настъпи. Необходимите мерки са взети и всеки от вас е "снабден" с необходимото "оборудване", за да завърши останалата част от пътуването си през оставащите години в три-измерната Земя и отвъд нея. Всички източници - и вътрешни и външни - от които имате нужда, са вече събрани и са налице, за да се използват. Огромно количество приготовления отне това усилие, продължило хиляди години. Преживели сте много животи, за да бъдете съвършено оборудвани за настоящия и за това, което предстои сега. Това е наистина един "грандиозен финал" и огромна възможност за богатството и сложността на всички теми и нишки, които ще се разиграят от сега нататък. Независимо от това накъде ви води вашия живот, можем да ви обещаем едно: той няма да е скучен! Това е невероятно време да си в тяло и на планетата Земя и ще имате много неща, за които да размишлявате след като всичко приключи.

Затова, в известен смисъл днес ви пожелаваме "сбогом за известен период от време". Обещаваме ви, че ще се върнем отново, когато дойде време да го направим. За онези от вас, които са на път да завършат своята трансформация - ще дойде време, когато ще се окажете всъщност сред нас, лице в лице. За онези, които останат на повърхността - вие ще бъдете подпомагани директно от онези, които са завършили своята трансформация и започнат да идват и си отиват от този момент нататък. Те ще се появяват сред вас в необходимите моменти и ще изчезват, след като повече не е нужна помощ. От единия ден няма да знаете какво да очаквате за следващия, тъй като ще има много изненади на много фронтове. Уверяваме ви, че всички и всяка личност ще преминат през преживяванията, през които е предвидено да преминат, според избраното от техните Свръхдуши. Случайности не съществуват, нито истински загуби - само промяна. Абсолютно сигурно е, че всички и всеки един от вас ще достигне дестинацията, избрана от вашата Свръхдуша и че ще го направи съвършено - в подходящия момент. Никой от вас няма да бъде оставен сам, независимо от това каква форма приема екипа за оказване на помощ и подкрепа. Ще срещате други като вас и постепенно ще образувате групи от сходно мислещи хора. Ще стане естествено. Няма нужда да създавате предварително проектирани и предварително обмислени общества. Следвайте потока на своя живот, останете вкоренени в настоящето. Занимавайте се изцяло с това, което ви се предоставя в момента. Помнете, че отделния момент е частица от преживяването, а не единица време. Живейте в текущия момент, в момента сменящ предишния момент и ще се окажете точно на подходящото място в подходящия момент.

Казваме ви сбогом засега, но знайте, че винаги сме с вас - и когато се събуждате и когато заспивате и очакваме времето, когато вие ВСИЧКИ ще се завърнете отново при нас.

Amen, Adonoy Sabayoth, Ние сме Райското Войнство.

КРАЙ НА ТОМ ВТОРИ

Няма коментари:

Публикуване на коментар