Общо показвания

неделя, 18 септември 2011 г.

"Операция Тера" 2 том, послание 24

Послание 24:

ВРЕМЕ ЗА СЪБИРАНЕ НА РЕКОЛТАТА
8 септември, 2001

Днес бихме искали да ви говорим за някои от нещата, които ще започват да се появяват на вашите сетивни екрани за възприемане. Ще ви напомним да не забравяте да дишате, защото някои от нещата, за които ще ви говорим може да ви причинят временен дискомфорт. Ние предпочитаме никога да не ви причиняваме чувство на дискомфорт, но понякога по време на раждане изпитваш известна болка и напрежение и колкото повече успяваш просто да приемеш процеса във всичките му аспекти, толкова по-­лесно ще премине този процес за теб.

Вие - като население на планетата - сте на път да навлезете във времена на задълбочаващи се конфликти и родилни мъки. Съществува безопасен рай във вас независимо къде на повърхността на планетата се намирате и ние сме наблизо, направляващи, предпазващи ви и заливащи ви с любов и доброта. Каквото и да ви кажем тук, каквото и да виждат очите ви, когато се огледате наоколо, молим ви - помнете това. Ако имате чувството, че сте обхванати от нещо, просто затворете за момент очи, започнете да дишате по­дълбоко и пристъпете в своя център. Почувствайте земята под краката си и останете вкоренени там, докато се успокоите и се почувствате ведри в средата на всичко.

Първите симптоми за разплитането на нещата започнаха да се появяват. Първите разклащания на оста вече се случват и центъра на нещата е започнал да осцилира между единия и другия полюс и геофизично, и политически, и икономически, и културно. Извършва се дълбока промяна, която оказва влияние върху всеки аспект на живота във всяка част на света и всички части взаимодействат и са свързани с всяка друга част, затова промяната ще се колебае и разклонява и усилва, едновременно с всяко поредно колебание. Това е част от "разтърсването", за което говорихме и то ще помогне да се отърси всичко, преди да завърши. Нищо от старите пътища няма да оцелее през тези времена. Само същността ще оцелее и ще се придвижи напред. Само онова, което е в съзвучие с ВАШАТА същност ще оцелее на изместването и ще продължи. Много от натрупаните шаблони няма да успеят да преминат през "портала" и вие наистина ще станете изцяло нови същества.

По пътя за в къщи, обаче, ще преминете през сцени на нарастващо объркване и хаос. Мнозина ще бъдат сериозно уплашени, докато тъканта на техния живот се разкъсва и става на парчета по време на тези масови измествания и промени в основата, която поддържа цялата система. Но това е, което техните Свръхдуши са избрали да преживеят през този живот, а това е и време богато на възможности да откриете какво е НАИСТИНА важното и къде лежат истинските ви приоритети. Това време няма да е лесно, но както много от вас вече са открили, преминавайки през собствените си родилни мъки, в края на процеса печелиш нещо, което е по­-ценно от материалните притежания. Това са вътрешния мир и освобождаването, които идват от отстъпването пред "златото" в облака. Това е златното съкровище на Духа, което ще ви изпълни сега и това е времето за събиране на реколтата.

Няма да е лесно за някои от вас да чуят това, защото ви е грижа и искате да помогнете и все още изпитвате страхове за това какво ще се случи на "другите". То обаче е в съответствие с онова, което е замислено от самото начало и отговаря изцяло на изборите, направени от всички Свръхдуши - индивидуално и колективно. Събирането на реколтата се извършва сега и представлява събирането на онези, които отиват на Тера и отстраняването им от световната сцена за малко, докато дойде време да се върнат и приберат онези, които са преминали през родилните мъки и които са били трансформирани от тези мъки.

Това е за жътвата и ако можем да използваме няколко реда от вашата Библия, това е времето за отделяне на зърното от плявата, за изпращането на работниците на полето, за да напълнят хамбарите. Това е времето за прибиране на реколтата и за оттеглянето от света за известно време, докато дойде момента за връщане. Оставете това да проникне във вас. Оставете го да бъде регистрирано. Оставете го да ви изпълни в дълбочина и да потече без съпротива, докато вие сте в мир. Оставете цялата съпротива да се събере и да излезе от вас. Оставете всичко. Оставете го и оставете Бог. Оставете го. Дишайте. Дишайте. Дишайте.

Трябва да се направи много повече от това да се съберат онези, които ще бъдат повдигнати. След това на повърхността на планетата ще се разиграят в пълна степен родилните мъки и ще има много болка и страдания там, където има съпротивление. Това е мощна очистваща сила и няма да е приятна за много от онези, които минават през нея, но това трябва да стане. Урокът е да се предадеш и обърнеш навътре за опора и помощ. Има някои уроци, които трябва да бъдат научени относно последиците от това да не поемаш отговорност за своя живот и истина. Има някои уроци за научаване във връзка с изоставянето на отговорността за собствения си живот и за поставянето й в ръцете на другите. Ще има много трудни уроци за научаване.

Прибирането на реколтата ще отстрани всички освен малцина от повърхността на планетата. Някои ще останат, защото тяхната работа на повърхността на планетата го изисква, но повечето от вас ще бъдат повдигнати извън честотния диапазон, който сега заемате и ще бъдат напълно скрити докато дойде времето да се върнат. Няма да сте на разположение на онези, които останат след вас, за да имат те своята възможност да научат онова, което трябва да бъде научено. Всичко е част от божествения ред и всичко е част от Божествения План. Вие вече бивате повдигани и това отделяне от масовото съзнание може да се почувства и забележи от онези, които са достатъчно чувствителни към по­-фините енергии.

Ще изглежда така, сякаш светлината е била оттеглена от вас, но никога няма да е така. Ще изглежда така сякаш сте изоставили онези, които са останали назад, но това никога няма да е така. Вие просто ще се оттеглите за известно време така, че да можете да се върнете и помогнете тогава, когато наистина е необходимо да го направите. Трябва да промените костюма си за новата роля и ще имате нужда от безопасно място, където да го направите. Вие просто заминавате, за да се подготвите за реалната помощ, която можете да окажете и ще са необходими много като вас към края на всичко, защото тогава мнозина ще се нуждаят от вашата помощ. Помощта, която можете да окажете сега е крайно ограничена макар, че вашата задача за заземяването на светлината и вашите медитации и молитви помагат много за пречистването досега. Но когато дойде времето да бъдат събрани онези, които са преминали през времената на изпитания, няма да е достатъчно да бъдат предложени тези думи на успокоение, или книги за четене, или кръг от медитиращи. Към оня момент нещата ще бъдат много по-­различни отколкото са сега и ще е необходима различен вид помощ. Войните и климатичните промени и икономическата разруха и тирания ще са взели своите жертви и тогава простите техники и думи няма да са достатъчни. Вие буквално ще вървите през бойните полета и ще предлагате ръка за помощ на онези, които са готови да тръгнат заедно с вас. Ще имате нужда да бъдете облечени в предпазна броня и ще трябва да сте в пълно съзнание дотогава. Всеки от вас ще бъде като жив Христос (избраните) и ще носи вибрацията на силата, която преминава през подобно състояние на съществуване.

Затова сега повдигането продължава и разделянето продължава, и процеса на отделяне продължава, и всичко ще се развива изключително сериозно. Ще откриете, че макар всичко около вас да се разпада, вие ще имате мир. Ще имате мир, защото ще сте научили уроците и ще сте се научили как да се предавате пред по-­висшата светлина и мъдрост. Ще имате мир, защото ще сте се научили как да се изправяте лице в лице със своите страхове и да приемате своя житейски път спокойно. В този мир ще откриете благословия и успокоение и ще приемете светлината и повдигането. Затова сега, освободете се от чувството, че имате да правите нещо освен повдигането. Нещата, които ще изиграете на планетарната повърхност ТРЯБВА да се изиграят и няма нищо, на което вие да се съпротивлявате или да променяте. Оставете ги и оставете Бог и забележете спокойствието, което се появява като резултат.

Оставете мира да бъде вашето отмъщение и защита срещу болката на онези около вас. Не можете да им помогнете споделяйки тяхната болка. Не можете да бъдете повдигнати, ако продължавате да се държите за старите форми и шаблони. Оставете ги и оставете Бог. Оставете Бог да се справи с подробностите. Вие не сте отговорни за никой друг, освен за самите себе си. Достатъчно е да приемете повдигането, защото по този начин наистина ще сте в състояние да помогнете, когато това е необходимо. Повтаряме се често в това послание, но наистина искаме да го "схванете". Оставете го и оставете Бог. Не се съпротивлявайте на онова, което се случва около вас. Приемете мир.

През целия си живот и през всичките си животи сте се подготвяли за този момент. Той сега е тук. Ако сте имали чувството, че е трябвало да НАПРАВИТЕ нещо -­ да създадете център, да основете движение, да преподавате на клас, да напишете книга ­ за повечето от вас това време е минало. За НЯКОИ от вас -­ онези, които са си избрали да останат по-­назад и които имат да вършат работа през трудните времена, които предстоят, ­ ще бъдете насочвани и ще знаете какво се иска от вас. Всеки от вас, който чете настоящото, има роля като част от всичко това. Някои от вас ще останат и така ще изиграят ролята си засега; останалите ще бъдат повдигани постепенно, докато "си отидат от сцената" така, че да могат да "сменят костюмите" си и да се подготвят за новата си роля. Ние сме със всички ви и ще се приближаваме повече към вас, затова много от вас, които не са ни почувствали досега, ще започнат да чувстват присъствието ни. Бяхте активирани от светлинните кодове в настоящите статии така, че сега ви е по­лесно да ни приемате. Оставете го и оставете Бог. Оставете своите привързаности към това как ще се развият събитията за вас или за онези край вас. Оставете всичко да стане така, както е било замислено и ще преживявате радост във всяко свое начинание. Ще дойде момент, в който всичко това ще свърши и след това вие ще трябва да гледате към Тера. Оставете го. Плувайте нагоре. Оставете го. Ние сме с вас ­ при всяка стъпка по пътя ви.

Amen, Adony Sabayot. Ниe смe Райското Войнство.

Няма коментари:

Публикуване на коментар