Общо показвания

неделя, 18 септември 2011 г.

"Операция Тера" 2 том, послание 34

Послание 34:

ПО ВАШИЯ ПЪТ ЗА В КЪЩИ
22 февруари, 2002

Помолихме да ви говорим тази вечер, защото нещо много прекрасно се задава на вашия хоризонт. То не е това, което бихте очаквали, но все пак е прекрасно от нашата перспектива. Предстои невероятно събуждане и за онези от вас, които търпеливо очакват да бъдат освободени от света на толкова много тъга, това ще отбележи началото на крайния етап от вашето отделяне от този свят по пътя към следващия.

Говорили сме ви преди за това събитие. Това е глобален повик за събуждане така, че всеки навсякъде по света да може да знае, че нещо основно и неотменимо се е променило. За някои хора промяната е и може да бъде много ужасна, но промяната може да бъде видяна и като добра новина. Ние ви насърчаваме да прегърнете промените по този начин ­ като добри новини, които да бъдат отпразнувани, като "началото на края" на тази мъка. Ако можете да видите нещата по този начин, тогава ще можете тихо да се наслаждавате в сърцето си и със сигурност да знаете какво ще последва. Независимо от всичко, това наистина е добра новина ­ края на страданието на този свят, края на болката в този свят, веднъж и завинаги, завинаги. Ето какво ви очаква ­ тотална радост, тотална любов, тотален мир.

Но по пътя към тази радост и мир има период на масивни размествания като част от тази мащабна промяна. Именно по тази причина ние отделихме толкова много време и енергия, за да ви подготвим за тези времена и тези събития. Ако само можехте да задържите погледа си върху далечния край на хоризонта, където този нов свят ви очаква с целия си блясък и радост, тогава бихте преминали през този период обръщайки по­малко внимание върху това, което отминава и щяхте да обръщате повече внимание върху това накъде сте се отправили през предстоящите времена.

Освен това искаме да знаете, че ние сме винаги с вас. Ако не ви говорим чрез тези думи, говорим ви със своето мълчание. Мълчанието също е съобщение. То казва: "Вслушай се в себе си.". То казва: "Обърни внимание какви чувства нахлуват в теб, когато Войнството не е говорило известно време." Държите ли да ви говорим? Тогава търсете нашето успокоение вътре в себе си. Ако нашата любима пратеничка бъде внезапно извадена от мястото си между вас, какво щяхте да направите? Намерете нас и нашето успокоение вътре в себе си. Когато спрете да се вкопчвате в крехкото спокойствие, което съставлява вашия външен свят, можете да преживеете богатството и удобството на своя вътрешен свят. Ако фокусирате вниманието си върху това какво НЯМАТЕ, никога няма успеете да си дадете сметка за това колко много ИМАТЕ. Това е една от причините, поради която ви насърчихме да живеете живота си с чувство на благодарност. Така ще изпълвате всяка минута от всеки свой живот с благодарност. Като правите това, вие изпълвате себе си всеки миг всеки ден и сте истински богати в нещата, които имат най­голямо значение.

Сега, след като вече дадохме своето тълкувание на историята, нека потвърдим, че не всеки ще види нещата по начина, по който ги виждате вие. Трябва да разберете това и да не се оставяте да бъдете обхванати от урагана, който скоро ще ви обгради отвсякъде. Ще има огромно объркване, гняв и страх и тези неща ще бъдат използвани от онези, които ще печелят от тях. Не се оставяйте да бъдете уловени в драмата. Спомняте ли си нашия съвет да търсите мира на дълбокия океан? Спомнете си го, когато тези времена ви връхлетят. Оставете събитията да протичат около вас, но поддържайте място на спокойно доверие и ведрина в себе си. Тези събития ще бъдат предвесник на още по­напрегнати времена, но носете своя мир със себе си като щит и ще преживеете бурите успешно.

Молим ви да обърнете внимание на това, че сега говорим в множествено число. Не става дума за едно отделно събитие, а за панорама от събития от всички видове и типове, които ще съставят лицето на промяната във вашия свят. Те ще бъдат навсякъде накъдето погледнете и щом веднъж на хората им просветне, че има вероятна връзка между едното и другото, те ще се събудят от своя сън по най­неприятния начин. Вие не спите. Вие вече се събуждате и имате в себе си средствата да създадете мир и безопасност за себе си и за тези, които обичате, независимо дали са хора или друго. Мирът е становище, а не нещо, което купувате в магазина вече опаковано. Може да четете съответните книги и да слушате успокояваща музика, но дори тези действия са израз на СТАНОВИЩЕТО ви за ТЪРСЕНЕ НА МИР. Търсете мир. Бъдете мир. Бъдете смирени в своето търсене и се отървете от прилепването към удобствата, които сте свикнали да търсите. Отворете се, за да приемете удобството което има значение, онези, които нямат определена цена, защото са безценни. Мир, мир, мир. Той е вашето светилище по време на бурята. Мир, мир, мир. Той е спасителят на вашата душа, вашата трезвост, вашите сърца и умове. Търсете мир в средата на бурята.

Ако имате избор (а това ще стане), изберете мира. Докато честотите се променят, всичко, което е симптом на физическо неразположение в този свят ще излезе на повърхността. Мирът лекува. Бъдете в мир. Оставете борбата да задържате нещата. Когато ги оставите да си отидат печелите повече, отколкото губите. За някои от вас това ще е по­трудно, отколкото за други, но ние ви уверяваме, че сте създали себе си с необходимите резерви, нужното сърце, нужните сили да направите това и когато правите това, ще се наслаждавате още повече поради откритието, че процъфтявате в средата на бурите. Ще процъфтявате, защото сте направени за тези времена.

Вие сте открили своя сигнален фар за в къщи в тези Статии и можете да носите в себе си картата и компаса за пътуването. Даже, ако ние си мълчахме вие щяхте да намерите пътя си до в къщи. Бъдете мир. Бъдете в мир. Вие сте на своя път сега и нищо няма да ви спре да направите това пътуване до дома. Вие се връщате в къщи, към себе си, към света на своите мечти и един към друг. В светлината на всичко това, какво значение има, ако старото се пука и разпръсква? Когато дойде времето пиленцето да излезе от черупката, тя трябва да се напука и разчупи. Вие излизате от черупката си. Светът около вас ще се напуква и натрошава, а вие ще се връщате в къщи. Фокусирайте вниманието си по­скоро върху пътуването пред вас, отколкото върху това, което сте оставили зад себе си. Оставете всеки да вземе своите решения сега, защото групирането около полюсите на съдбата се осъществява все повече и повече с всеки изминат ден. Предстоят много раздели по пътя, който лежи пред вас и много от онези, които са все още в живота ви могат да изчезнат от погледа ви, но вие си идвате в къщи. Вашите животни, вашите любими, всеки, когото обичате, ще бъде осигурен в съответствие с неговия жизнен план. Можете да се доверите на процеса. Можете да се доверите на пътуването. Вие си идвате в къщи.

Ако понякога си мълчим, то е за да се научите да слушате своя собствен звук, своя вътрешен глас, вместо нашия. Ние сме семейство, вие и ние и ние сме тук с вас на всяка стъпка от пътя. Но ние не искаме да ставате зависими от чуването на нашия глас за да знаете, че сте в безопасност и че сте обичани. Навлезте навътре. Медитирайте. Дишайте. Почувствайте спокойствието и мира, който можете да създадете, когато си спомните да дишате. Докато нещата около вас стават все по­интензивни, намерете начини да се почувствате по­спокойни и по­отпуснати. Вземете гореща вана. Идете на разходка. Вслушайте се в звуци, които ви успокояват ­ потоци, реки, песента на вятъра в клоните на дърветата, ромона на дъжда. Дори можете да си набавите записи на тези звуци, ако желаете така, че можете да създадете това преживяване за себе си винаги, когато ви е необходимо да си напомните, че онова, което става около вас не е всичко което съществува към картината.
Бъдете добри към себе си.
Ценете себе си заради красивото същество, което сте. Дългото самотно пътуване е далеч по-кратко вече, отколкото преди и вие сте на път за в къщи. Помнете това. Вие сте на път за в къщи.
Amen, Adony Sabayot. Ниe смe Райското Войнство.

Няма коментари:

Публикуване на коментар