Общо показвания

неделя, 4 септември 2011 г.

ИИСИИДИ 2 - 22-ра част


НИЩО ПОСТОЯННОКОНКРЕТНО, НЕИЗМЕННОЕДНОЗНАЧНО И СТРОГООПРЕДЕЛЕНО
ВЪВ ФИНОМАТЕРИАЛНАТА ПРИРОДА
НЯМА И НЕ МОЖЕ ДА ИМА!
Когато безкрайното множество от абстрактни причини и възникващите от тях следствия започват дълбоко да проникват едни в други, като се синтезират в съвсем нови, различни от изначалното състояние, качества и свойства на разумната Енерго-Материя, то при това неизбежно се проявява поредният саморазвиващ се аспект на неизчерпаемата Истина, Която, като Източник на ВСИЧКО, винаги скрито присъства във всяка точка на творческо съприкосновение на различните нива на Разума. Ето защо Мъдреците казват: “В спора се ражда Истина”.

Спорът, като една от разновидностите на творческото общуване на Разума е начин за активен взаимообмен между СЛУИ-СЛУУ с различно ниво на развитие на разумните енергии, които са истински причини и следстви яза всички ментално-чувствени и физически действия на всяка ЛЛУУ-ВВУ.

Във всеки спор винаги се извършва постепенно самоопределение и самоизравняване на тези енергии, което, при достигане на точка на неустойчиво равновесие, пуска механизъм на СИНТЕЗ на тези енергии и зараждането на нещо ново.

Същото може да става и по време на целенасочено логическо размишление и по време на мощни психически стресове, които принуждават към активно взаимодействие Съзнанията на СЛУИ-СЛУУ на различни нива и степени на Качества. 
 
Затова е напълно допустимо да се твърди, че всеки психически център, чрез системата ДУУ-ЛЛИ на който в даден момент от Времето активно се осъществява този духовен процес на синтез на различни качества и тяхното НОВО творческо самоопределение, автоматически се превръща в “местопребиваване” на ГООЛГАМАА-А.
 
Чрез съзнателно усилване или активно пробуждане към творческа активност СЛУИ-СЛУУ на една или друга чакра, с това вие интензивно го одухотворявате психически и качествено преобразува цялата система от космически взаимовръзки на вашата ГООЛГАМАА-А.

Макар че в този случай вие никога нямате работа с цялата Душа, а само в някаква степен активизираме отделни, близки по качества участъци на Нейната многофункционална система, докато останалите самосъзнателни части на Нейната безкрайна структура се активизират, синтезират и самоусъвършенстват чрез безкрайно множество от други нива на Единната Реалност.

Вие, хората, сте само малко звено в тази Вселенска структура от причинно-следствени връзки, сумарната дейност на които е ТОВА, КОЕТО В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ е “вашата” Душа. 
 
ПОВТАРЯМЕ: кармичните канали ДУУ-ЛЛИ – това не са някакви физически обекти на вашия физиологически организъм, а не някакви функционално обособени “точки” на тази условна инферно-материалност, която ние условно определяме като “Пространство-Време”.

ДУУ-ЛЛИ – това са мощни двунасочени информационни вихри енергия на САМОСЪЗНАТЕЛНИ Космически Сили, целенасочено и осъзнато въвличащи за своето Творчество етерни, астрални и ментални частици на близката им по качество Енерго-Материя в целенасочена и взаимообменна творческа активност от подобен род и нива на реализация.

Във всеки от активизираните ДУУ-ЛЛИ на който и да било от вашите чакрамни центрове на духовно-психическите функции на няколко СЛУИ-СЛУУ от един диапазон вибрации и качества на енергията, съставляваща основата на световете, свойствени само за ТЯХНОТО съществуване, се “събират” заедно за дълбоко взаимопроникване, подробно изучаване един на друг и синтез на новите, недостигащи за образуването на вътрешна Хармония аспекти на Качествата. 
 
ДУУ-ЛЛИ не са Самата ГООЛГАМАА-А, а представляват със своите многосложни и многофункционални структури, “разположени” в полевата обвивка на човека (“АУРАТА”) цялото безкрайно многообразие от светове и реалности, които в една или друга степен проявяват своя еволюционен Интерес към дадена (хуманоидна) Форма на развитие. Това са същите тези многоизмерни “обвивки”, които – в цялата си съвкупност, - образуват тази многослойна (многоизмерна) система от “мембрани” и енерго-информационни “вериги”, която хората наричат “Аурическо яйце” - ЛЛАА-ГРУАА. 
 
Цялата тази най-сложна НАДпространствена структура също не е собствено ГООЛГАМАА-А, както смятат хората, а е структурно организирана от Колективните Разуми на различно ниво на развитие като активно комуникационно средство за свободна творческа дейност на множество представителства на космическите цивилизации от всички типове Реалности на ГРЕИЙСЛИИСС. 
 
Благодарение на тази, висококачествена по замисъл и идеална по изпълнение енергоинформационна космическа структура, всяка разновидност на Космическия Разум може чрез съответстващ тип на активизирания ДУУ-ЛЛИ безпрепятствено да се опита да реализира себе си във всяко от присъстващите за реалностите на ГРЕИЙСЛИИСС, вид творчество.

ГЛАВНИЯТ СМИСЪЛ на цялата тази междугалактическа конструкция (ГООЛГАМАА-А) се заключава в това да привлече към дадения (земен) модел за тренинг колкото може по-голям брой космически цивилизации с различно ниво на развитие.

Това дава възможност на Космическите Сили от ХУМАНОИДЕН ТИП творчество постоянно да въвличат в безкрайния поток от кармични взаимоотношения все нови и нови видове ТОО-УУ на различни Космически Качества, като активно ги синтезират ПОМЕЖДУ СИ чрез системата чакри и като получава при това съвсем оригинални съчетания от всевъзможни самосъзнателни проявления на Космическия Разум – СВОО-УУ-Същности.

След като веднъж, макар и от чисто творчески интерес, внедрили се в полевата структура на човека, да излезе от тази многосложна система от взаимосвързани и взаимозависими кармични отношения не е много просто за Съзнанието на което и да е ниво на развитие, чиито собствени качества не превишават вибрациите на диапазона на активното творчество на Колективното Съзнание на земното човечество.

Като остава в нея под формата на активен самосъзнателен елемент (СЛУИ-СЛУУ), всяка Космическа ТОО-УУ-Същност се намира в състояние на непрекъснат енергоинформационен обмен с ТОО-УУ-Съществата от други цивилизации (по-точно, с характерните за тях аспекти на Качествата). 
 
При това неизбежно се извършва интензивно “насищане” на вече сформиралите се аспекти на Качествата със съвършено нови за дадените ТОО-УУ-Същности Знания и Опит, присъщи за ТОО-УУ-Същностите, по-рано развивали се в потоците на противоположната еволюционна спирала.

В желанието си колкото може по-скоро да се избави от несвойствените за Нея отново придобити свойства и качества и с това да запази собствената си колективна “индивидуалност”, всяка от тези ТОО-УУ-Същности започва мощно да се съпротивлява на потоците, непрекъснато провокиращи Нейната творческа активност с натиск от чужда за Нея информация, което, естествено, води до зараждането на “двустранен” конфликт между две космически ТОО-УУ-Същности. 
 
Никакви “звездни войни”, както примитивно изобразяват космическите конфликти фантастите и кинематографистите, при това не стават и ничия кръв, естествено, не се пролива.

Всичко се разрешава пределно просто, доколкото наличието в ЛЛАА-ГРУАА на човека на енергиен (психически) дисонанс означава мигновено автоматично включване на Закона за Кармата, който съвсем по своему регулира дадения еволюционен процес.

Консенсус се достига благодарение на това, че части от Съзнанието на едната от страните на конфликтуващите елементи на Разума ВРЕМЕННО се предоставя възможност (чрез различни Форми на СЛУИ-СЛУУ на човека) да стане съставна част на другата страна.
Това се прави с цел всяка от противоборстващите страни да може по-всестранно и дълбоко да познае неведомата й Истина, като се поставя в чужда за нея позиция и КАТО ЧЕ ЛИ се превръща в своя “съперник”.

Ако конфликтът не е възникнал в психическото пространство на една и съща ЛЛУУ-ВВУ, то за изпълнение на Закона за Кармата на “враждуващите” страни е нужно задължително да сменят характерния състав на СЛУИ-СЛУУ, които са реализират чрез дадената енерго-информационна структура (ЛЛАА-ГРУАА). 
 
С тази цел част от самосъзнателните елементи на всяка от конфликтуващите страни пренася своята творческа активност в полевата обвивка на друга ЛЛУУ-ВВУ, като че ли “сменяйки местата си”.

Когато попадне в друга Аура, в която друг състав на СЛУИ-СЛУУ е формирал чрез ДУУ-ЛЛИ друга система на световъзприемане, всеки от противоборстващите елементи на Съзнанието продължава активно да доказва своята правота, като прилага за това свойствени за всеки от тях методи.

Но постепенно, под влиянието на все по-значителни и разумни аргументи, получавани от по-развити СЛУИ-СЛУУ на новия състав, най-неопровержимата част от Истината се приема от най-малко правата сдтрана.

Щом стане това, Кармата (конфликтът) се неутрализира и всяка от по-рано “конфликтуващите” страни се връщат в своята предишна енергоинформационна система (ТОО-УУ), като внася в нея мощни качествени изменения и фактически преобразува ТОО-УУ в СВОО-УУ. 
 
На практика в човешките междуличностни отношения Законът на Кармата се реализира по следния начин. Например някой се опитва да ви докаже своята правота и да ви убеди в правилността само на своята гледна точка. Вие сте твърдо уверени в обратното и не желаете да отстъпите. 
 
Най-често в подобни случаи на стълкновение на непримирими позиции неизбежно се завързва конфликт, чиято психологическа основа ЗАДЪЛЖИТЕЛНО са негативните енергии, активизируеми в ЛЛАА-ГРЛУАА на един от спорещите (или едновременно в двете) СЛУИ-СЛУУ от ТРООФТ-ЛЛИ
 
Ако активната част на СЛУИ-СЛУУ на вашето съвкупно Съзнание в процеса на целия конфликт (както по време на спора, така и след него) неизменно ще се базира на енергиите от висококачествените реалности на Орлаактор-ииссииди, лишени от активна форма на негативизъм, то съществено разкритие на вашите ТРООФТ-ЛЛИ няма да стане и, следователно, негативна Карма (ОТ СТРАНА НА ГРООМПФ НА ВАШИЯ ЦЕНТЪР АРГЛЛААМУНИ!) по отношение ГРООМПФ на дадения човек, просто няма да може да се завърже. 
 
НО(!!!) тя ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ще се завърже на нивото на тези КЛООРТМ, на които в края на краищата все пак им се е отдало да посеят съмнение във вашето мислене и поне малко да поразклатят отстояваната от вас предишна позиция. 
 
В този случай тази част от самосъзнателните елементи на вашите ГРААЛГ-ЛЛИ, която се е усъмнила в собствената си правота, пренесе сферата на своето активно творчество в ЛАА-ГРУАА на вашия опонент, а част от аналогичната по качество енергия на КЛООРТМ от неговия ГРААЛГ-ЛЛИ веднага ще се премести във вашето съвкупно Съзнание, като продължава активно да декларира (налага) своите предишни убеждения.

Ако вашата позиция по дадения въпрос ДЕЙСТВИТЕЛНО е по-устойчива и близка до Истината, отколкото опита на неговите КЛООРТМ, то, получавайки от вашите КЛООРТМ недостигащите знания и опит, тези самосъзнателни елементи ще се върнат в своята предишна ЛАА-ГРУАА, в която вашите СЛУИ-СЛУУ вече са успели да приведат всички разногласия по дадения въпрос в съответствие със своите убеждения.

Ако в отговор на негативизмите на своя опонент вие заемете аналогична позиция (по много разпространения сред глупавите хора принцип “Самият ти си глупак!”), то именно с това вие ще откриете в своята ЛЛАА-ГРУАА достъп за внедряване в неговото ГРООМПФ, а част от вашите ГРООМПФ ще се “пресели” в неговата ЛЛАА-ГРУАА
 
Именно това е нещото, което хората подразбират под термина “да завържеш Карма”.

Няма коментари:

Публикуване на коментар