Общо показвания

неделя, 4 септември 2011 г.

ИИСИИДИ 2 - 16-та част


НЕ „ЧАКРАМНИТЕ ЛИЧНОСТИ” СЪЩЕСТВУВАТ ЗА НАС,
А НИЕ – ЗА ТЯХ!

Колкото и обидно или оскърбително да прозвучи даденото твърдение за милиони и милиони самовлюбени честолюбиви хора, тясно зациклени само на собствената си ПЕРСОНАЛНА важност, именно тази, най МИЗЕРНА ЧАСТ от общокосмическата Правда е на днешния етап на развитие на земното човечество най-достоверна част от достъпната за нас Истина. 
 
Когато качеството на днешното Колективно Съзнание на земляните значително се измени, тогава те ще познаят още по-зашеметяващи и невероятни за тях нива на самопознание, които в още по-голяма степен ще могат да ги приближат до НЕПОДПРАВЕНИТЕ източници за разбиране на истинските Цели и Същности на Космическото Мироздание.

А засега измислената натруфеност и глупавата самовлюбеност на човешкия ум няма да позволи на 99% от хората на планетата по достойнство да оцени щедро даряваното им Знание, без което е невъзможно в пълна степен да се освободи нито от всепоглъщащия и затъмняващ всичко ЕГОизъм, нито от слепия, изтощаващ хорските Души и Сърца негативизъм, нито от тези съдбовни грешки на упоителната глупост и невежество, които неизбежно ще доведат днешното човечество до много горчивия опит на физическото самопознание. 
 
Вкоренен в Илюзията за собствената си значимост ум за нищо на света няма да се съгласи да отстъпи с такъв труд завоювания от него трон на „цар на Природата” на някакви ефемерни и невидими същества, които претендират не само за унижаващото човешкото „достойнство” ръководство, но и за „всемилостиво” космическо превъзходство.
Та как, ако не „изпечен в хитростите диверсант”, изпратен на ГРЕЙСЛИИС от „коварните и бездушни инопланетяни” може да се нарече човекът, който разпространява сред хората „заразата” на зловредното и крайно опасно за всички земни религии и морали „Учение за чакрамните личности”? 
 
Повярвайте че нито един от създадените от егоистичния човешки ум Егрегори дори за минута не би търпял доброволно в диапазона на контролируемите от него вибрации това, което може да се уподоби на внедрена вътре в сградата бомба с вече настроен часовников механизъм бомба, способна в миг да разруши всички нравствени и морални устои на загниващото в собствените си изпражнения общество. 
 
Всеки егоистичен Егрегор има множество от хилядолетия изпитани и отлично доказали себе си средства за моментално изкореняване на всяка промъкнала се „гадост” или опасна „ерес”, способна да наруши неговото първично съществуване или да намали източниците на неговото психическо захранване.

Но все пак винаги е имало, има и ще има Сили, въплъщаващи се на ГРЕИЙСЛИИСС, Които са несравнимо над всяка от създадените от човешкия ум ментално-астрални конструкции! 
 
Те се намират не някъде непредставимо далеч, на стотици милиарди парсека от ГРЕИЙСЛИИСС, а невъобразимо и несъизмеримо редом, като не буквално, не физически, но психически и духовно представляват Това, което ние възприемаме в самите себе си като Светлина, като Любов, като неизтребима от нищо и никого Божествена Искра. 
 
Не ние – нещастните и невежи плътски отражения на несъвършени астрално-ментални клишета – сме истинските Царе на Природата, а Те, които не се кичат със своята Божественост и не злоупотребяват със Своето всемогъщество, високоразумни Космически Същности от НИИССЛИИ-И, ААСМИИ-И и ССООССООЛМА-НАА-реалностите представляват в нашия свят тези нива на Истината (ААИИАА), които ние отнасяме към БОЖЕСТВЕНИТЕ.

От тях, а не от ограничените в самопознанието си Същности от реалностите на Арглаамуни, Инглимилисса и Орлаактор, се дава на хората това Знание за своята истинска Природа и ЕДИНСТВЕНО само Те могат да решават дали това Учение да БЪДЕ или ДА НЕ БЪ ДЕ на всички Нива на Космическото Съществуване на ГРЕИЙСЛИИСС. 
 
Нито тези самоуверени астрални призраци, които се къпят в собственото си властолюбие и наричат самите себе си „князе на този свят”, нито даже тези самовлюбени и самонадеяни астрални честолюбци, които са възвеличили самите себе си чрез „Възнесените Учители”, „небесни жители на Шамбала” и даже на Самия „Господ”, призван да сътворява човешките Съдби, не са способни нито на йота да изменят или да попречат на това, което е предначертано СВИШЕ в аналите на човешката Еволюция. 
 
Както от ТЕЗИ ВИСОКОРАЗВИТИ СЪЩНОСТИ са били създадени всички атрибути на дадената реалност с морета, реки, езера, планини, низини, гори, въздух и прочие други безбройни и задължителни условия на „земен Живот”, по същите принципи ОТ ТЯХ сме били създадени и ние с вас. 
 
Нашето физическо тяло, което представлява цялата таблица на Менделеев, също се състои от множество „морета”, „реки”, „езера”, „планини” и „долини”, „гори” и „въздух”.
По външен вид всеки от нас е „ГРЕИЙСЛИИСС в миниатюра”, а цялата ни умствена и емоционална дейност активно се подхранва „отвън” и ярко се отразява във всички „външни” явления на обкръжаващата ни Природа.

Няма коментари:

Публикуване на коментар