Общо показвания

неделя, 18 септември 2011 г.

"Операция Тера" 2 том, послание 28

Послание 28:

ПОДДЪРЖАЙ КУРСА
2 октомври, 2001

Днес помолихме да ви говорим, защото на хоризонта има много шокови ситуации и искахме да ви дадем един възможен начин за съществуване редом с тях, който ще улесни вашия комфорт, докато се движите към своята цел.

Ако си представите вашите океани, ще имате идеален модел за онова, за което говорим. На повърхността на тези огромни тела от вода се извършва най-­разнообразна дейност - от спокойствие - до голяма турболентност и жестоки бури. Същото е и с вашия ежедневен живот. Той варира от спокойствие и моменти на истински мир, до различни степени на нестабилност, стрес и истински кризи. Ако навлезете долбоко под повърхността на океана, там има мощни течения и пълна липса на турболентност, ­ пълно спокойствие, сила и потенциални приключения, обгърнати от успокояващата гладкост на тъканта и звука. Ако се оттеглите от своя ежедневен свят и се потопите дълбоко в себе си, е същото. Там ще откриете дълбоко наличие на сила, потенциални приключения и дълбоко, успокояващо отпускане.

Същото е и с бурите, които ви връхлитат в света около вас. Умно би било да потърсите спасение в спокойствието в себе си, да преживеете безопасността, която ви се предлага там, да следвате дълбоките подводни течения на своя живот и да следвате своя път из обширните океани на вътрешно пространство към вашата цел.

По време на война използват кораб, наречен подводница. Тя използва отразения звук - като делфините и китовете - за да намира пътя си. Изпращат звук и след като той се върне, откриват разстоянието между подводницата и другите обекти и така ги избягват. Изпращате своя звук във вселената и той се връща при вас и ви води през водните пространства пред вас, докато се плъзгате напред към своята цел.

Подводницата се потапя дълбоко - за да не бъде открита от повърхността, за да постигне целта си и достави товара си до местоназначението. По време на война има минирани полета, през които трябва да се премине. Понякога, наблизо стават експлозии. Изисква се опитна ръка и здрави нерви, за да се пътува през океана и да се движиш бавно към своята цел. Когато капитанът на подводницата е удовлетворен от посоката, в която се движи тя, от дълбочината и скоростта й, казва на екипажа "Поддържай курса" /"Stеady as shе gоеs"/. По този начин той им казва, че корабът трябва да поддържа същата посока, дълбочина и скорост докато и освен ако не им даде различна команда. Ние можем да кажем, че нашата "подводница" към Тера е започнала своето пътуване през океаните на вътрешното пространство. Оставихме стария свят назад на 18 август и повишаваме своята дълбочина и скорост оттогава. След броени дни ще започнем да преминаваме през минните полета и навсякъде около нас ще има експлозии, но нашата посока винаги ще бъде "поддържай курса". Същото важи и за вас. По време на вашето пътешествие през тези времена, трябва да си казвате "Поддържай курса". Трябва да оставате стабилни в своя курс към Тера, да оставите експлозиите да се случват както си искат и да имате твърдата увереност, че каквото и да се случи около вас, вие няма да се поколебаете и трепнете.

Поддържай курса. Оставай устойчив и поддържай същия курс. Не сваляй погледа си от целта. Поддържай курса. Остави другите да падат около теб. Поддържай курса. Твоят път е прав, ти си защитен. Поддържай курса...Поддържай курса...Поддържай курса.

Почувствай тишината. Вслушвай се в своето дишане докато въздухът влиза и излиза равномерно от теб. Слушай далечните звуци на войната и знай, че си в безопасност. Поддържай курса. Почувствай дълбокия отзвук от експлозиите. Поддържай курса. Провери горивото, с което разполагаш. Всичко е наред. Поддържай курса...Поддържай курса...Поддържай курса.

Когато тези дни връхлитат върху вас, напомняйте си "Поддържай курса". Можете да направите това. Дошли сте, за да направите точно това. Това е причината, поради която сте тук. Поддържайте своя курс. Поддържайте своята скорост. Останете под повърхността на събитията и "Поддържайте курса". Поддържай курса. В далечината се чуват звуци, има бури, но ти поддържай курса.

Всеки от вас е дошъл за това, за този момент, заради тази задача. Поддържай курса...Поддържай курса. Задръж пред погледа си гледката; търси целта. Поддържай курса...Поддържай курса...Поддържай курса.

Вземи това послание и го прочети отново. Поддържай курса. Носи го със себе си, за да ти напомня. Поддържай курса... Поддържай курса.

Времето минава и всеки ден те приближава към целта. Поддържай курса... Поддържай курса.

Напомняй си колко далеч си стигнал. Не ти остава много. Поддържай курса... Поддържай курса... Поддържай своя курс и скорост. Поддържай курса.

Ние сега сме с теб. Водим те, пазим те, закриляме те. Гмурни се дълбоко. Остани в дълбокото. Следвай своя курс. Поддържай курса... Поддържай курса. Направи заслон за себе си, създай спокойствието там, където си. Изключи лудостта, писъците, плача, молбите. Поддържай курса... Поддържай курса. Изключи лудостта. Поддържай курса... Поддържай курса... Поддържай курса.

Вслушай се във водата, която се плъзга наоколо. Поддържай курса. Чуй приглушения рев и бурята и вълните над главата ти. Потопи се дълбоко. Поддържай курса... Поддържай курса.

Ние сме с теб. Всеки ден, всяка нощ ­ водим те, обичаме те, пазим те. Поддържай курса. Остави зад себе си света от повърхността. Търси сила в дълбините на океана. Следвай своя курс. Остави зад себе си лудостта. Поддържай курса.

С времето... след достатъчно време... ще се появите в своята реалност, но засега трябва да се плъзгате през дълбоките води на дълбокия океан. Поддържай курса. Дръж погледа си на целта. Поддържай курса.

Сега ви оставяме в мир, ценим ви и ви благославяме, но сме с вас във вашите мечти, във вашето събуждане, при вашето плуване през дълбоките води. Поддържай курса... Поддържай курса.

Amen, Adony Sabayot. Ниe смe Райското Войнство.

Няма коментари:

Публикуване на коментар