Общо показвания

неделя, 4 септември 2011 г.

ИИСИИДИ 2 - 15-та част


ЧОВЕКЪТ – по своята Космическа Същност – Е САМО ЕДНО ОТ БЕЗКРАЙНОТО МНОЖЕСТВО ЯВЛЕНИЯ на СВРЪХРАЗУМНАТА и МНОГОИЗМЕРНА ПРИРОДА”!

Неговото разумно проявление в дадения свят се отличава само по своята ФИЗИЧЕСКА ФОРМА от начините за творческо съществуване на множество други разумни Космически Същества (ТОО-УУ), възприемани от нас чрез дейността на торнада, цунами, океани, вулкани и други компоненти на Колективното Съзнание на ГРЕИЙСЛИИСС. 
 
Защо хората така ги възмущава безцеремонното и разрушително въздействие от страна на другите явления на Природата, които участват наравно с нас, в кръговрата на планетарната Карма? 
 
Като унищожават безцеремонно нещо или някого за достигане на собствените си егоистични интереси и удовлетворяване на нищожна корист, с това хората автоматически вкарват самите себе си в аналогични отношения (по отношение на него) от страна на другите Форми на Колективни Разуми, които мотивират своите собствени, разрушителни за хората, действия точно така, както хората оправдават своята собствена всеизтребваща дейност в нишите на активно жизнетворчество на разумните представители на другите Царства на Природата.

Или да вземем друг пример. Ние достоверно ЗНАЕМ, че повечето неблагоприятни за жизнената дейност на човека явления, свързани с глобални разрушения и гибел на голям брой хора, се извършват в тези точки на планетата, където по един или друг начин започва рязко да нараства плътността на отрицателните негативни енергии, активно транслируеми в дадена точка на Пространство-Времето от Съзнанията на милиони хора. 
 
Спомнете си и анализирайте тези политически, социални или религиозни събития, които са ставали във всяка точка на планетата в навечерието на станалото там земетресение и ВИНАГИ ще откриете в тази точка на Пространството движение на мощни дисхармонични енергийни потоци, които представляват потенциална опасност за здравето или заплахата за съществуването на цялата планета като ЖИВА И РАЗУМНА КОСМИЧЕСКА СЪЩНОСТ.

Тези динамични психоментални процеси, внасящи в общата хармония на ГРЕИЙСЛИИСС осезаема деструкция и хаос, може напълно и обосновано да се сравни с внедряването в нормално функциониращия жив организъм на човека някаква патологична форма, способна в своята жизнена дейност (или нейните продукти) не само силно да навреди на дадената Форма на проявление на Космическия Разум (ЛЛУУ-ВВУ), но даже и да я разруши. 
 
Във всеки от подобните случаи нашият организъм по напълно определен начин реагира на образуващата се за него опасност: повишаването на температурата, обилно потоотделяне, кашлица, болка в главата или ставите, повръщане, диария, обриви и т. н. 
 
Точно така и всяко нарушение на енергийния баланс на всеки участък от Физическия Глобус на ГРЕИЙСЛИИСС (ВУОЛДТМ) съставлява за организма на тази плътноматериална Космическа Същност не по-малка опасност и вреда, както и идентичните явления за нашия човешки организъм. 
 
Затова и Нейните защитни реакции по отношение на агресивните (опасни и вредоносни) действия от страна на най-динамичния компонент на Нейния ВУОЛДТМ (човека) са аналогично съпоставими с реакциите на нашия собствен организъм.

Та нали вие не възприемате защитните действия на отделни специализирани клетки на кръвта, неутрализиращи (или блокиращи) понататъшното развитие на образуващите се във вашия организъм нарушения като зловредни, жестоки и недопустими? 
 
Но при това вие напълно забравяте за това, че в дадения, оздравителен ЗА ВАС процес загиват милиарди ДРУГИ живи организми и безпощадно се разрушават всички съзадени с такъв труд системи за тяхното жизнеобезпечаване! 
 
В подобни случаи, когато въпросът стои така жестоко и категорично за вас самите: „да бъде или да не бъде?”, „да живеем или да не живеем?” – на никого от хората и през ум не му минава да разпространява естествената си творческа дейност на защитните Сили на собствения си организъм ограничаващия морал на човешкото общество! 
 
Защото в противен случай човек просто ще се разболее и умре и никакъв морал от типа „не трябва да се убива, вредно е да се руши”, на него просто няма да му помогне. 
 
Например така (по принцип!) стоят нещата и със Силите, които обезпечават оцеляването на физическия организъм на ГРЕИЙСЛИИСС – Космическата Същност, на чието тяло ние не съвсем успешно се развиваме, но затова пък много активно паразитираме.
 
Ако в някоя част на дадения организъм се е появила опасност за неговото съществуване, то при това просто не се отчитат и не се вземат под внимание нито човешкия морал, нито каквито и да било жизненоважни интереси на Колективните Съзнания на хората, животните, растенията и минералите. 
 
По необходимост, творческата активност на РАЗУМНИТЕ КОСМИЧЕСКИ СИЛИ, взели на себе си функцията за обезпечаване на нормално развитие на дадената Форма за творческа самореализация на Космическия Разум, просто и незабавно се измества в „точката” на рязко нарастване на критичната маса на опасните за ГРЕИЙСЛИИСС енергии и, в зависимост от прилагания към тези Слии метод на „лечение” се извършва преразпределение на енергийните маси, локализирани в различните типове ВУОЛДТМ-реалности на нашата планета. При това енергийните състояния на други типове физически реалности на ГРЕИЙСЛИИСС остават без съществени изменения.

Методите (или начините, формите) за интензивно преразпределяне на енергиите между различните точки на Пространството, осъществявани от дадените Колективни Космически Съзнания (ТОО-УУ) – именно е онова, което се възприема от хората като „стихийни бедствия” – прииждане на води, урагани, снеговалежи, порои, щормове, торнада, цунами, пожари, земетресения, изригвания на вулкани и др. 
 
Всички те са само СЛЕДСТВИЯ от разумна и по своята творческа същност СЪЗИДАТЕЛНА дейност на множество типове и видове високоразумни Космически Сили и Форми на Космически Разум, изпълняващи във всяка точка от Пространството своя собствена роля и функции, тясно свързани с глобалните процеси в някакъв конкретен участък от Космическата Еволюция.

Отново и отново ви напомняме: човекът изобщо не е „цар на Природата” и неговото значение в безкрайната верига на развитието на Формите за Реализация на Космическия Разум с нищо не са повече от ролята, определена на разумните представители на другите Царства на Природата! 
 
Това, което от нас се подразбира под думите „физически Живот на човека” е по-скоро изключение от общите правила на Космическо Съществуване на ТОО-УУ, а не повсеместно приетата в Космоса форма на еволюционно развитие на Разума. 
 
Самата форма и принцип на толкова привичното за човешкото разбиране на „земен Живот” на всеки от нас е не повече от резултат от произволно моделируема от всеки човек разклонена верига от милиарди фрагменти от ДРУГИ, само косвено отнасящи се към нас, Животи на космически Същности, които в даден момент от своята собствена Еволюция могат творчески да се осъществяват в съвършено непостижими за нашето въображение форми, условия и реалности на множество други космически цивилизации.

И когато хората със страх (или любопитство) говорят за някакви „космически пришълци” и „инопланетяни”, то в тяхното заземено Съзнание нито за миг няма да хрумне Мисълта за това, че всеки от нас – по своята еволюционна същност, представлява достатъчно обширно и разнообразно по качество съобщество ОТ ДРУГИ Космически Разуми (СЛУИ-СЛУУ), достатъчно сносно привикнали (или антагонизиращи) един с друг в цялото многомилиардно множество физически обвивки, специално разработени от ТЕЗИ РАЗУМИ само за дадения тип ВУОЛДТМ-реалности на ГРЕИЙСЛИИСС.

Всяка човешка личност (даже тези от хората, които различните религии отнасят към „пророците”, „месиите” или „Божиите Синове” – Буда, Моисей, Исус Христос, Мохамед, Кришна и др.) никога няма да може да стане на Земята „самостоятелна единица на Колективното Съзнание”, доколкото самият принцип на разумна реализация и творческо развитие на всяка от ЛЛУУ-ВВУ предвижда строго определена СЪВКУПНОСТ И КОЛЕКТИВНОСТ в проявлението на множество други единици Космически Разум (СЛУИ-СЛУУ), които именно така (чрез формите на дадения „човешки” тип) изучават някакъв диапазон от конкретни Космически Качества. 
 
Като опознават дълбоко и пълно даденото ниво самосъзнателна Енерго-Материя, те ЕДНОВРЕМЕННО познават (в други параметри на Пространство-Времето) други диапазони Качества, като използват за тези цели съвсем други, специално създадени ОТ ТЯХ, форми на СЪВКУПНИ СЪЗНАНИЯ, здраво привързани вече към други модели еволюционен тренинг (типове Единна Реалност). 
 
Когато хората говорят за такива мощни и изключителни явления на Природата като торнадо, цунами, щормове, урагани, земетресения, изригвания на вулкани и др., то никой от тях не може даже да си представи, че РАЗУМНИТЕ Космически Същности (ТОО-УУ), активно реализиращи се в своето Космическо Творчество чрез посредничеството на подобни динамически процеси (за нас – „катаклизми”), в ни най-малка степен не са способни да се проявят и чрез бурната психическа дейност на човека, като се реализират творчески чрез низшите центрове на неговото съвкупно Съзнание не по-малко свободно, отколкото чрез много други динамични Форми на Колективното Съзнание на дадената Планетарна Космическа Същност
 
Разбира се, това твърдение може да предизвика във вас недоверие или недоумение, доколкото на практика междуличностните отношения от подобни творчески самореализации на „низши енергии” изглежда съвсем не така впечатляващо и грандиозно, както в обкръжаващата ни Природа. 
 
Но, при все това, самата еволюционна същност и принципи на творческа реализация чрез човека и обкръжаващата го Природа на така наричаните „СЛУИ-СЛУУ” (в това число и така наричаните „елементали”, „зигоси”, „стихиали” и други елементи на Колективното Съзнание на ГРЕИЙСЛИИСС), остават все същите.

Няма коментари:

Публикуване на коментар