Общо показвания

неделя, 18 септември 2011 г.

"Операция Тера" 2 том, послание 23

Послание 23:

ПРЕЗ ОГРОМНАТА ПРОПАСТ
1 септември, 2001

Искахме да ви говорим днес за следващия етап от вашето пътуване до Тера и да разгледаме централния въпрос, който без съмнение си задавате докато четете настоящите статии. Как точно ще прекосите пропастта между сегашното си физическо местоположение и вашия бъдещ дом на Тера? И какво точно представляват тези космически кораби, за които говорим толкова често по толкова много начини?

Всички тези кораби имат имена, точно както нас. Имат свои личности, точно както нас. Започват да съществуват в отговор на колективната нужда за присъствието им, точно както всички форми на Тера правят и то в честотния обхват, който ние заемаме. Както споменахме в предишното послание, на Тера нищо не започва да съществува без да е в хармония с цялото. Цялото би било непълно без него и тази липса се запълва посредством проявлението на кораб или друга форма, която се появява в този честотен пояс. Всички те са в съзнателна комуникация със Създателя и помежду си, както и с планетата, посредством груповия разум. Всяко същество в груповия разум има своя собствена перспектива и осигурява възможност за всеки друг в групата да преживее през тази перспектива - ако се желае именно това, но през по-­голямата част от времето ние се задоволяваме с това да оставаме в своята собствена "камера за наблюдение", тъй като винаги сме запълнени и никога не чувстваме липса за нищо. Спонтанните желания, които се появяват в нашия разум, произхождат от Създателя и ни водят в посоката, която изпълнява Божествената Воля през цялото време. Винаги всичко се подравнява с Божествената Воля и поради това винаги сме изпълнени с чувство на непогрешима радост и пълнота, тъй като изживяваме "правотата" на нашето съществуване като постоянен начин за правене на нещата.

И така, когато казваме, че ще дойдем за вас с красиви кораби, това е групово усилие. Ние и корабите сме свързани в своето предназначение и съществуване и излъчването на това може да бъде почувствано от онези, които могат да съединят своите енергии с нашите и поради това да станат част от групата и да се присъединят към нас в нашето местоположение. Помислете за това за момент. Вероятно сте си мислели, че ще използваме някакъв вид лъч или технология за повдигането ви към корабите, но всъщност не ние правим повдигането. ВИЕ го правите! Това става посредством енергията на радостта в сърцето ви, ­ чувството за добре дошли, което ще изпитате. Когато ни видите, ­ вратите ще се отворят и вие по съвсем естествен начин ще гравитирате (или трябва да кажем "левитирате"?) до изпълнението на желанието на своето сърце.

Както казахме, любовта е силата за поръчване, която въздейства върху светлината, при създаването на всяка форма. Тя действа в противовес на ентропията, която се стреми да върне нещата към по-­елементалното им примитивно състояние. Любовта е жизнената сила зад всичко и онези, които разбират природата на лечението знаят, че любовта е най-­мощната лечебна сила, която съществува. Тя оправя местата, където ентропията е разкъсала връзките, където сте наранени в своите тела и в своите души. Тази рана представлява само разкъсване в тъканта на живота. Любовта е силата, която поправя разкъсването. Помолихме ви да се изправите лице в лице със страховете си така, че да можете да поемете повече любов в сърцата си. Когато дойде време за повдигането, вие ще бъдете готови и вашите собствени любов и радост ще бъдат силите, които ще ви съединят отново с вашето духовно семейство.

Сега бихме искали да се обърнем към друга част на "проекта" - как да преминете от Земята на Тера. Както казахме, планетата ще претърпи тотално прочистване на целия живот над минералното царство, за да може да се регенерира физическото тяло на самата Земя. Тя ще се отдръпне от състоянието, в което може да поддържа живот и ще се появи отново в своето ново тяло ­ нещо като ръкавица обърната наопъки, за да разкрие своята нова "външност", която до този момент е била скрита от погледа. Това ще стане за период от няколко години и през това време никакви живи форми няма да населяват предишната планета. Необходимо ще бъде да се вдигнат някои от жизнените форми от повърхността на планетата преди приключването на последните катаклизми и да се осигурят условия за тях, докато планетата завърши своя собствен преход от една форма в друга. Ето кога идват корабите.

Нашите космически кораби са не само начин за транспортиране. Те са като пътуващи утроби и могат да поддържат нас и всички жизнени форми в себе си като гигантски острови или капсули в необятността на космическото пространство. Много големите космически кораби са със сферична форма поради специфичните за сферата свойства. Всички ще се присъедините към нас на борда на по­малките ни космически кораби, които са с формата на дискове, а след това ще бъдете транспортирани до огромен кораб­-майка, който е почти с размерите на вашата собствена планета, но не толкова широк ­ от порядъка на 80% от настоящите размери на планетата. Ще живеете с нас на борда на кораба­-майка докато бъдат завършени всички приготовления, а след това ще бъдете транспортирани до Тера, за да направите своите домове там. Докато сте на борда на кораба-­майка ще претърпите процес, който ще издигне вашето съзнание до точката на пълно единство със Създателя и ще остане такова за останалата част от вашето съществуване в по-­висшите измерения. Никой от вас, които отивате на Тера, няма да трябва да се връща към триизмерно съществуване макар, че в някакъв момент може да изберете да направите това по свои собствени съображения в съответствие с причината за вашето съществуване като индивидуализирана част от съзнанието на цялото.

Сега вече процесът наистина започна да се развива сериозно. "Денят за приземяване" за Операция Тера (18 Август, 2001) отбеляза заминаването и отделянето на тази група от същества и този пакет от енергия, който е отправен към Тера от масовото съзнание и тяло на Земята. Така че, в известен смисъл, вие вече бивате "вдигани" и вече вземате участие в своето идване у дома и в съединяването със своето духовно семейство. Базираната на Земята част от Операция Тера е фокусна точка, ­ място за събиране за онези, които са предопределени за Тера. Много от вас са били в пълна изолация от останалите като вас и тази изолация започва да свършва в момента, в който откриете, че вие не сте единствения, който знае каквото знаете вие и който се чувства както се чувствате вие. Операция Тера е фар/предупреждение с нотка "дома" за онези, които резонират с тази информация. Обърнете внимание, че не казваме "онези, които се съгласяват със", или "онези, които вярват на" тази информация. Използваме думата резонират нарочно, защото изразява точно онова, което имаме предвид.

Ако погледнете думата резонанс тя означава, че има повторение на звука, повторно звучене, нещо като ехо. Звукът се измерва с честотни шаблони и комбинираното взаимодействие на звук и светлина съставляват основата на тази форма. Внедрили сме светлинни кодове в материала на Операция Тера използвайки думите като носител, за да ги доведем до съзнанието ви. Докато четете думите, светлинните кодове минават в тялото ви и търсят съответстващите кодове във вашата клетъчна структура. Прилича много на камертон. Ако вие сте камертон, настроен на нота "А", нищо няма да се случи, докато наоколо ви не зазвучи тя. Ако зазвучи, ще резонирате с нея и тя ще звънне във вас като звънче ­ като експлозия на звук и радост, докато внедрените във вас кодове започнат да издават в отговор свой собствен звук.

Звукът може да е тих, може да е като на затихващо оръдие, но ще го почувствате като "Да". "Да, знам това". "Да, познато ми е". Ето как работи резонанса. Той не е продукт на аналитичната мисъл. Той е ОТГОВОР, резонанс, повторно звучене и отговарящо ехо от сърцевината на вашето същество, ваш собствен отговор на въпроса "Случи ли се?" "Появи ли се вече?"

Да, появихме се. А вие принадлежите на нас, вашето духовно семейство. Вие сте привлечени на принципа на резонанса и разпознавате тези ноти като свои. Сега "повдигането" може да бъде видяно като логическо израстване на това, ­ като удължение на този резонанс с изсвирената от нас нота, тъй като тя се носи чрез тази информация и светлинните кодове, които поставяме в нея. Сега вече нещата не са така мистериозни, не толкова като технология, базирана на хардуер от типа "Просветли ме, Скоти". Наричайте я технология на любовта. Наричайте я технология на жизнената сила. Можете ли да почувствате сърцето си как се отваря към тази технология като листенцата на цветче, протягащи се да уловят слънчевите лъчи? Ние сме тук с вас през цялото време и ви приветстваме сред нас. Нашата любов към вас струи през цялото време както слънцето излъчва светлина към Земята и единственото, което трябва да направите е да се отворите и да я приемете.

Ще ви бъде по­-лесно, ако не се ангажирате с картините, изигравани на вашия сетивен екран от останалата част на света докато нещата продължават. Ако се разграничите от всичко това ще откриете, че преживявате повече мир, повече благословия, повече ведро приемане на себе си и своето пътуване. Ако се идентифицирате прекалено много с това, което гледате ­ очевидното страдание, което нараства, лудостта, която ви обгражда отвсякъде ­ лесно може да забравите посланието за дома ­ радостта, мира и любовта, които чувствате, когато се свържете с нас и с нашата вибрация. Затова ако усетите, че бивате увличани от бурята, от битките, които се извършват дори сега и които единствено ще ескалират докато нещата продължават да се движат към връхната си точка, когато си дадете сметка колко некомфортно се чувствате в този честотен пояс, просто се разграничете. Върнете се към тези статии. Прочетете ги отново. Разходете се. Дайте си възможност да установите, че това, което виждате наоколо не е ваше. Дайте възможност на красотата да ви се покаже иззад грозотата. Тя е там. Дайте си възможност да се отворите за нея. Изключете се. Оставете всичко. Оставете го и оставете Бог да се справи с подробностите.

Понякога сте уморени. Позволете си да си починете в мир и радост и любов. Те са там за вас, ако се оставите и ги приемете. Позволете си да ги приемете. Оставете да отмине всичко, което не ви носи мир и радост и любов. Спете дълбоко и с благодарност, когато си почивате и ни дайте възможност да ви пречистим от останките от негативизъм полепнали по вас. След това може да сте уморени, но ще се чувствате много по­-леки и по­-свободни поради работата, която вършим докато спите. Оставете всичко и оставете Бог. Така е много по­-лесно.

Amen, Adony Sabayot. Ниe смe Райското Войнство.

Няма коментари:

Публикуване на коментар