Общо показвания

неделя, 18 септември 2011 г.

"Операция Тера" 2 том, послание 25

Послание 25:

ЗВЪНТЯЩО СТЪКЛО

14 септември, 2001

Добре. Първата "бомба" е пусната и облакът от последиците се е разстлал върху цялата планета. Как пасва това на цялостния план? Как ще се справи човек със сцените на ужас и болка? Как човек може да понесе товара да вярва в истината, добротата и любовта изправен пред лицето на подобен акт и пред болката, която той причинява?

Скъпи, ние знаем, че вашите сърца са натежали и натъжени от подобни сцени на вашите екрани за възприемане. Знаем, че изпитвате съчувствие към импулсите на доброта, красота и милост. Знаем, че сте дълбоко загрижени за тази планета и всичко на нея, както сме и ние. Поради това, ние ви предлагаме следното като принос към процеса, който се разгръща сега на вашата планета и като задълбочаване на вашето осъзнаване точно какво е то и какво изисква от вас.

Вие сте се преродили тук по това време, за да изпълните една много специална и трудна задача в служба на планетата (и на всичко, намиращо се на нея). Вашият фокус е планетата и помощта, която можете да окажете на планетата, когато тя започне да се издига към своята нова форма ­ Тера. Вие ще асистирате при раждането на този нов свят и след като тази начална фаза приключи, ще се оттеглите от нея, докато траекторията й се стабилизира и докато тя пристигне и се представи в своето ново състояние. По това време всички, които са били изтеглени от планетата специално за тази цел ще станат архитектите на новото общество - градинарите на новата градина Тера. Молим ви да обърнете внимание, че съществуват много дестинации и ние адресираме нашите забележки към онези, които имат тази специална задача. Засега, те не се отнасят за никой друг.

Както вече споменахме, вие сте човешки гръмоотводи, заземяващи висшата светлина в сърцевината на планетата. Тази светлина е пречистваща и помага на планетата да се отърси от всички онези мисловни форми, които е абсорбирала по време на своята история като домакиня на всички жизнени форми, които са на нейната повърхност. Докато планетата повишава своя честотен обхват, всички онези мисловни форми, които тя съдържа, ще бъдат премахнати - най-­вече чрез силата на светлината, която бива насочвана към планетата от по-­висшите сфери ­ посредством вашето слънце, чрез сърцевината на галактиката и чрез всеки от вас. Всеки от вас подкрепя прочистването на планетата и сцените, които наблюдавате (като например това, което току­що се случи), изобразяват тези мисловни форми, които излизат на повърхността - омразата към другите до такава степен, че да се опитваш да ги анихилииращ и да ги нараниш по всякакъв възможен начин ­ личен, икономически, чрез унижаване и т.н.

Вие имате поговорка "Каквото повикало, такова се обадило". Някои от вас са запознати и с концепциите на кармата ­ че каквото и действие да се извърши в резултат от дисбаланс, трябва да бъде балансирано от равно по големина и обратно по посока ответно действие. Това, за което вие НЕ си давате сметка, обаче е, че съществува невидима стена, ­ един праг, който разграничава Сътвореното понастоящем от Сътвореното, което е на път да се роди от другата страна на "мигването". Вашата планета се движи нагоре от гледна точка на честотата и напред във времето, гледано от точка вътре в линейното време. Тя достига до тази бариера, този праг и всички действия произтичащи от дисбаланс ще получат своето ответно действие като ехо от удар в тази бариера и връщане към източника на небалансираните енергии, като корекция и последица от тези действия. Сега Земята се възвисява и вече не може да абсорбира тези неща, както е било преди. Това, което означава казаното по-­горе е, че ще има две неща, които ще се развиват едновременно и ще проявяват склонност да се подсилват взаимно, докато нещата се движат напред.

Първо, извършва се отърсване от мисловните форми от предишни действия, от други времена в историята на Земята. Всички тези мисловни форми, които не съответстват на високите честотни диапазони, ще излязат на повърхността и ще бъдат отново задействани в контекста на настоящото време, за да могат да бъдат преживени и балансирани от онези, които са готови да ги приемат като вид възможност, ­ които са готови да изместят своя собствен исторически отговор по начин различен от някогашния ­ в такъв основан на милост, любов, доброта, състрадание и да се съединят с тези, на които преди това са се противопоставяли. Второто нещо, което ще става, ще бъде ехото от извършени в настоящите времена действия - действия­-отговор, които отразяват като в огледало първоначалните действия така, че източниците им да имат възможност да изместят своя отговор и също да отговорят различно.

И двете неща: ­ ехото от миналото и ехото от настоящето, ще протичат едновременно и това ще се усилва и увеличава и умножава ефектите, докато планетата се движи нагоре и напред към своята собствена дестинация. Как ще бъде преживявано това от всеки "наблюдател" ­ от всички очи и уши, които стават свидетели на процесите ­ това ще е различно в зависимост от "филтрите", които има всеки индивид. Някои ще виждат в тях неща, които ще ги тласкат към отмъщение. Други ще виждат в тях неща, които ще се чувстват призвани да излекуват. Трети пък ще реагират по друг начин. Всичко това е много индивидуално така, че Създателят да може да преживее себе си чрез всички налични перспективи и чрез всичките си създания. Ще ви напомним, че не съществува нищо, което да не е част и което да не се съдържа в Създателя и да не привежда своята собствена воля в синхрон с волята на Създателя. "Да бъде твоята воля, не моята" е начина, по който това е било казано преди 2000 години и продължава да е в сила.

Какво означава това на практическо ниво и кой е правилния ви отговор и най-­подходящия начин да служите като се има предвид горното? Преди всичко трябва да осъзнаете и да се синхронизирате с мащабността на всичко, което става. Считайте, че имате работа с изобразяването на ВСИЧКИ ДЕЙСТВИЯ, които са се случили през цялата история на планетата до и включително онези действия, които възникват в настоящето. Това е размерът на товара, който планетата е носила по време на службата си към всички на нея - за да възникнат максимално много възможности за преживяване. Говорим за компресията от милиони и МИЛИАРДИ години, през които са ставали събития и която ще се разгърне в настоящия период от време, който ще приключи в рамките на няколко години, считано от сега. Поемете си дъх и дайте възможност на регистъра дълбоко във вас да установи това докато получавате потвърждение за онова, за което вече знаете, че е истина.

Известно успокоение в тази картина внася осъзнаването на това, че по-­голямата част от дисбаланса произтича от по­-новите периоди от историята и че тези действия, възникващи в настоящето са всъщност отзвуци от предишни периоди, посетени отново в настоящето - поради това може да се каже, че съществува вътрешна ефективност в този процес, тъй като настоящите действия могат да послужат, за да коригират предишните - чрез тяхното коригиране и балансиране. Въпреки всичко, товарът на планетата е огромен, отрязъкът от време сравнително малък, а потенциалната интензивност на процеса - почти непоносима, ако наистина сте в състояние да осъзнаете всичко това.

Но същевременно ви се оказва и помощ - в огромни количества. Онези от вас, които са въплътени на повърхността на планетата, са мястото за навлизане на силите на Любовта и Добротата, които се изливат онези от по-­висшите сфери. Сърцевината на Галактика Андромеда (която просветлява вашата галактика), Великото Централно Слънце на вашата галактика и вашето собствено слънце, действат съвместно като лещи - за да намаляват стъпаловидно Светлината от Източника и да я направят достъпна за вас - които служите на повърхността на планетата сега, в количества и "пакети", с които да можете да боравите - без да се саморазрушите поради тяхната интензивност и сила. Затова вашата задача е да позволите на своето тяло да приеме тези енергии, да ги оставите да протичат през вас безпрепятствено до сърцевината на планетата. В колкото по-голяма степен успеете да предадете своята съпротива спрямо този процес и просто да се оставите да бъдете като кухи тръби, през които потока може да протича, толкова повече допринасяте за този процес. Това ще ви позволи и да останете спокойни, ведри и центрирани, докато всичко около вас тъне в хаос. Ако позволите да бъдете използвани по този начин, ще направите най-­висшето добро за ВСИЧКИ участници, ­ всички играчи във всички драми и най-­вече - за самата планета.

Докато наблюдавате разгръщането на всяка поредна вълна на промяната трябва и да разбирате, че под ужасните сцени се извършва огромно изцеление. Фактът, че тези неща не са били решени в миналото, създава само още по-­голям натиск да бъдат решени сега. Никой от вас не може да каже, че не е допринесъл за това, на което ставате свидетели понастоящем. Всички вие сте част от и сте тясно свързани с тези действия посредством вътрешната си свързаност - един с друг, с икономическите системи и с целия живот на планетата. Това е дълбокото ниво на разбиране, което е необходимо да осъзнаете, за да изпълните тази задача. Трябва да изоставите всякакво чувство за вина и недостойност, за да помогнете за успеха на това начинание. Всеки от вас е изиграл ролите, избрани от вашите Свръхдуши при вашите предишни въплъщения и всички те са били избрани в синхрон с желанието на Създателя да преживее всичко. Именно това желание от страна на Създателя е било импулса, довел до Сътворението, затова човек трябва да се предаде пред целостта на преживяването ­ да се разшири достатъчно, за да приеме всичко в себе си, точно както прави Създателя.

Всички вие сте се протягали в миналото по всевъзможни начини, за да израствате, но сега е по­различно. Сега трябва да се протегнете, да станете достатъчно големи, за да приемете всичко в себе си. Това означава да си Майстор. Ако заседнеш в картини от типа "ние" и "те", само ще увековечиш разединението. Колкото и трудно да изглежда за постигане, трябва да съумеете да погледнете на всички тези действия сякаш самите вие сте техни автори, защото всъщност - ако проследите нещата до тяхната сърцевина - там винаги ще откриете самият Създател така, че вашето "истинско аз" Е Създателя и поради това тези неща СА наистина в известен смисъл ваше творение. В действителност, няма нищо друго ОСВЕН Създателя и след време, той ще стане за вас цялостно и безкрайно директно преживяване, съпроводено с траен мир и радост. Всеки от вас трябва да намери свой път и свое време за осъзнаването на това. Ако съумеете да си създадете светилище вътре в себе си и изберете преднамерено да влизате в този вътрешен храм при всяка поредна атака върху вашата чувствителност, вие ще позволите на онова, което е необходимо да се махне, наистина да се махне и ще бъдете в състояние да останете нормални и в мир сред всичко наоколо. Ако се ангажирате със сцените наоколо и се идентифицирате с тях, ще бъдете завлечени в хаоса и смазани от мащабите на това, което възприемате - в случай, че упорствате в това поведение, неминуемо ще стигнете до безнадеждност и отчаяние. Вместо това, ние ви подтикваме да влизате навътре в себе си, да се разграничавате и да се придържате към истината в центъра ­ спокойното око в средата на бурята.

Нарекохме това послание "Звънтящо (като при земетресение) стъкло" по определена причина. Всеки от вас, който се свързва с визията и вибрациите на Тера, издава звук ­- вашият специфичен честотен шаблон в матрицата на звука, залегнал в основата на материалната вселена. Щом се настроите спрямо светлинните кодове внедрени в тези статии, вие ще изпратите отзвука от тях обратно във вселената, усилвайки и обединявайки ги с излъченото и изпратено от вашите колеги, които споделят тази задача с вас. Все повече и повече от вас ще намират своя път до тези Статии и ще бъдат активирани от светлинните кодове и все повече и повече честотни шаблони ще бъдат на разположение, за да свършат необходимата работа.

Имате фраза "стъкления похлупак". Най-­често тя се използва, за да изобрази невидимата преграда пред нечие движение нагоре, или пред нечия кариера, но ние сега ще заимстваме тази фраза, за да означим с нея един друг вид стъклен похлупак ­- една невидима честотна бариера, която е обградила планетата и държи нещата в самата нея и ги кара да извършват цикли отново и отново по нейната повърхност през цялата й история ­ една невидима бариера, която трябва да бъде взривена, преди планетата да може да се възвиси нагоре по своя собствен път за възвисяване ­ нейната собствена "кариера". Докато бебето е в утробата, то е обградено от мембрана или торба. Когато дойде време за раждане, мембраната се разкъсва, за да може бебето да излезе невредимо и да започне своя нов живот като ново същество, независимо от тъканите, които до този момент са го хранили и предпазвали, докато е било в утробата.

По същия начин и Земята сега е обградена от честотна бариера, която прилича на мембрана, която трябва да бъде разкъсана или разцепена, за да може тя да излезе и започне своя нов живот. Бариерата е контейнер за настоящото преживяване и трябва да бъде разбита, за да се осъществи новото преживяване. Всеки от вас издава звуков шаблон. Всички ваши звукови шаблони започват да се смесват и да се съединяват в един по-­голям шаблон и започват да се усилват на местата, на които има определени специфични честоти, които съответстват на честотите на останалите от групата. Докато вашите собствени честоти се повишават, колективната честота на групата също се повишава и звука, който издавате, нараства по обем и става все по­-силен и по-­силен колкото повече вие се настройвате към настоящите Статии и техните светлинни кодове. Ние ви даваме "ключовете", които отключват вашите собствени кодове и посредством настоящите статии "настройваме" вашите собствени "предаватели" ­ - живите светлинни кристали в сърцевината на вашата клетъчна памет, изпращащи вашия собствен честотен шаблон. Докато вашите индивидуални предавания се комбинират с другите от групата ви, те едновременно с това ще се усилват и повишават честотата си.

Може би сте виждали нагледно какво става, когато тон с определена честота и определен честотен шаблон и достатъчна мощност прозвучи в близост до кристална чаша. Стъклото звънти вследствие модулациите в самия тон. Съответствуващ шаблон от звук е заложен в материала, който изгражда стъклото посредством резонанс със специфичните честоти, съдържащи се във вибрациите на субатомните частици в атомите и молекулите, които изграждат този материал. Модулациите вибрират напред и назад около сърцевинните честоти на материала и разрушават шаблоните в атомните връзки в стъклото - в резултат се получава звънтене в отговор на самия тон. Обърнете внимание на това, че модулацията и звънтящия ефект се извършват от тонове, които леко варират - в зависимост от преобладаващия тон на материала.

Всеки от вас, който е настроен според тези Статии, бива подложен на симулация, за да издаде специфичен честотен шаблон и колкото повече от вас се присъединяват, колективните енергии и шаблони ще натрупват сила, докато разтърсят честотния плик ­ "стъкления похлупак", който обгражда планетата. Вие ще разтърсите енергийните шаблони на съществуващата парадигма и ще отворите пътя за появата на напълно нов свят, който ще се появи от настоящия. По този начин, както и по другите, които споменахме по­горе, вие ще подпомагате активно раждането на планетата в новата парадигма, която съществува като Тера. Всички години, в които сте се чувствали "извън строя" със съществуващата парадигма, сега се разкриват като онези части от вашия специфичен шаблон, които ще осигурят необходимото отклонение от централния "тон" на съществуващата парадигма, за да я разклатите на енергийно ниво. Това е една от причините, поради която всички вие сте се чувствали толкова "различни" ­ сякаш "марширувате под такта на друг барабанчик". Точно така е! И това различие ще служи на планетата чрез разчупване на енергийните връзки, които поддържат материала за настоящата парадигма.

Не е ли прекрасно да знаете, че всичко, което сте си мислили, че може би е "нередно" във връзка с вас, сега ще се използва като средство за изграждане на пътя до нещо изцяло ново? Звукът и светлината са елементите, от които е формирано цялото Творение. Осигурявате светлина на планетата и издавате звук, който да разтърси контейнера, увековечавал циклите на три­измерното съществуване. Вие разтърсвате "стъкления похлупак", който е държал планетата и хората на нея и не им е позволявал да напреднат към следващото ниво на съществуване. Това е велик акт, за който са били необходими и продължават да са необходими много от вас. Най-­великият акт, който можете да извършите в подкрепа на този процес е да влезете навътре в себе си, да позволите на всичко да са движи през вас и мирно да се оставите на процеса, докато се разгръща. По този начин ставате "свръхпроводник" за по-­висшата честота, която така може да навлезе в планетата и издавате по­-чист тон, за да разтърсите стъкления похлупак на съществуващата парадигма.

Много малко можете да сторите, за да повлияете на събитията, които се разгръщат сега, освен да им изпратите любов. Главната причина, поради която те се случват, е липсата на достатъчно любов на планетата. Изпратете своята любов, задълбочете своето ниво на приемане и се предайте на великата сила за промяна, която се разгръща сега. Играта вече е напреднала твърде много, за да направите каквото и да е друго. Присъединете се към другите, които мислят като вас по какъвто начин ви е възможно, за да можете да обедините вашия звук с техния. Осигурете си взаимно комфорт, любов и подкрепа, защото си имате свои рани за лекуване и имате нужда от подкрепата на други, които разбират. Оставяме ви сега с огромна благодарност и почит за трудната задача, с която сте се заели.

Amen, Adony Sabayot. Ниe смe Райското Войнство.

Няма коментари:

Публикуване на коментар