Общо показвания

неделя, 18 септември 2011 г.

"Операция Тера" 2 том, послание 36

Послание 36

СПОКОЕН, ЗАЗЕМЕН И ЦЕНТРИРАН
18 август, 2002

Е, добре. Времето, за което говорихме е близо. Преди това да се случи, искаме да ви напомним за последен път ­ вашето пътешествие е ПРОЦЕС, а не събитие и въпреки, че достигаме до важен праг, предстои да се извършва пътуване и отвъд това време, затова молим ви, помнете това и не блокирайте енергията си само по отношение на това "събитие".

Не можем да подчертаем това достатъчно силно ­ важно е да останете безпристрастни и да не се хващате на драмата, която се разгръща около вас. В момента, в който се ангажирате с хаос, бивате засмукани от него. Момента, в който придадете специално значение на нещо, което наблюдавате, бивате заклещвани в това, на което придавате специално значение. Толкова важно е да запомните ­ особено във времената на мощно драматично влияние ­ че вашата безопасност е помежду, че никое от решенията, които можете да вземете в хода на събитията, няма да откриете извън себе си. Вашите отговори са във вас. Даже ако не чувате "гласове" или думи, вие знаете ­ във всеки един и всякакъв изобщо момент ­ най­вярното решение за себе си. Можете да имате достъп до това знание във всеки момент. Това е чувството, което изпитвате. За някои неща имате усещане, че са "правилни", а за други ­ че са "погрешни".
Доверете се на своите чувства. Не допускайте някой да ви убеди да не им вярвате. Не е особено важно всеки друг да знае какво чувствате. Спокойно можете да запазите това, което знаете и само за себе си, но не позволявайте на никого да ви разколебае. Ще бъдат направени много опити да ви убедят да заемете определена позиция, но останете в синхрон с това, което знаете като своя собствена истина. Можете да я носите мълчаливо, но не я изоставяйте, за да угодите на който и да е друг.

Ние имаме достъп до нещата на вашата планета и откриваме, че са в ход две неща, нито едно от които не е пълна изненада, като се има предвид "играта на полярностите" и напредналото вече време. Първо, силите, които като свой начин за спечелване на полярност използват заблуждаването и вземането на енергия от другите, успяват в своите планове за световно господство. Те са подпомагани от по­висшите измерения на същата полярност и скоро ще станете свидетели на по­ярки техни прояви. Прекалено късно е да бъде спряно каквото и да е от всичко това, затова ние просто ви го споменаваме, за да можете да разберете онова, което се разгръща през очите ви. Те постигнаха такъв успех, трябва да признаем това, че на нас ни е доста смешно като гледаме колко лесно и при колко незначителна съпротива си проправиха път. Ние, обаче, знаем "края" на историята и наближава момента, в който тяхната "игра" ще бъде "в апогея си" и в който те ще се отделят в друга дестинация.

Междувременно, обаче, заблудата ще бъде навсякъде и непрекъснато ще нараства оттук нататък. Ето защо подчертаваме да черпите от дълбините на своето същество своите "новини". Всичко се манипулира до такава степен, че нищо от онова, което четете или чувате не е недокоснато, освен може би само част от материала, който постъпва по най­чистите канали. Те са твърде малко на брой и по­голямата част от предадения чрез ченелинг материал, до който получавате достъп, е бил повлиян и изопачен дотолкова, че вече просто не е верен. Винаги ще има благородни чувства, бликащи обилно от тези източници, но накрая те водят онези, които ги слушат по път, в края на който ще има единствено недоверие и разочарование.

След като изяснихме това, има някои събития, които предстои да се разгърнат, които пряко засягат вас и вашия свят. Ние сме тук, за да ви подкрепяме и ще имаме да ви кажем много повече в предстоящите седмици. Ще има още едно послание към настоящия том, след което ще започнем с Том Трети. Статиите са нашия дар за вас и ние се надяваме, че много други ще успеят да ги прочетат в предстоящите дни, седмици и месеци. Радваме се като виждаме как толкова много от вас НАИСТИНА приемат нашите думи сериозно и ни прави впечатление, че промените, които предсказахме, са непосредствено пред вас. "Добрите новини" са, че историята има хепи енд. "Лошите новини" са, че предстоят някои сравнително трудни дни пред вашата планета и всичко, което я обитава.
Но за вас на този етап това не е нещо "ново". От дълго време ви подготвяме, за да получите Милостта, която ви се предлага сега.
Толкова много от вас "се носят по вълните на потока" на промяната и ние се радваме, че нашите думи по някакъв начин са успели да ви улеснят.
Вие сте обучени в начините за оцеляване и вашето мото "Остави го, остави Бог", ще ви послужи добре в предстоящите времена.

Служещите си със заблуда стават все повече и ще чувате все повече от тях ­ от това, което те искат да чуете и да мислите. Всеки ще претендира да разполага с "истината", с "вътрешна информация" и никоя няма да съответства на останалата, но ако умеете да четете между редовете, ще откриете все същия фон, независимо от това каква "картина" държат пред очите ви. Не се заблуждавайте. Ще има много предсказания през следващите месеци и толкова много от тях няма да се материализират. Всичко е част от това как "измамниците" карат хората да загубят доверие във всичко така, че когато им се каже истината, да могат да отхвърлят и нея. Това е начин да накарат хората да се откажат от цялата съпротива срещу предстоящата тирания така, че да може с по­голямо желание да играят в ръцете на онези, които са зад сценария и схемата. Има една детска приказка за момчето, което се забавлявало като викало на местните хора, че идва вълка. Чувствало се по­силно като ги гледало как се суетят само защото то ги било убедило, че са в опасност. Но когато вълкът НАИСТИНА дошъл, хората не обърнали внимание на виковете му и били изядени живи. Неговите лъжливи предупреждения ги накарали да изгубят доверие в него толкова безвъзвратно, че когато възникнала истинска опасност за тях, те не обърнали внимание на поредното му предупреждение и така станали плячка на вълка.

Затова ще бъдете затрупани с предупреждения за тази или онази опасност и ако се хващате на всичко и постъпвате така, сякаш може да се направи нещо по въпроса ще установите, че нищо от онова, което твърдят не се случва и така ще пренебрегнете истинските предупреждения, когато бъдат направени; ако, обаче, сте настроени на вълната на вътрешния си глас и УСЕЩАТЕ САМАТА ВИБРАЦИЯ, няма да бъдете излъгани. В такъв случай ще бъдете в състояние да кажете кога дадено нещо се "чувства, че е истинско" и дали е необходимо да правите нещо в даден момент. Много от вас вече усещат и реагират на вътрешните си импулси за промяна в своя живот. Някои от вас са решили да се преместят на ново място или да скъсат със стари взаимоотношения. Други правят много едва доловими промени в своя начин на възприемане и мислене и започват да осъзнават бърборенето и шума на света наоколо. Истинските промени се извършват отвътре, където са скрити. Поради силата на физическите сетива, лесно е да бъдеш "насочван отвън" и да измерваш нещата според това как се проявяват във външния свят. Но вашата безопасност лежи в това да бъдете "насочвани отвътре" и чрез измерване с помощта на едва доловимия усет ­ какво УСЕЩАНЕ имате за нещата, а не какво "мислите" за тях, или какво чувате от другите, особено пък от медиите.

Ние няма да правим предсказания ­ ще кажем само, че времето за разделянето на пътищата на съдбата е пред прага ви. Но всеки от вас има план за своя живот и всеки от вас ще има различни преживявания така, че никакво предсказание не може да се направи, което да е вярно за всички вас освен това, че когато момента настъпи, ще бъдете извикани на точното за вас място. Всяка подробност от вашия живот е била предвидена от вашата Свръхдуша. Всички ваши "срещи със съдбата" ще се осъществят. Дори и най­дребното изискване ще бъде спазено във връзка с приключването, което правите с всичките си други животи. Вече губите способността си да помните и за някои от вас това е свързано с определени неудобства, но приемете го като знак, че сте още по­близо до желаната дестинация. Вие се справяте добре с този процес и има много Благосклонност, която ви залива. Всичко, което се изисква от вас, е да я приемете.

Вашето вътрешно познание е вашата най­добра защита срещу заблудите. Ако за нещо изпитате чувството, че не е така, ДОВЕРЕТЕ се на това чувство. Също така трябва да се доверите и на плана за вашия живот. Трябва да вярвате, че каквото и да ви трябва, за да завършите предназначението на своя живот, ще ви бъде осигурено. Това не означава, че винаги ще харесате хартията, в която е опаковано, но всяка случка във вашия живот е истински дар, предназначен да ви помогне да приключите своя живот по начина, по който е предвидила това вашата Свръхдуша. Вие съществувате като продължение на своята Свръхдуша. Нямате нужда от техники, за да активирате или преподреждате каквото и да било. Вашият живот ще ви осигури идеалния контакт с преживяванията, необходими за изпълнението на плана за него. Дори нещата, които може да прецените като болезнени, неприятни или нежелани ­ и те ви придвижват към целта на приключването. Ако възникнат неприятни чувства, позволете им да преминат през вас. Не ги блокирайте, не ги подтискайте. Това не означава, че трябва да действате под техния импулс. Просто ги оставете да протекат през вас. Понастоящем много неща се пречистват сега и никой от вас не остава встрани от този процес. Ако започне да ви се струва, че все повече и повече се откъсвате от света около вас, това не е лошо нещо. Това не означава, че ви липсва загриженост. То просто означава, че се освобождавате от влиянията на другите относно това как трябва да живеете своя живот. Можете да се превърнете в своето истинско Аз, където и да сте. Не забравяйте, че не трябва да вдигате голям шум около това. Просто бъдете това свое истинско Аз.

Нещата сега започват да се усилват и ще продължат в този дух през следващите няколко години, докато всичко свърши. Беше взето решение да се ускори всичко ­ това означава, че някои от нещата, които бяхме предрекли, че ще се случат по­нататък, ще се случат по­скоро. Това означава, че и ДВАТА вида неща ще бъдат повлияни по този начин ­ нещата, на които вие ще се радвате и другия вид ­ нещата, които бихте предпочели изобщо да не се случват. За хора изпълнени със загриженост, каквито сте вие, може да се окаже много трудно да избегнете и да не допуснете да бъдете уловени в предстоящата драма, затова се разграничете. Ако за целта е необходимо да изключите телевизора, направете го. Вложете своето време и енергия в тези неща, които ви помагат да се чувствате закриляни, които ви носят мир и които позволяват на любовта ви да се излива. Поляризирането и съпротивата са двете неща, които много ще повишат вашия дискомфорт, затова ви даваме това просто упражнение, което да правите когато откриете, че бивате улавяни от драмата и хаоса.

Където и да сте, каквото и да правите, просто затворете очи и се фокусирайте върху дъха си. Очевидно, ако карате кола или работите на някаква машина, няма да направите това преди да сте отбили встрани от пътя или да сте спрели машината, но дори тогава, при първа възможност, се разграничете от това, което ви е "закачило" и уловило в драмата. Затворете очи и се фокусирайте върху дъха си. Преднамерено направете бавни, дълбоки вдишвания, докато си възвърнете усещането за своето собствено Аз и се почувствате спокоен, заземен и центриран. След това много бавно отворете отново очи и си позволете да останете спокоен, заземен и центриран. Позволете на себе си да наблюдавате какво става около вас без да се оставяте да бъдете въвлечени в него. Ако отново се почувствате "закачени", повторете упражнението. Може да ви се наложи да правите това няколко пъти ­ направете го. Ако сте по средата на разгорещен спор, направете го. Ако лицето настоява да продължи разговора и докато очите ви са затворени, повдигнете пръста си, за да му кажете "Почакай". Това ще помогне и на двама ви. Така ще дадете пример, който останалите ще могат да последват "Почакай".

Винаги разполагате с три възможности: да направите нещо, да не направите нещо, или да изчакате, докато си изясните нещата, преди да предприемете действие. Изчакайте яснотата. Много малко са нещата в живота, които не могат да изчакат. Ако някой кърви до смърт пред вас, няма да чакате дълго преди да предприемете нещо, но трябва да се сдобиете с повече яснота възможно най­бързо в такива обстоятелства. Важно е да получите яснота преди да действате. Когато задълбочавате своето дишане, казвате на себе си, че избирате спокойствието пред хаоса. Това е като съобщение към тялото ви "успокой се". В предстоящите времена ще бъде много важно да останете спокойни, заземени и центрирани.

Няма нищо, с което да не можете да се справите, ако останете "вкоренени" в момента. Говорихме ви преди да оставате вкоренени в момента ­ в това, което понякога се нарича СЕГА. На Тера ще живеете в това СЕГА през цялото време така, че това е добра практика за вас. Момента представлява единица преживяване. Има начало, среда и край. Можете да почувствате кога нещо започва да се надига от гледна точка на енергията във вашия живот. Представя се, после се издува до максимум, а след това спада и се разтваря. Това е момент ­ от времето, когато пристигне във вашия живот, докато намалее и се разтвори. Всеки момент пристига, съдържайки всичко, от което се нуждае за своето завършване. Разгръща се перфектно и дори, когато сте по средата на изпълненото с предизвикателства време, можете да останете вкоренени в момента и така да се придвижите през него с Елегантност. Колкото повече можете да се разграничите, колкото повече можете да ПОЗВОЛИТЕ ДВИЖЕНИЕТО, толкова повече лекота и комфорт ще си осигурите в своето пътуване през предстоящите дни. Съпротивата от всякакъв вид блокира потока. Можете да останете вкоренени в своята истина без да се съпротивлявате на потока, който възниква около вас. Помислете за дървото, около което тече поток. Дървото остава на място, когато е вкоренено и заземено. Бъдете това дърво. Това не е същото като опърничавостта или съпротивата. Бъдете вкоренени в момента.
Бъдете вкоренени в своята истина.

Нека вътрешното ви ухо е настроено и се вслушва през цялото време. Помага, ако се доверявате на потока на своя живот. Ако се чувствате объркани и заляти от скоростта на всичко, просто оставете го да тече. Останете неподвижни в средата на движението, което се извършва около вас. Оставете го да тече. Вие сте велико същество, преживяващо себе си като малко тяло. Вие сте велико същество, помогнало да се създадат огромни части от съществуващата реалност. Дишайте. Центрирайте се. Заземете се. Осигурете си спокойствието като съзнателен избор. Изберете спокойствието. Изберете мира. Изберете тишината.

"Приближаващата Буря" е почти на прага ви. Оставете ветровете да бушуват около вас. Бъдете мира в средата на бурята. Направете го заради себе си и заради онези, които обичате. Бъдете онзи дар, който сте. Няма нужда да променяте нищо. Бъдете себе си. Това е достатъчен дар.

Amen, Adonoy Sabayoth. Ние сме Райското войнство.

Няма коментари:

Публикуване на коментар