Общо показвания

четвъртък, 6 октомври 2011 г.

"Операция Тера", 3 том, "Нека бъде. Позволете му да бъде"

Нека бъде. Позволете му да бъде
10 ноември 2006
Поискахме да ви говорим за нещата, погледнато от гледна точка на "дългосрочната перспектива." За нас в движение са нещата, които са в движение още от създаването на тази реалност. Помислете за това за момент. Когато “идеята” за новия живот се появи от Ума на Бог, тя е толкова цялостна - с всички присъстващи елементи, които ще бъдат необходими за нейния завършек и развръзка – за връщането й в Ума на Бог, от който е дошла.

Така е и сега. Когато тази част от реалността е била "зачената" в Ума на Бог, тази "концепция" или "идея" е включвала всичко, което се е разигравало през изминалите 4,5 милиарда години и всичко, което ще завърши дъгата на опита, докато се разреши и върне обратно в Ума на Бог. Ето как функционира "Играта на Бог". Всичко вече присъства, но не се разкрива изведнъж. По-скоро се разиграва в линейното време и разкрива цялото си съдържание в последователност от действия и стъпки..

Всичко, на което ставате свидетели сега, е част от приключването, което е било “засято” в началото на "идеята", възникнала в тази част от реалността.

Когато Елохим дойдоха, за да ускорят тази реалност от своето съществуване, те направиха това според шаблона, породен от Ума на Бог. Те бяха съ-създатели - не Създателят и работеха ОТ Създателя, в служба НА Създателя. Така е и с вас. Никой от вас не е отделен от Създателя и никой от вас не работи срещу плана на Създателя. Даже онези, които осигуряват стимул за вашето преживяване – онези от “лоялната опозиция”, както и тези от вашия отбор и всеки друг – работят в рамките на плана на Създателя. Не би и могло да бъде иначе, защото именно така работи Създателя.

Когато ви помолихме да се разедините от драмата, ние наистина имахме предвид точно това. Нивото на влияние нараства ежедневно и ако не се разедините от драмата, ще бъдете уловени в завихрените води и засмукани в хаоса. Говорите за ерата на Водолея, носещият вода, който често бива изобразяван като изливащ съд с вода през рамото си така, че водата от съда се излива в по-голям поток – това, което бихте нарекли потоп. “Точката на изливане” е дошла преди десетилетия, а потопът – от вашата перспектива – се е насочил към вас от доста дълго време. От точка извън времето, това е само “момент” – поредно мънисто от броеницата на опита – не повече и не по-малко важно от всичко, което го е предшествало и всичко, което ще се случи след него. Всичко е само опит, за да бъде удовлетворено желанието на Създателя да преживява Себе си посредством Своите творения. Затова чувстваме, че ще ви бъде от полза да се разедините от драмата, да отстъпите назад и да оставите потока да премине изцяло покрай вас.

Нещата, които прави властващият елит, ще излизат все повече на повърхността с всеки изминал ден, с всяка изминала година. Това, обаче е само част от картината. Вижте, ние също работим и ние също имаме свои "изпълнени с могъщество игри". Ние се стремим да ви заредим със сила, за да си възвърнете своята същност и истинска природа, защото от вас ще се появи цял нов набор от възможности, като част от едно изцяло ново творение. Докато властващият елит (и онези, които първоначално ще му се противопоставят) се съсредоточава върху явленията от трето измерение, ние тихичко си работим, скрити на фона и невидими за онези, които не могат да видят нас самите или онова, което правим, защото са слепи за онова, което не съществува вътре в самите тях. Даже онези от негативната полярност в по-високите плътности не са всевиждащи или всезнаещи. Те могат да разпознаят само онова, което техният опит и модели им позволяват да разпознаят. Макар, че и ние и те имаме достъп до сходни технологии, те не могат да разпознаят същността и вибрацията на любовта. Докато те се стремят да доминират над природата, ние работим СЪС природата, включително с човешката природа. И те и ние се стремим да намалим съпротивлението, но го правим по противоположни начини. Ние насърчаваме, те обезсърчават. Всяка страна в играта на полярностите преследва методи съответстващи на тази полярност. Именно защото не могат да видят или разберат нашите пътища, ние сме в състояние да провеждаме своите дейности по напълно скрит начин, защитен от онези, които могат да поискат да се натрапят или предотвратят онова, което правим.

Независимо какво може да виждате, че става в събитията, разиграващи се във физическата реалност, съществуват и събития в нефизическата реалност. Всеки от вас, който е част от “Операция Тера”, има скрити кодове и програми в своята ДНК – не само онази част от ДНК, която е видима за вашите учени с техните физически инструменти, но и много слоеве от не-физическа информация, която също е кодирана във вас. Ние свирим на тези кодове както музикантът свири своята музика. Всяка “нота” се удря в определеното време от цялостната песен. Ние задаваме тонове от нашата страна на нещата и вашите вградени кодове се задействат (на принципа на резонанса) в отговор на тонове, които звучат в определен момент от цялостния процес. Ние сме споменавали преди, че използваме технологиите на звука и светлина, за да изпълним задачата да ви възстановим напълно. Другата страна също използва технологиите на звука и светлината за своите цели и ще продължи да го прави. Но резонансът работи и в двете посоки. Ако вие НЕ резонирате с даден тон, във вас не се случва нищо. Няма значение в какво “вярва” интелекта. Всичко се случва под нивото на вашето съзнателно познание, по таен и много защитен начин.

И тъй, говорим ви днес, за да ви помолим да вярвате в нашите методи, да се вслушвате в себе си и да оставите драмата да се разиграва пред вас без да се страхувате, или без да се ангажирате в нея. Няма какво да се поправя и няма какво да се спира. Няма кого да предупреждавате, няма на кого да пишете писма, или пред кого да протестирате. Няма какво да спечелите като се ангажирате в спорове с онези, които нямат тази перспектива на разбиране. Всичко, за което ви молим, е да отпуснете своята съпротива, да освободите своята болка, да освободите всичко, което не е част от вашата същност. Ние не можем да преодолеем вашата съпротива. Това е избор, който трябва да направите сами за себе си. Не налагаме насила нашите методи на никого, не го прави и никое същество от позитивната полярност. Ако четете за предсказания, свързани с превземания, демонстрации или други видове "достъпно за обществото образование," разпознайте, че те са или работа на измамници, или проекции от самите човешки умове, които чувстват, че трябва да “направят нещо”, за да променят нещата и да ги отклонят от курса, който е трябвало да следват.

Тъжно е да се гледа края на една мечта. “Американската мечта” дойде и си отиде и вече приключи по отношение на всички намерения и цели. Но ние се надяваме, че визията за Тера ще бъде една много по-висша и по-добра мечта за постигане и ние се надяваме, че ще ви заредим отново със сила, за да се протегнете към нея, защото тя е вашата съдба и дестинация. Даже онези, които са дошли да служат на “Операция Тера”, а след това да тръгнат за други области за служене, бяха привлечени от визията на Тера и вложиха своите усилия, за да й помогнат да се осъществи. Това е много голямо събитие за една сравнително малка планета и много ръце помагат при раждането, за които не всички ще останат, за да видят как расте новия живот. Съществува много сложно преплитане на някои от енергиите, докато в същото време ние разплитаме други по начините, за които говорихме преди. Поради това ви молим да се доверите на "дългосрочната перспектива," да си изиграете ролята, да ни оставите да изиграем своята, и да оставите всичко друго назад.

Никой няма да спаси никого от необходимостта да свърши своята вътрешна работа. Това е групово усилие. Никой няма да ви попречи и да постигнете своята дестинация и съдба. Всеки от нас е играч в по-голямата драма. Ние също си имаме свой сценарий. Всеки има свой сценарий и ние не можем да ви кажем подробности за вашите индивидуални сценарии. Всичко, което можем да ви кажем е, че ние сме с вас и работим по вас денонощно, за да ви дадем възможност да осъществите успешно своето пътешествие. Драмата, която се разиграва ще става все по-драматична в предстоящите дни, месеци и години. Наблюдавайте я, ако чувствате, че трябва, но я оставете да се разиграва без да оказвате съпротива от своя страна или без да допринасяте за нея като се включвате в нея. Тя ще се разиграе – независимо как реагирате вие. Тя няма да бъде спряна и не се предполага да бъде спряна. Всеки играе перфектно своята индивидуална роля. Това е грандиозното сумиране на човешкия опит на три-измерната планета Земя. Част от тази драма ще продължи на бъдещи Земи, които нямат връзка с вас или с вашето индивидуално пътешествие.

Вие ще се насочите към четвърто измерение и ще оставите драмата на трето измерение зад себе си. Сега е добър момент да започнете това. Оставете тази драма на онова, на което тя принадлежи. Не се ангажирайте с нея, иначе може да бъдете уловени от нея и това ще попречи на работата, която вършим с вас. Имаше една песен, която беше доста известна и имаше рефрен, който изглежда уместен сега “LET IT BE.” Всъщност смятаме, че ще бъде добра идея да озаглавим настоящото послание “Нека бъде. Позволете му да бъде.” Когато ви помолихме да “го оставите и да оставите Бог (да се справи с подробностите)”, това беше друг начин да кажем “Нека бъде. Позволете му да бъде.” Като не се съпротивлявате на онова, което се разиграва, то просто ще се плъзне край вас така, сякаш преминавате през поредната врата и тя остава зад вас. “Нека бъде. Позволете му да бъде.”, а вие бъдете свободни да се придвижите към нещо изцяло ново. Бихме искали да се плъзнете през тази поредна врата и да дойдете, за да бъдете с нас там, където сме ние. За да направите това, трябва да имате желание всичко останало да се разиграе така, както е нужно, за да изпълни и всички останали сценарии, затова “Нека бъде. Позволете да бъде” онова, което се предполага да бъде, а вие минете по съвсем друг път. Позволете да се случи онова, което се предполага да се случи, позволете и на себе си да бъдете онова, което се предполага да бъдете.


Amen, Adonoy Sabayoth.
Ние сме Райското войнство.

Няма коментари:

Публикуване на коментар