Общо показвания

четвъртък, 6 октомври 2011 г.

"Операция Тера", 3 том, 005

005.
ТЕРА – УРОК № 2: ИЗГРАЖДАНЕ НА МОСТОВЕ
5 март, 2005

И така, поискахме да ви говорим днес тъй като в прогресията на събитията, за които говорихме беше достигнат критичен праг. От нашата перспектива, линейно време не съществува, но ние забелязваме последователността. Нещата са свързани и линейно и логично едно с друго. Затова, събитие А е свързано със събитие В, а събитие С е между събитие В и събитие Д, а логическите разклонения, за които говорихме, са свързани и линейно едно с друго. Резултатът от точката за вземане на решение 1 оказва влияние върху това каква ще бъде точката за вземане на решение 2.

Ако изберете един курс на действие, ще имате достъп само до логическите разклонения, които излизат от този резултат. Затова, ако решите да закусвате яйца, няма нужда да решавате какъв вид конфитюр да сложите на яйцата – освен, ако не искате да сложите именно конфитюр върху тях! Ако след това обаче решите да си направите препечена филийка с яйцата, то това е резултат от друго логическо разклонение (с филийка или без), което следва от вашето решение да си направите яйца, което след това получава достъп до конфитюра (с конфитюр или не). Всяко събитие и всяко решение са в линейна и логическа връзка с онези, които го предшестват или следват след него.

Затова сега сме в определена точка от пътуването – точка, която възникна естествено от неговата връзка със събитията, които са станали и като мост към онези, които следват след него. Говорили сме ви за паралелните реалности, които съдържат всички възможни логически разклонения (едно, в което ядете яйца и други, в които правите всички възможни избори във връзка със своето меню на закуска). Но ние ви говорихме СЪЩО ТАКА И за времето, когато ще бъде достигнат праг, който не може да бъде отложен – един вид бариера, която съществува, за да ограничи понататъшни възможности така, че те да не могат да бъдат проучвани. Можете да наречете това точка за приключване на точно това Творение.

Посредством механизма на паралелните реалности, различни играчи са планирани посредством линейните последователности от събития, които водят до различни крайни резултати. Ние ги наричаме времеви линии. Говорили сме ви и за явлението, при което хората, които изглежда, че умират във ВАШАТА времева линия продължават съществуването си в друга времева линия. Когато възникне “смърт”, Свръхдушата прекъсва сребърната нишка от това свое разклонение и от това физическо тяло, което е останало отвъд. Ето защо имаше толкова много тела, които останаха след нещастието в Азия към края на декември. Техните сребърни нишки бяха прекъснати и оттеглени в техните Свръхдуши, но ДРУГИ тела, създадени от СЪЩИТЕ Свръхдуши, продължиха да бъдат поддържани в други паралелни светове. Нищо няма да се изгуби, но някои ще се отстранят от всяка времева линия, която са следвали в периода от време, в който се намирате. Когато това приключи, времевите линии ще бъдат напълно отделени една от друга, и хората, които заемат различни времеви линии, също ще бъдат отделени едни от други. За всеки човек “другите” ще са изчезнали, но самите те ще преживяват себе си като продължаващи своето съществуване.

Наблегнахме на това, че повечето от онова, което изложихме, е предназначено за конкретна аудитория: онези, които носят светлинните кодове в своето ДНК, които да реагират на тона на настоящите Послания, и чиито Свръхдуши са направили избора за тях да преживеят пътуването до Тера. Бихме искали да добавим, че има друга времева линия, която е донякъде сходна с вашата, но чиито обитатели са предназначени да се преродят на Тера като деца в бъдеще. Тези хора могат да бъдат привлечени от настоящите Послания като част от своето търсене, но те няма да бъдат фиксирани към тях, както ще бъдете вие. Те ще усещат някакво вътрешно раздвижване в себе си, но това не е ясното активиране, което става, когато светлинните кодове паснат с онези, които сме вложили в механизма на Посланията. Те ще задействат копнеж в тях, който ще изплува на повърхността в другите животи, създадени от техните Свръхдуши в други пространствено/времеви места и това евентуално ще ги доведе до Тера, но не в точно ТАЗИ времева линия.

Ние говорим директно на тези сравнително малко на брой, които ще бъдат пионерите, свързани с Тера. Онези, които са привлечени към други учения няма да отидат на Тера сега, но могат да отидат на по-късен етап, след като Творението приключи и започне наново.

Времето е векторна величина, подобна на ширината, височината и дължината. Пространството притежава обем, който се нарушава от единиците ширина, височина и дължина, а времето е начин за идентифициране на това за кое конкретно събитие става дума. Например, можете да идентифицирате определено място в града, но трябва да посочите и КОГА е онова, което имате предвид. На автобуса, който е минал край вас вчера сутринта е имало различни пътници в сравнение с този, който преминава през това място днес следобед.

Виждате колко сложно може да се окаже да се уточните за някои неща, но ние използваме лесния начин: ние осъществяваме достъп до всичко едновременно и преживяваме всички възможни избори, които съществуват в цялото време. Това трябва да ви звучи като нещо, което може да се проследи много трудно, но за нас то е много естествено, а скоро ще бъде много естествено и за вас – щом отново възвърнете пълното си съзнание. Ние се придвижваме между този лабиринт от потенциали чрез онова, което ни се предоставя. Този, който извършва предоставянето е самият Създател и всичко, което правим ние, е да наблюдаваме и реагираме съответно на това, което Създателят ни “казва” чрез онова, което ни предоставя.

Ние можем да почувстваме кое е удачно - и ВИЕ ще бъдете в състояние да чувствате какво е подходящо. До степента, до която се вслушвате вътре в себе си, вие можете да почувствате какво е подходящо сега. По отношение на един избор винаги се чувствате по-добре, отколкото по отношение на друг, един е винаги “по-правилен” в сравнение с другите. Ето как стоят нещата и за нас, но ние нямаме нужда да размишляваме по това много дълго, колкото имате нужда да размишлявате вие. Щом се научите да вярвате на интуитивното си чувство, ще ви стане по-лесно да бъдете спонтанни при реакцията си на онова, което се предоставя, но вие ще правите това през ЦЯЛОТО време както естествения начин на съществуване, щом постигнете пълно съзнание.

Тъй като ние не преживяваме линейното време, ние обявихме пристигането на определени неща в миналото, защото те ни бяха представени като предстоящи. Това е нашето преживяване за тях. Въпреки, че ние можем да ви наблюдаваме, да чуваме мислите ви, да виждаме онова, което виждате вие и да ви разбираме в самата ви същност, ние не СПОДЕЛЯМЕ вашето преживяване така, както го преживявате вие. Събитията и явленията, които представихме бяха началото, като “времето за прибиране на реколтата” или времето за “ракетата-носител” бяха преживяни като предстоящи от нас и ние ви ги предадохме по този начин, но в рамките на линейното време онези потенциали отнеха много по-дълго време, за да се появят на ВАШИЯ екран за възприемане, отколкото за нас от нашата перспектива. За нас, всичко се вижда веднага още щом се появи от Безформеното и ние направихме всичко, което ни беше по силите, за да го преведем във вашата референтна рамка, но действителните събития се забавиха в сравнение с непосредствеността, която изпитвахме по отношение на тях.

Времето за прибиране на реколтата сега предстои, в рамките на линейното време. Времето за повдигането на първите две вълни е (отново от НАША гледна точка) скоро ще последва. Ние очакваме това да стане по-късно тази година, но няма начин да бъдем сигурни докато то не се случи в действителност. Нашата референтна рамка не се определя от нас, а е реакция на това, което се появява в мисълта на Създателя. Във вашата Библия е казано, че “никой не знае часа и деня освен Отеца”. За това говорим тук. ВАШЕТО преживяване се възприема от позиция в рамките на линейното време; нашето се възприема от позицията на вечното “сега”, от която ние можем само да изчисляваме нещата – да изчисляваме кога те ще се случат на физическо ниво. Нещата ВЕЧЕ съществуват като цялостни потенциали в “Разума на Бог”, но както вие несъмнено вече сте установили, съществува и разгръщането, което изисква преминаване през линейното време, за да се прояви напълно и да се осъществи на нивото, което може да се наблюдава от пространство/времето.

Например, нека да се върнем към автобусите, които минават през определено място в определен град в определен момент от времето. Ако е писано, че двама души ще се срещнат на един от тези автобуси след като са седнали един до друг, всички събития, които водят до това те да се качат на един и същи автобус на едно и също място в рамките на пространство/времето трябва да са подравнени перфектно, за да може да се случи това. Докато ние можем да наблюдаваме потенциалите, ние нито имаме контрол над тях, нито способността да ги предскажем, освен в рамките на определени вероятности. Но поради това, че сме в състояние да прочетем сценария на техните Свръхдуши за тях, ние НАИСТИНА знаем, че те ЩЕ се срещнат и че между тях ще се осъществят определени взаимодействия при съблюдаването на този сценарий, дори ако трябва да чакаме, за да видим как точно ще стане това в рамките на линейното време. 
 
И така, ние ви дадохме “карта на територията”, картата за пътуването до Тера, което правите и сте правили откакто сте се появили в разума на Създателя като действително изражение на Създателя. Ние ви дадохме някои от характеристиките на това пътуване, дадохме ви и някои от маркировките за него – такива, каквито поставяте вие на вашите магистрали. Виждате километричен камък, който ви казва на какво разстояние сте между две точки от магистралата – от нейното начало до мястото, на което сте когато минавате край километричния камък. Тези километрични камъни са отдалечени един от друг равномерно – на всяка миля. Но има и други маркери, които ви казват на какво разстояние се намирате от другите дестинации, които се простират пред вас – толкова и толкова мили до този град или столица, толкова и толкова мили до града отвъд тях, толкова и толкова мили остават до мястото, на което трябва да завиете по съвсем нов път.

Опитахме се да бъдем прецизни при превода на картата, но съществуват очевидни грешки в изчисленията, които настъпват, когато се опитаме да съпоставим информацията, която ни изглежда значима от позицията извън времето, със специфични места в рамките на линейното време. Вие правите това пътуване колективно в течение на 4,5 милиарда години, затова нашата “допустима граница на грешките” в рамките на този обхват е наистина много малка, но за вас може да е станала причина да се усъмните в нашата точност и поради това ние се извиняваме. 
 
Сега обаче знаците ясно показват, че времето, за което говорихме наистина е дошло. Границата на тези времена е премината и нищо няма да окаже влияние върху онова, което става сега. Никакви избори не остават за правене, които да окажат влияние върху резултата по вашата времева линия. Преди всичко вие можете да се откажете от необходимостта да се привързвате към каквото и да е друго, освен към влагането на своята енергия в своето приключване, изцеление и своята подготовка за трансформирането.

Разстилането (или трябва да кажем свиването?) за първата и втората вълни е предстоящо за нас. Това може да стане в рамките на около една две години в рамките на линейното време, но ние можем да видим готовността на всички участващи фактори и за нас това показва, че времето предстои, независимо дали ще отнеме няколко месеца повече, или не.

Една истинска вълна притежава вълнова форма. Това може да изглежда очевидно, но за мнозина то е нещо, за което не са помислили наистина. Една вълна притежава водещ край, който прераства в пълнота, която съдържа основното тяло на вълната и един изоставащ край. Формата следва функцията в създадения свят и затова водещият край на тази вълна ще съдържа онези, чиито функции са необходими за поддръжката на дейностите на тези, които следват. Ще има известно препокриване между водещия край на първата вълна и водещия край на втората вълна. Първоначално се считаше, че събитията стават в много по-голям промеждутък от време, затова преди разликите между вълните бяха много по-ясни и отделени една от друга. Поради закъсненията, за които говорихме, обаче, събитията, за които първоначално се считаше, че ще траят десетилетия, сега започват да се случват много по-близо едно до друго. От първоначалния списък със събития е изхвърлено твърде малко макар, че някои от тях са подобрени посредством молитви – колективните ефекти от персоналната работа, която е била извършена и други измествания, които са станали в резултат на колективните усилия.

Тъй или иначе, вие сте ВЪВ “родилния канал” и бързо се приближавате към “пръстена, който не може да бъде преминат”1. С други думи, неподвижният праг, за който ви говорихме преди толкова време все още е тук, все още е неподвижен и събитията, които трябваше да се случат се натрупват до този неподвижен праг или бариера като една огромна вълна с изключителна мощ и сила. Тази вълна е изграждаща сила сега и затова можем с доверие да кажем, че вълните на нашите наземни екипи ще бъдат повдигнати скоро, защото скоро ще има нужда от тях. Времената, които предстоят, ще бъдат много интензивни – много по-интензивни, отколкото щяха да бъдат, ако бяха по-разгърнати, но пък ще бъдат с намалена продължителност. Ето къде вашите “уроци по отстъпване” са много ценни за вас при справянето с ускорението, което става сега.

Ракетата носител дойде и замина – два пъти. Първата имаше твърде слаба шокова стойност, тъй като съществуваше толкова много гласност за нейния бавен напредък във времето, че към времето, когато това стана, елементът “изненада” вече беше почти изчезнал. Но това стана и то оказа влияние върху толкова много от събитията, които се разиграват сега. Това наистина беше началото на всичко, което се натрупва в посока на приключването, но истинските удари все още предстоят. Макар, че величината на удара втория път беше много по-голяма, светът все още е до голяма степен такъв, какъвто беше преди. Търговията все още си върви, комуникациите също, и независимо от нарастващото чувство на безпокойство, което повечето хора изпитват, но което не могат да посочат откъде идва, вкопчването в “обичайния бизнес” все още е налице макар, че за целта вече са необходими много по-големи усилия, отколкото преди. 
 
Метеорологичното време все още е голямата новина, както и влиянието на цените на петрола. Провалената реколта, пожарите, наводненията и нарастващия брой на жертвите от тях са свързани с тези две събития. Но идва време за глобалния срив – условията, които ще освободят третата вълна в посока на готовност за повдигане, затова е време да се подготвят онези, които накрая ще ги съберат.

Вашата времева линия е най-късата от дванадесетте характеристики, които ще се появят от тази съвместна реалност. Отчасти това е причината, поради която посочените дати, които се свързват с другите времеви линии, не се смесват с вашите преживявания. Вие все още имате достъп едни до други, но групите се формират и придвижват бързо към своите полюси. Времевите линии се разделят и вие се придвижвате към финалната част на своята подготовка за задачата, която предстои.

Вашата най-голяма служба към света в този момент е да реагирате на това, което се предоставя в живота ви - точно както правим ние. В някои от вас има чувства за оттегляне. Уважавайте го. В някои от вас съществува желание да се отстраните от света и да не се ангажирате вече с него. Уважавайте го. Всеки от вас е насочван отвътре така, че да бъде на точното място в точния момент. Всяка от тези стъпки ви отвежда по-нататък по пътя, който трябва да извървите сами. Вие не сте много на брой и вашата задача и вашия живот са уникални за вас. Съществуват много от нас, които са на корабите сега, които очакват да ви приемат щом слезете след повдигането, когато то настъпи за вас. Онези от първата и втората вълни ще останат на корабите за известно време и ще завършат своята трансформация там, затова, когато дойде време да се съберете с тези от третата вълна (чийто брой е милиони), ще бъдете готови и екипирани за изпълнението на тази задача.

Надяваме се, че това ви е било от полза при определянето на разликата между начина, по който ние възприемаме нещата и начина, по който го правите вие понастоящем. След като сте завършили своята трансформация, нашият път ще стане ваш, но засега имаме да прекараме още някои мостове.

Оставяме ви в мир, почитаме ви и ви благославяме,
Amen, Adony Sabayot. Ниe смe Райското Войнство

1 Пръстенът, който не може да бъде преминат, е бариера или филтър, който държи някои енергии в определени граници. За да преминете този пръстен, енергията трябва да бъде управлявана от ниво ОТВЪД нивото, на което тя се филтрира. В случая изводът е, че всички енергии, които не са "подготвени" и отиват отвъд съзнанието за разделение, ще останат на нивото на трето измерение. За да се премине през този филтър или бариера, съзнанието на човека трябва да е "повдигнато" над честотното ниво на трето измерение. На времевата линия, която води до Тера, всичко, което не е повдигнато отвъд нивото на трето измерение ще изглежда, че загива, но то може да продължи на друга времева линия в рамките на трето измерение и да поеме към други инкарнации. Някои от тези, които правят това евентуално ще се инкарнират на Тера като се родят там, но не в настоящия времеви цикъл.

Няма коментари:

Публикуване на коментар