Общо показвания

четвъртък, 6 октомври 2011 г.

"Операция Тера", 3 том, 007

007.
ПРОМЯНА В ПЛАНОВЕТЕ
6 май 2005

Поискахме да говорим с вас, тъй като е налице промяна в плановете. Както сме посочвали, Създателят обича изненадите и сега ние също сме изненадани от някои скорошни събития, пред които сме изправени и на които трябва да реагираме. Изглежда, че онези от по-високата плътност от полярността на служещите на себе си са решили, че нещата на повърхността на планетата не вървят както те искат и са станали нетърпеливи да започнат “фойерверките”. Това означава ускорение в темповете, с които ще се развиват събитията предимно в областта на войните и човешките страдания. Тези същества от по-високите плътности се хранят с емоциите на страха и неговото поколение: гняв, ярост, ревност и омраза – колкото по-интензивни – толкова по-добре – от тяхна гледна точка. Те, както и ние, знаят, че времето се скъсява и искат да увеличат ТЯХНАТА жътва до максимум така, както ние искаме да увеличим до максимум нашата.

И така, беше издадена заповед и тази заповед беше предадена по различни начини на техните слуги в трето измерение, чийто вибрационен шаблон съответства на онези от същностите от по-високите плътности, които принадлежат към негативната полярност. Този ред произхожда от нивата на 5-та и 6-та плътности, предава се на служителите от 4-та плътност и се засява в съзнанието на хората от повърхността на планетата, които им служат. Хората преживяват този импулс като нетърпение и импулсивност в себе си, но като цяло не са наясно, че това не започва от тях. Какъв ще бъде резултата от всичко това към този етап от развитието на драмата не е ясно, но съществува достатъчен потенциал за ескалиране в посока на глобална война така, че ние също решихме да придвижим напред и някои от НАШИТЕ планове.

В съответствие с това, помолихме за съдействие НАШИТЕ кръгове и с онези, които по план трябва да бъдат изтеглени в първата и втората вълни, ще се работи по-директно, отколкото в миналото. Необходимо е да увеличим скоростта, с която да бъдете изтегляни през различните честотни пояси и към всеки от вас е прикрепен поне един “помощник” , който да се грижи за вас, докато преживявате това ускорение. Възможно е да почувствате тези симптоми и ние искахме да ви уведомим за това, за да не се притеснявате. Ще изпитвате чувство на “спешност” в резултат от повишената скорост на тялото ви – така, както се чувствате в някакво превозно средство – самолет, кола или влак – който внезапно започва да се движи със скорост по-голяма от скоростта, с която вие се чувствате удобно. Ускорението носи усещането за все по-голяма и по-голяма скорост и телата ви реагират с усещане на нервност, на “мравки в стомаха”, на леко, но преминаващо повдигане и на странна смесица от вълнение, очакване и безпокойство.

Това ще бъде един по-прибързан от първоначално планирания преход и нашият съвет е да не забравяте да дишате, когато почувствате, че във вас се надигат тези усещания. Ще ви бъде по-лесно да се чувствате удобно в това ускорение, ако потънете ВЪТРЕ в самото преживяване – както в анатомичните седалки на космически кораб. Докато чувствате стимула на това ускорение, продължете да успокоявате себе си като задълбочавате своето дишане, затваряте очи и избирате отново и отново да се доверявате на движението и на онези, които го изграждат.

Целият замисъл и цел на тази реакция е да придвижи вашето навлизане в по-висок честотен пояс така, че да можем да ви отведем в безопасност на корабите преди войните на повърхността на Земята да се разразят напълно. За тази цел енергиите във вас, които са несъвместими с тези по-висши честоти да бъдат пречистени от вашата система така, че това translates to по-бързо пречистване на тези енергии. Вашите придружители от нашите среди ще работят с вас, за да облекчат симптомите за тези пречиствания, но и вие можете да улесните нещата за себе си, като изберете да яхнете тази вълна на промяната спокойно и без съпротива.

Именно съпротивата е това, което пречи на енергията да се движи и това е вродена тенденция да се съпротивляваш, когато движението сякаш те тласка, вместо да се движиш с него. Ако можете да изберете да се отпуснете ВЪВ движението и да му се доверите, може по-лесно да преживеете това, с възможно най-малко дискомфорт. Преди всичко, ако се окаже, че преживявате страх, дишайте дълбоко и правете неща, които ви успокояват. Създайте си светилище в себе си и в своето непосредствено обкръжение. Отстранете се от драмата, която се разгръща около вас. Ако постоянно слушате нови предавания само ще повишите нивата на своя адреналин и така ще ви бъде много по-лесно да се плъзнете в страха и безпокойството относно това, което се случва. Ние ви съветваме да насочите своето внимание към начините, по които да се успокоите, вместо към начините, по които да стимулирате себе си. Забавете максимално нещата за себе си и преходът ви ще бъде много по-гладък. Правете по-малко и го правете с много по-голямо внимание и ще ви бъде по-лесно да се плъзнете гладко през тези промени.

Този път няма да посочваме предположения относно времевата рамка за вашето изтегляне на корабите. Ще продължаваме да следваме всеки от вас индивидуално и притежаваме резервен капацитет, за да се справим с това ускорение – както докато то се случва, така и след него. Щом се окажете на корабите, ще се извърши останалата част от вашата подготовка и ние се подготвяме да ви приемем в по-големи количества от преди. Възнамерявахме да ви изтегляме постепенно през следващата година и половина, но се налага да ви изтеглим от повърхността на планетата много по-скоро. Очакваме късно през тази година да възникнат войни последвани от финансов срив, затова искаме да бъдем сигурни, че сте в безопасност и осигурени преди този момент. Работим със система от вероятности и нещата подлежат на промени в случай, че постъпи нова информация. Ще направим всичко възможно да ви информираме по всякакъв начин – посредством настоящите Послания, както и чрез пряко вдъхновение, затова поддържайте своето вътрешно радио настроено на нашата честота колкото може повече и обръщайте внимание на онези едва доловими послания, които сякаш възникват в самите вас.

Междувременно знайте, че сте обичани, че сте ценни за нас и че ние сме с вас през цялото време и по всякакъв начин. Вие никога не сте сами и ние очакваме да сте отново сред нас.
Amen, Adony Sabayot. Ниe смe Райското Войнство

* * *
ТОВА Е КРАЯТ НА ТОМ 3. ПОВЕЧЕ СЪОБЩЕНИЯ НЯМА ДА ИМА.

Няма коментари:

Публикуване на коментар