Общо показвания

четвъртък, 6 октомври 2011 г.

"Операция Тера" 3 книга

ПОСЛАНИЯ ОТ РАЙСКОТО ВОЙНСТВО
Получено чрез Лиара, http://www.operationterra.com
ТОМ ТРЕТИ

1
ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ
септември 21, 2004

И тъй. Поискахме да ви говорим днес, защото е време да започне подготовката за последната фаза от онова, което е свързано с 3-измерната Земя. Нашето мълчание през последните две години направи много за онези, които последваха нашата препоръка да навлизат навътре в себе си, но сега е време за този трети и последен том от поредицата с наши Послания. Ще посочваме времето за тази последна серия послания, за да могат те да последват онова, което става на вашата планета и около нея. Тук са представени много цивилизации – както във времето, така и извън него. Минало, настояще и бъдеще съ-съществуват в лишеното от време СЕГА, както и ние, както и вие, както и всичко създадено и несъздадено. Целият потенциал е като едно огромно море или бульон, съдържащ всичко в себе си.

Във феноменалния свят, който възприемате със своите физически и фини сетива сега има много турбулентност. Дълбоки подводни течения се вихрят под повърхността, гняв и болка излизат като мехурчета нагоре независимо от всички опити да бъдат укротявани. Замразените емоции от минали времена се топят и отпускат и се прибавят към богатата смес, която съществува сега. Отзвуци от проучвани в миналото теми могат да се видят навсякъде; макар, че по-скорошните теми се разпознават по-лесно, на практика всеки исторически период бива посещаван отново и дори онези, на които поставяте етикет “пред-исторически” сега излизат на повърхността, особено по отношение на преживяванията, които са в ръцете на онези, които наричате влечугоподобни. Това НЕ са динозаврите съществували в миналото на вашата планета, а онези същества, които са посещавали вашата планета в хуманоидна форма, която наподобявала динозаврите – особено онези от вида Тиранозаври. Те дойдоха, за да експлоатират богатите ресурси на планетата – както живи, така и неживи – и да продължат своите намерения за господство в галактиката. Искаме да подчертаем, че това е станало преди много хилядолетия, но спомени оттогава съществуват в клетъчната памет на настоящите ви тела и някои неправилно приписват тези спомени на действията на същества намиращи се понастоящем на вашата планета в тела. Спомените и разбирането са правилни, но отнасянето им към настоящата времева рамка – не.

Онези времена били отдавна, но въпреки това тяхното влияние върху настоящето и върху непосредственото бъдеще е безпогрешно. Сега се събира мрак. Това е картина на онези древни времена, запазени дълбоко в паметта на вашата планета и видове и трябва да бъде преживяна отново при прочистването й в тези времена на пречистване на планетата и нейните видове. Говорихме ви за “последния поглед” – посъветвахме ви да хвърлите един последен поглед наоколо към света, в който сте свикнали да живеете. Сега вече е време за още един последен поглед, който ще бъде много по-ужасен, защото тези видове влечугоподобни живеят в постоянна агония и гняв, неспособни да намерят покой в себе си независимо какво правят. Тяхната жажда за мир е неутолима, и въпреки това те действат по начини, които непрекъснато разрушават мира – както за себе си, така и за всичко, до което се докоснат.

Това означава, че вашата планета, докато се промиват тези натрупани спомени, ще стане свидетел на преживявания изобразяващи тази натрупана агония и гняв и това ще става по начини, които оказват влияние върху съществата и жизнените форми на планетата. Нищо няма да бъде пощадено докато облаците на войната и геофизичните събития кипят и се разпространяват навсякъде. Тъй като всичко на тази планета е взаимосвръзано, всяко нещо ще бъде повлияно в една или друга степен, особено икономически, но накрая всичко ще свърши и след това вече ние ще бъдем сред вас физически и ще се погрижим за вашите рани и ще ви заведем на места, където има подслон, докато нашите кораби дойдат за вас, за да ви отведат до следващата ви спирка от вашето пътуване до Тера.

Настоящият том ще ви помогне да начертаете своя курс пред мрачните дни, които предстоят, да ви окуражат, за да преминете през тези времена и да ви дадат да разберете, че ние винаги сме до вас, обграждайки ви с нашата любов и защита. Онези от вас, които са предназначени за Тера (както и всички останали, както и самата планета) са ценни за нас, но особено ценни за нас сте вие, защото вие сте наши истински братя и сестри и споделяте еднакъв статус в един по-мащабен План. Предимно заради вас ние сме тук и именно заради вас сега даваме тези Послания. Всеки друг има различен път и съдба, както и свои посланици, които да ги водят натам, накъдето трябва да се придвижат. Мнозина си тръгват сега, точно така, както мнозина са си тръгвали във всички времена, но онези, които си тръгват сега и които ще си тръгнат по-късно няма да се върнат на ТАЗИ планета. Инкарнационните шаблони ще бъдат изпълнени в съответствие със съдбата, избрана от Свръхдушите и всеки ще продължи да проучва една от линиите на съдба, които ще присъстват при “квантовия скок” в новото Творение.

Финалните дни настъпиха. Те вече не са в “бъдещето”. Вие живеете в тях – сега. Дайте си един миг, за да регистрирате това. Поразмишлявайте върху това. Съхранете този миг на сравнително спокойствие, увиснал над вас, защото скоро ще чуете грохота и писъците на войната, отекващи по цялата планета. Началото ще бъде в Средния Изток, но накрая никоя нация няма да бъде защитена, изолирана или свободна. Това ще бъде ужасно време от гледна точка на човешките емоции, но това ще е и един завършек така, че да може да започне новото начало. Тези, които напуснат своите тела, ще се освободят от болката и страданията, а онези, които останат трябва да запомнят това. Няма начин да спрете пречистването, То е възложено от най-висшите нива, за да може планетата да се пречисти от миналото, което е съхранила и да заеме полагащото й се място в небесата като перлата, която е – чиста, блестяща, искряща от светлина – и тъмните облаци на войната да бъдат премахнати завинаги от нейната повърхност. Тези войни, които предстоят произхождат от агонията на влечугоподобните, които са засадили тези семена в появяващите се видове, които те са създали посредством своите манипулации с генетичната структура, с която са работили. Те са заробили много същества и от собствения си вид и сред вас има жени, които притежават клетъчната памет на гостоприемници за генетичните експерименти на влечугоподобните. Макар, че тези експерименти са станали в далечното минало, те са оставили своите следи и своите рани и няма нито един от вас, които четете тези редове, които да не са били повлияни от онези времена и от всичко, което е произлязло от тях. Затова, колкото и ужасни да изглеждат войните, именно те са пречистването на онези рани от далечното минало и за вас, които ще отидете на Тера, всичко, което ще остане от тях ще бъде мир, радост и любов. Вие ще бъдете отвъд всички страдания тогава и ще си е струвало да преминете през тези ужасни времена, за да стигнете там, но междувременно те трябва да бъдат изтърпяни.

Скоро на вашите репортери вече няма да се налага да търсят материали за писане. Метеорологичното време през тази година ще бъде кротко в сравнение с това, което ще последва. Войните започнаха, макар и в ограничен мащаб, и докато политиците вдигат шум и мърморят за начина, по който стоят нещата, вие ще забележите, че всъщност никой не прави нищо друго, освен да вдига шум и да мърмори за състоянието на нещата. Никой не се занимава с истинските въпроси и докато лозунгите и опростените резюмета са в изобилие, нищо не се говори за истинските причини, още по-малко за решенията им.

Вижте, всичко е така, както трябва да бъде. Продължителният експеримент, продължил през последните 4.5 милиарда години почти свърши и наистина не остава да се случат още много неща. Всичко е проучено и позволено, но новите неща се изчерпват. Освен някои научни открития, в продължение на много години няма нищо ново и старите институции на правителството и закона почти умират от задушаване под натрупаните количества човешки останки през вековете. Всяко поколение, търсейки да поправи “грешките” на миналото, ги допълваше с нови грешки. Вярно е, че някои хора бяха в състояние да прозрат отвъд праха на маршируващите маси, но повечето бяха слепи и ще останат такива, тъй като не се и предполага нещата да бъдат по друг начин. Всичко и всеки е точно там, където трябва да бъде, за да може всяка ниша – всяка част от драмата – да бъде изпълнена.

Погледнете своите поведенчески навици. Ако всички имаха еднакви вкусове, всеки на планетата щеше да бъде на едно и също място, а останалата част от планетата щеше да бъде обезлюдена. Въпреки това, всеки от вас има места, които той харесва повече от други и ако се окажете на място, което не харесвате, можете да се преместите на друго, стига да го желаете достатъчно силно. Подобно на това, съществува разпределяне между дестинациите и онези “бъдещета”, които трябва да бъдат преживяни. Не всеки ще отиде на същото място и всяка ниша ще бъде изпълнена, но не препълнена. Никой не е по-добър, или по-прав. Всеки съществува така, че Създателят да може да преживее всички преживявания, които са възможни в параметрите на Творението. Макар, че винаги се били създавани звезди и макар, че планети винаги са се раждали, параметрите на това Творение са били напълно проучени и затова вече е време за изцяло ново Творение. Съзнанието ще бъде посято в изцяло нов пейзаж, но нищо от старото не може да бъде взето там, освен есенцията, затова ефектите, поглъщани през хилядолетията трябва да бъдат изтрити и именно това се прави понастоящем. За човешкия вид агонията, имплантирана тук преди толкова време от влечугоподобните трябва да бъде неутрализирана и изтрита и тя ще бъде изтрита чрез нейното повторно посещаване и преживяване. Именно по тази причина наблягаме на необходимостта да се разграничите от драмата, търсейки тишината и спокойствието на дълбокия океан и поддържайки спокойно място вътре в себе си независимо какво става край вас. Ние сме с вас по всяка стъпка, при всяка извивка на пътя, но и вие самите трябва да извървите своята част от пътя. Предлагаме ви да потърсите други, които мислят като вас и да общувате с тях колкото е възможно повече, за да получите подкрепа в това, което трябва да стане пред лицето на бедствията, които ще възникнат във вашия свят. Вие можете да бъдете източници на спокойствие един за друг и ако можете да се успокоите дотолкова, че да ни почувствате, можете да поискате и да получите помощ и от нас. Просто помолете да присъстваме в живота ви и ние ще присъстваме. Помолете да бъдете в състояние да почувствате нашето присъствие и ние ще направим каквото можем, за да ви помогнем да усетите нашето присъствие. Ние сме ВИНАГИ с вас, но някои от вас не правят достатъчно с чувствата си, за да почувстват, че сме тук затова, ако това важи и за вас, ние ще ви помогнем да повишите своята чувствителност към нашето присъствие. Помнете, вие не търсите общуване с думи, а по-скоро повишено чувство за присъствие. Ако искате да чуете думи, има мнозина, които ще бъдат щастливи да отговорят на вашата молба, но това няма да сме ние! Задоволете се да усещате нашето присъствие и оставете своето словесно общуване да се насочи към други с подобни виждания на вашата планета.

Сега ви оставяме в мир, с почит и благословии. 
 
Amen, Adony Sabayot. Ниe смe Райското Войнство.

Няма коментари:

Публикуване на коментар