Общо показвания

четвъртък, 6 октомври 2011 г.

"Операция Тера" 3 том, 002

2
НИЕ СМЕ ПЕЩИ ЗА ТРАНСФОРМАЦИЯ
1 ноември, 2004

И така. Искахме да ви говорим днес за мястото, на което сте сега с оглед на онова, което става. Днес е денят преди президентските избори в САЩ. В света съществува дълбоко разделение и то ще става все по-очевидно като се започне от утре и всички дни, които ще последват утрешния ден, докато накрая процесът завърши. Вече сме ви говорили за повишаването на полярността и бихме искали да ви напомним, че всичко това е било предвидено и е част от цялостния План. 
 
И така, какво можете да очаквате в по-близък и по-далечен план? Преди всичко, повдигането продължава и сега вие преминавате през средните слоеве на честотното изместване – пречистването ще стане по-забележимо за всеки и всички обитатели на планетата. Тези чувства и емоции, които са погребани или подтискани сега излизат като мехурчета на повърхността и биват почувствани и изразявани. Вашите тела се пречистват от токсините – токсични емоции, токсични мисли, токсични субстанции, токсични връзки – и ще се окажете принудени да промените някои от своите навици, с които все още не сте се справили. Пристрастяванията от всякакъв вид ще се усилят като начин за привличане на вниманието към онова, с което все още не сте се справили, затова, ако имате в себе си място, където отричате или подтискате чувствата си като се разсейвате, ще почувствате вътрешен натиск за промяна, който ще се натрупва докато бъде изразен и докато се справите с него по един или друг начин. 
 
Онези, които носят много неразтворена болка, ще бъдат принудени да се придвижат през нея или буквално да умрат. Мнозина ще направят второто, затова, когато четете, че са се споминали знайте, че те накрая са се освободили от своите страдания и са получили успокоение. Мнозина от онези, които умират ще бъдат млади, тъй като предимно младите хора биват изпращани един срещу друг при война, а тези дни, седмици и месеци ще има все повече и повече войни. Но те също ще преминат отвъд болката и затова техните близки ще тъжат, но онези, които са преминали отвъд, вече няма да изпитват никаква болка. Техните рани ще зараснат незабавно, а телата, които са напуснали ще бъдат възстановени отново. Всеки човек, който изостави тялото си сега, ще се окаже в друго, на друго ниво на съществуването и ще получи много помощ при прехода си към следващата дестинация. Онези от вас, които ще бъдат “на земята” до края ще видят много смърт и умиране, но всичко това е само средство за преминаване към следващата стъпка, следващата фаза на съществуване, която е един никога не свършващ процес.

Но има и добри новини, защото в ускорените времена, които ще последват, всеки ден ви довежда по-близо до края на вашето дълго пътуване през времето и по-близо до това да си спомните за своята радост. Ще установявате контакт и близост с повече хора от вашия вид докато реагирате на натиска за промяна и ще откриете, че при събуждането след отърсването от своите дисфункционални аспекти ще се чувствате изморени, но и по-цялостни. В продължение на хилядолетия хората са били държани в мрак и разделение и това върви към края си, както и поне за онези, които правят пътуването към Тера. Болшинството хора са се насочили към други дестинации и затова тяхното пътуване ще има различен облик, ще включва различен процес и ще се появи на различно място. Но за онези от вас, които са предназначени за Тера, вашето връщане към онова, което сте били преди предстои и поради това ще е необходима по-голяма доза отстъпване от ваша страна – отстъпване от вашите понятия за това кои наистина сте, какво е възможно и за ограничението като цяло.

Сега е добро време за вас да започнете да размишлявате за това какво би било да бъдете отново цялостни – какво би било да сте в състояние да създавате всичко, което бихте искали да създадете, какво би било да бъдете отново напълно свободни да бъдете и да имате всичко, което искате да бъдете или да притежавате. Какво бихте искали да създадете? Как бихте искали да бъде? Какво бихте искали да имате? Как бихте искали да живеете? Тези идеи ще ви идват по естествен начин от онова, което знаете сега, но с времето – позволете на тези идеи да се променят докато се променяте самите вие – а ВСИЧКИ вие се променяте, независимо дали си давате сметка за това, или не. Погледнете назад към онова, което сте били преди две години. Как се чувствахте тогава? Колко различно се чувствате сега? Не съдете по онова, което виждате в огледалото. Важните промени са отвътре, скрити на сигурно място от чужди погледи. Вие СЕ променяте – ежедневно. Ние ви помагаме да се промените. Дали се движите или спите – “върху вас се работи”. Радвайте се, че промяната е така постепенна, че се забелязва едва след дълъг период от време. Нещата се движат много бързо на вътрешните нива в сравнение с движенията извън вас, но всичко се придвижва бавно към целта да завърши този етап на съществуването и да бъде подготвена новата, напълно нова реалност. Може да изпитвате нетърпение относно това кога ще завърши всичко, но прекалено много, наистина много би било, ако трябваше да понесете всичко наведнъж. Промените се извършват бавно и постепенно, но с малки увеличения така, че цялостността на разума, тялото и емоциите да се запази. Очакват ви много изненади и от онези от вас, които се чувстват привлечени към тези Послания ще се изисква много, но те ще притежават вградени в себе си всички естествени способности, за да посрещнат предизвикателствата, които лежат пред всички. Бихме искали да повторим за необходимостта да се грижите за себе си през този период. Това не е егоистично. Това е най-висшата служба, която можете да осъществите. Вие сте пионери, подготвящи се да създадете нов свят, в който другите да могат да се раждат. Точно както бременната жена трябва да се грижи специално за себе си по време на своята бременност, така и вие трябва да полагате специални грижи за себе си, докато трае вашата “бременност”, която ще донесе нов живот от различен вид. Няма значение дали сте стари или млади, дали сте мъж или жена. Всички вие, които сте насочвани към Тера, носите в себе си семето, от което ще възникне новата цивилизация. Този нов живот във вас е ВАШИЯТ нов живот и всички вие ще носите нов живот – ще имате свои собствени деца колкото повече се приближавате към вашия престой на Тера. Вие сте родоначалниците на следващата фаза на съществуването, връщайки се към своя предишен статус на носители на истинското Адамическо семе. 

Това е шаблон за форма, която е била оригиналното творение на боговете-създатели – Елохим, които бяха първият продукт на първата мисъл на самия Създател. Именно този шаблон, за който се споменава, че е “по образ и подобие” на “боговете”. Елохим е дума в множествено число и се отнася за онези същества, които са били първото Творение на Създателя. Те не са въплътени същества, а по-скоро огромни области от само-осъзната интелигентна енергия, в много аспекти подобна на самия Създател, но по-скоро крайна, отколкото безкрайна. Това е главната разлика. Истинският Адамически модел не е това, което сте днес, а това, в което ще се превърнете – това, което физически ще проявите като “боговете” и “богините”, в които ще се превърнете. Това е семето, което носите, затова грижете се добре за себе си. Вие сте ценни съдини за новата раса, която ще се появи, когато вие се появите в следващите си тела. Всички вие сте много красиви сега – така, както ви виждаме ние – но ще бъдете изключително красиви тогава – както вие виждате себе си – и това няма да бъде само “вътрешна визия”, за разлика от сега.

Вашата първа задача беше да дойдете в телата, които населявате сега и да забравите кои сте. Вие сте поели воала на забравата макар, че мнозина от вас все още имат слаб спомен за това, което сте знаели и за онова, което сте били преди. Вие сте направили това много добре! Вашата следваща задача е да възприемете многобройните версии на болката на тази планета. Някои от вас са срещали повече трудности и повече предизвикателства, отколкото други, но никой от вас не е преживявал някаква загуба. За онези, за които времената са били по-лесни – вие просто сте стигнали до същото разбиране много по-лесно отколкото онези, които са преминали през изпълнени с повече предизвикателства времена. Но накрая вие сте еднакви в едно по-важно отношение: вие стоите в света с отворени очи. Всъщност, мнозина от вас не могат да разберат защо останалите около вас не ВИЖДАТ онова, което виждате вие. Вие не можете да разберете защо те не могат да виждат онова, което е очевидно за вас, но всичко е така, както трябва да бъде. Спомнете си, че Създателят иска да преживее ВСИЧКО, затова Създателят е създал всичко, с което да преживее себе си в хода на Своите творения. Всеки от вас е уникален и такова е и всяко друго сътворено същество. Единствено чрез уникалността бива проучвано всичко. Всяка възможна комбинация се проучва чрез уникалността на всяко създадено същество. Няма две еднакви снежинки. Няма две еднакви същества. Именно чрез тези разлики възниква богатството на опита. Затова фактът, че вие “виждате” различно от другите се дължи на това, че вие СТЕ различни в сравнение с това, което СА другите. И това е точно така, както трябва да бъде. 
 
Може да не си мислите, че начинът, по който са станали нещата отговаря на онова, което сте искали, но всъщност всичко е съвършено от гледна точка на по-големия План. Ако наистина всичко трябва да стигне до вас, то хората на власт трябва да са онези, които ще бъдат способни да направят това. ВИЕ бихте постъпили различно, сигурни сме в това! Но това е причината, поради която вие НЕ сте в креслата на онези с власт, тъй като вие БИХТЕ направили нещата различно. И вие наистина ЩЕ ги направите различно, но не в ТОЗИ свят и не по ТОВА време. Вашата работа е просто да БЪДЕТЕ ТУК, задържайки визията си върху нещо друго. На принципа на резонанса, всеки от вас, който “вибрира” в резонанс с тона на Тера, умножава този ефект и внася в съществуването шаблон за напълно нова реалност.

Можете да запитате защо нещата трябва да бъдат такива – защо е трябвало да дойдете ТУК за да създадете път до ТАМ, до ОНЗИ начин на съществуване и живот. Отговорът е прост на повърхността, но дълбок, ако спрете и размислите за последиците, които съдържа. Вие не се раждате в тела на Тера. Това е запазено за следващото поколение – следващата група Елохим, която ще поеме ръководството от вас. Вие трябва да сте ТУК, защото от вътрешността на вашите сегашни тела ще се появи отново Адамическия човек. Казахме ви, че вие сте като гръмоотводи, заземяващи по-висшата Светлина на планетата и това е вярно. Но вие сте и МОСТ между този свят и следващия – жив съд на трансформацията, една пещ, в която шлаката се превръща в злато. Всички вие сте мечтата на алхимика, но преди да може да се извърши трансформацията, ще трябва да бъде обработена шлаката. Затова е трябвало да дойдете тук, да поемете несъвършените тела, които обитавате, да поемете несъвършените мисли и емоции, които всички вие сте поели по един или друг начин така, че те да могат да бъдат трансформирани впоследствие.
Виждате ли, вие сте и моста и pathcutter1 – ако използваме този термин от Стар Трек – вие отивате там, където никой човек не е ходил преди. В случая говорим за хората, които съществуват понастоящем на вашата планета. Всеки от вас е дошъл от друго време, от друга равнина на съществуване, за да бъде тук сега. Дошли сте да въплътите тези несъвършенства, за да можете да ги трансформирате в нещо друго и като правите това вие създавате шаблон – модел на съзнанието, към който другите могат да се нагодят, като стандарт, по който те могат да се измерват и подравняват с времето. Ще са необходими поколения за онези, които не ви придружат до Тера сега, за да се инкарнират там, но те евентуално ще успеят. Тера е “следващата стъпка” за онези, които са се насочили към позитивната полярност. Съществува друг път, друга “следваща стъпка” за онези, които са се насочили към негативната полярност и вие можете да видите някои от онези, които ще бъдат мостовете към тази дестинация в креслата на власт имащите на деня. Зад сцената са истинските разбивачи на силата, дърпащи конците и отигравайки амбициите на онези, които са по-видими, но ние няма да говорим за това днес. Искаме просто да оцените КОИ сте, защо сте тук, защо нещата трябва да бъдат по този начин, и какво трябва да правите сега.

Обърнете внимание на всички места във вас, които имат нужда от изцеление. Това са грубите материали за вашата трансформация. Всеки от вас носи някаква част от шаблоните за болка, които са характеризирали човешката раса по време на повечето от времето, когато е обитавала тази планета. Не всички вие носите същите части или аспекти, защото цялата работа е групово усилие. Не е нужно един да прави всичко, но когато всички се заемат, работата бива свършена. Вашата работа сега е да трансформирате онези части от себе си, които са наранени, да ги изцелите и да станете цялостни. Няма нужда да тичате по семинари, да купувате еликсири, или да прекарвате много пари в преследването на това. Най-голямата част от това ще стане естествено, когато се вслушвате в себе си и желаете да бъдете напълно честни със себе си относно своите “провали”. Ако се събирате с други хора, които мислят като вас това ще помогне, докато споделяте общите си цели и общото пътешествие и съществува огромна подкрепа и успокоение да знаете, че не сте сами и че не сте “единствения”, който преживява това, което преживявате вие. 
 
Може да има подходящи практикуващи, които да ви помогнат, подходяща помощ и инструменти, които да ви помогнат в този процес, но важното е вие да се успокоите достатъчно, за да различавате това, което е подходящо от онова, което не е. Вие и само вие можете да кажете какво е правилно за вас и какво не е. Съществуват много “магьосници”, които прокламират, че притежават “отговора”. Пазете се от тях и стойте далеч от тях. Само ВИЕ притежавате отговорите. С това имаме предвид, че само ВИЕ можете да ПОЧУВСТВАТЕ кога нещо е правилно за вас и кога не е. Но вие не можете да почувствате нищо от това, ако сте изпълнени с крясъци или обзети от страх. Ето защо наблягаме на това да влизате навътре в себе си, да медитирате редовно или да правите онова, което ви позволява да се вслушвате в онова, което тялото ви ви казва. ЧУВСТВАЙТЕ, чувствайте, чувствайте. Чувстването е нещо физическо, а не емоция. Когато нещо ви изглежда не наред, вярвайте на това чувство и не се опитвайте да се самоубеждавате в обратното, независимо колко убедително може да ви звучи някой. Вие сте вашия собствен авторитет и вие сте суверенни същества. Вие съществувате единствено, за да бъдете този, който СТЕ и който сте дошли да бъдете – не съществува друга личност като вас или човек, който да знае кое е правилното нещо за вас. 
 
Когато някой се опитва да ви убеди, че техният начин е НАЧИНЪТ, тръгнете по магистралата и напуснете! Ще има все повече и повече гръмки гласове, които да крещят, но единственият глас, в който имате нужда да се вслушате е тихото гласче във вас. Правете това, което имате нужда да направите, ходете, където имате нужда да отидете, създавайте онова, което имате нужда да създавате, за да бъдете в състояние да се вслушате ясно в тихия глас вътре във вас. Създайте от това вътрешно вслушване постоянна практика за вас. Това ще ви помогне да откриете своя път през хаоса, който предстои. Ето как картографирате своя курс – момент след момент, ден по ден. Ще ви говорим още на тези теми, но засега ви оставяме в мир, с почит и благословии за вашето желание да направите това, което правите. 
 
Амен, Адони Сабайот. Ние сме Райското войнство.

1 Pathcutter - Това е смес, която улеснява изразяването и освобождаването на емоции, шаблони и кармични матрици, намиращи се край физическото тяло. То премахва съпротивата спрямо по-дълбоката истина. Използвайте го по малко и по вътрешен усет.

Няма коментари:

Публикуване на коментар